• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeni evli ve endişeli :(

İlk bir ay balayı (cinsellik ön planda) ondan sonra 6 ay cicim ayı(kavga gürültü olmaz olsa bile çiftler birbirine dayanamaz ) sonra bildiğimiz evli siniz. Kv evde ise uzak durması bu yüzden olabilir rahat hissetmiyordur.

Kendinizi tamamen eşinize adamışsınız. Evet bu doğru ama siz aşırı derecede yaşıyorsunuz bunu. Deşarj olacak ortamlar yaratın kendinize. Eşiniz arkadaşlarınızla bulunmanıza ne tepki verir. Eğer müsade ediyorsa o maçta iken sizde arkadaşlarınızla zaman geçirin. Öyle dip dibe olmaz birbirinizden ayrı da sosyalleşmeniz gerekir. Yoksa evlikiğiniz monotonlaşır. Mesela bugün o maça gitti siz başka bir aktivite yaparsınız yarın ikimizde birbirinizi özlemiş şekilde beraber zaman geçirirsiniz.

kv dem gelmeden önce öyleydi o gidince beni arkadaşıma bırakırdı ama şimdi annesiyle başbaşa kalıyorum onu bırakıp gidemiyorum onu götürdüm bi kez ama öyle de rahat edemiyorum

kv dem gelmeden önce öyleydi o gidince beni arkadaşıma bırakırdı ama şimdi annesiyle başbaşa kalıyorum onu bırakıp gidemiyorum onu götürdüm bi kez ama öyle de rahat edemiyorum
Ya öyle arkadaşına gidip kös kös oturmak değil bahsettiğim. Mesela bir sinemaya biyere kahve içmeye falan çıksan havan değişir. Şahsen ben ev oturmalarını pek sevmem. Of derim 4 duvardan çık dört duvara gir. Ama dışarı çıkıp bişeyler yapınca iyi geliyor. Mesela eşim biyere giderse ki çocuk olunca birde çocuğu da götürüryorsa. Uzun uzun duş alırım kuaföre giderim sinemaya giderim arkadaşımla dışarda bir kahve içerim avm de dükkanları gezerim. Hamama giderim vs vs. Annesi hep sizde mi kalacak.

Ya öyle arkadaşına gidip kös kös oturmak değil bahsettiğim. Mesela bir sinemaya biyere kahve içmeye falan çıksan havan değişir. Şahsen ben ev oturmalarını pek sevmem. Of derim 4 duvardan çık dört duvara gir. Ama dışarı çıkıp bişeyler yapınca iyi geliyor. Mesela eşim biyere giderse ki çocuk olunca birde çocuğu da götürüryorsa. Uzun uzun duş alırım kuaföre giderim sinemaya giderim arkadaşımla dışarda bir kahve içerim avm de dükkanları gezerim. Hamama giderim vs vs. Annesi hep sizde mi kalacak.

malesef öyle dışarı o olmadan gitmemi istemez çok kötü kavga çıkarır.
yok hafta sonu gidecekmiş öyle diyo ama bakalım

malesef öyle dışarı o olmadan gitmemi istemez çok kötü kavga çıkarır.
yok hafta sonu gidecekmiş öyle diyo ama bakalım

Ne diyim canım ozaman yapçak bişey yok. Yani eşinin yaptığı normal çünkü insan bi süre sonra kendi ortamı ile dışarda bişeyler yapmak ister eşi olmadan. Ama eşin karakterindeki adamlar karısına bu hakkı vermiyor malesef. Halbuki sende bu şekilde bişeyler yapsan bu şekilde evde yiyip bitirmezsin kendini.

