• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeni evli ve endişeli :(

biz de 3.ayımızdayız..biraz hasretlik çekioruz o yüzden çok şükür böyle ssourunlarımız yok ama olamsı da gayet doğal :))
iş stresi sıkıntısı olabilir yaniiiiiiiiii

kesinlikleeee beklenti azaldıkça mutlluluk artıyor

..
kesinlikle sen üzülürsün takarsan takma orta yol bulmaya çalış :)

Allah mutlulugunuzu daim etsin canim. Yaslariniz kac, sen ve esinin?

Yuh desem yesem olurmu
Yaa şaka da gercekten olmaz ayip annem ya yeni evlisinz. O zaman send gy geceliklerini annen anlasn ne olck o da gecti bu yoldan anlayısli olsun oraya kadar gelmiş bunlarlada karsilasmayi göze almis dmektir. Yatak odasi sizn

Yuh desem yesem olurmu
Yaa şaka da gercekten olmaz ayip annem ya yeni evlisinz. O zaman send gy geceliklerini annen anlasn ne olck o da gecti bu yoldan anlayısli olsun oraya kadar gelmiş bunlarlada karsilasmayi göze almis dmektir. Yatak odasi sizn

kaynanamla bi alakası yok ki benimkinin öküzlüğü kadın öyle anlayışsız değil odamıza falan hiç girmez

O zaman is send bityor gy güzel fantezı seyler. Esn istedig Kadar istemiyorum desn sen halledrsn isni

O zaman is send bityor gy güzel fantezı seyler. Esn istedig Kadar istemiyorum desn sen halledrsn isni

öyle yapmakta gururumu incitiyor sanki zorla olmuş gibi kendime yediremiyorum o istemiyorum derken gidip yüzsüz gibi öyle şeyler giymek

o beni istese ne kadar yorgun olsam da asla geri çevirmem ama o böyle yapmıyor

daha önce de olmuştu sonra evde ilgisini çektim başardım ama o zaman yalnızdık. Bi de böyle yorgun olunca uyku benden önce geliyor

Valla uyku benim içinde önce geliyor. Canım dsha çok yeni evlisiniz herşey rayına oturur. Yeni evliyim diye hergün olacak kuralı yok ki

Back
X