Bence üzüldüğünü belli etme kendinle ilgilen akşam da ortak bişeyler yapın ikinizi mutlu edecek eğer o öfler pöflerse bozulduğunu belli etme ayrıca madem 14 gün oldu cazibeni kullan ama ona yaklaşmak için değil süslen püslen kokunu sür ama istemem yan cebine de .Kaçan kovalanır unutma:KK9:

Ben de yaklaşık olarak 1 buçuk yıllık evliyim. bu dönemin yarısı neredeyse berbat şekilde geçti, kavgalar gürültüler. ama hepsi geçti, şimdi o benim huyumu suyumu daha iyi biliyor ben onun, ona göre davranıyoruz, birbirimzi çok fazla yanlış anlayabiliyorduk mesela şuan çözdük herşeyi artık o yanlış anlaşılmalar falan da yok. Zamanla düzelir aranızdaki ilişki. Evlilik asla sevgiliyken olduğğu gibi olmuyor. Biz çok kavga ettik ama ilgimizi eksiltmedik birbirimize karşı. En azından bunu yapabildik. Burda da sen o ilgilenmiyor diye kendini geri çekme, hep erkek ilgilenicek diye bişey yok. sen sürekli vıcık vıcık ol ona karşı öp sarıl sevgi sözleri söyle bi süre sonra o da karşılık vericektir muhakkak

İlgiden kastınız nedir konu sahibi ? Nişanlılık ya da sevgililik dönemlerinizdeki gibi olmasını beklemeyin zaten . Cicim ayları geçiyor yavaş yavaş .Üzgünüm ama böyle . Size saygısını yitirmesin bence .Önemli olan bu .

cicim ayı, bebek olup da, sabaha kadar uyanık gaz sansı çeken bebeğini emzirip sonra güneşin ilk ışıklarıyla senden ilk günkü performansla kahvaltı hazırlamanı bekleyen eşinin suratını görünceye kadar ki döneme deniyor. ilk 3 ayda bu tarz bir ilgisizlik şu an ki ruh halimle topuktan vurdurulmayı hak ediyor kıvamında:=))))

selam arkadaşlar bugün yeni katıldım aranıza :) öyle moralim bozuktu ki konuşmak dertleşmek istedim ama şuan kimseyle konuşamam. belki burda derdime derman bulurum diyerek paylaşıyorum derdimi :
henüz 3 aylık evliyim ve eşimin ilgisinin azaldığını hissediyorum. bütün yeni evlilerde olur mu bu ?

Bence bunu şöyle düşün evlenmeden önce eşinle ne sıklıkta görüşüyordun, onun ev ortamında sürekli bulunuyor muydun? Evlenmeden öneki aranızdaki uzaklığı bilemiyorum ama sonuçta sık sık görüşseniz bile sizi bırakıp eve geri dönüyordu.Bir şeye morali bozuktur evde durgundur belki, sizin yanınızda bulundugu zamanları degerlendirmek adına çok fazla çaktırmıyordu..Ama artık sürekli birliktesiniz..Her anı her saniyesi size ilgili olamayabilir..Ben de üç aylık evliyim.Bi ara ben de aynı düşünüyor gibiydim..Çok durgun ilgisiz halleri oluyordu..Ben de üzerime alınıyordum..Ama kurcaladığımda iş yerindeki tatsızlıklardan bahsetti..Onun ilgisinin azaldığı zamanlarda siz dürtün :))

Canım aşk ile sevgi arasındaki farkı anlamak önemlidir..

Aşk, 1 – 3 sene arasında değişen bir ömre sahiptir. Ondan sonra buhar olup uçar. Süreç sevgi ve aşkla başlar ama; mantıkla devam eder. Mantık içermeyen aşk, bir müddet sonra yok olmaya mahkûmdur.

Aşk, uzun bir yolculuğa çıkmak yada yanan bir ateşi seyretmek gibidir. İnsan ateşe şevkle bakar fakat onu canlı tutmak için çabalaması gerekir. Ateş yanarken arada bir sönmeye yüz tutsa da gereken bakım ve ilgiyi gördüğünde tekrar alevlenir. Aşkın kısa sürmesinin sebebi, aşıkların aşk ateşinin içine atlayıp, yanmak gerektiğini düşünmeleridir.

Halbuki aşk, yönetilmesi icap eden bir ateştir. Ateşe dışardan takviye yapmak, onun ısı ve enerjisinden faydalanmayı sağlar. Âşıklar, birlikte alevlendirdikleri ateşi izleyerek mutlu olurlar. Fakat mantıksız bir biçimde alevlerin içine dalmak, onu iki sene de sönen bir kül yığınına çevirir. Yani aşk; sebep değil, iyi bir ilişkinin sonucudur.
:KK52:

Bu arada kadinlar eslerinin kendileriyle ilgili olmamasindan sikayet ederler hep ama bu erkeklerle ortak bir hobi, bir eglence bulamamalarindan kaynaklaniyor bence.
Bircok kadinin birlikte vakit gecirme anlayisi bana cok yapis yapis ve sacma gelir mesela.
Ben bu konularda erkeklere daha yakin hissediyorum kendimi.
Birbirine zaman ayirma surekli muc muc olma, ''Askim seni seviyorum.'' deme degildir. Kocam bana boyle davransa pencereden atlarim herhalde.
Birbirine zaman ayirma; birlikte vakit gecirme beraber bir aktivite yapmadir.
Mesela eve gittiginizde misir patlatip, soyle eglenceli bir film- romantik komedi degil- aciyorsunuz da izlemiyor mu?
Beraber bisiklet kiralayalim diyorsunuz da ''Hayir'' mi diyor?
Bir otelin havuzunu gunluk 2 kisilik rezerve ediyorsunuz da ''Yuzmem'' mi diyor?
Ben genelde bu konularda erkeklere hak veriyorum. :)
sohrabbb sohrabbb
bende size katılıyorumm.ben şahsen eşimin bana sürekli mıç mıç yaklaşmasını istemem çünkü benim ilgi anlayışın böyle değil.yada sürekli benimle olsun falan istemem.benim için önemli olan birlikte kaliteli vakit geçirmek,yürüyüşe çıkmak,film izlemek,beraber kitap okumak,sohbet etmek..hep karşı taraftan beklememek lazım bazı şeyleri.mesela bazen benim canım hiçbişey yapmak istemez eşim motive eder ayaklandırır,bazende onun istemez ben zorlarım

bizde ilk 5 yıl cicim ayını bitiremedik..ondan sonra başladı ilgisizlik. aslında ilgisizlikte değil monotonluk diyelim. ama burda çok okudum ilk zamanlar erkekler adapte olamıyormuş evliliğe sonradan düzeliyormuş.
cinsellik olarakta bütün erkekler aynı değil kimisi düşkün olur kimisi olmaz. zamanla tanırsın eşini oda seni tanır herşey rayına oturur merak etme.

selam arkadaşlar bugün yeni katıldım aranıza :) öyle moralim bozuktu ki konuşmak dertleşmek istedim ama şuan kimseyle konuşamam. belki burda derdime derman bulurum diyerek paylaşıyorum derdimi :
henüz 3 aylık evliyim ve eşimin ilgisinin azaldığını hissediyorum. bütün yeni evlilerde olur mu bu ?

aslında 3 ay erken canım ya..erkek işte istediğini elde etti tamam :) evliliğini hareketlendir.akşam güzel giyin güzel yemek yap öyle karşıla mesela..değişiklik yap yani biraz..

malesef bazı erkekler cinselliğe çok düşkün olmuyor yada farklı sebeplerden degısebılıryor sende bu konudakı sıkıntını ona yatakta ole sarılıken fln tatlı tatlı belirt derim dırek konusmak yerıne bende 6 aylık evlıyım ılk 4 ayda gercekten cok cok fazla duskundu kı artık bıktırıyordu bazı cınsellıkle ılgılı seyler hosuma gıtmıyordu mesela ona tam hıssettırmeden pat dıe soylemek yerıne sarılarak operek tatlı tatlı dıodum oda anlıyordu bakıyordum sonra duzelmıs sende ole yap derım bıde evde kaynanada olsa sen gıne yap fantezını derım mesela hepınız otururken kacak opucukler fln at ıste yola getırebılırsın bnmde ılk aylarımda mısafırlerım oldu kalıcı senın kadar uzun ve hep deıldı ama ben gıne yapcagımı yapardım oda ole gercı belkı bende cesaret bulurdu buldugum yerde operdım fln gızlı kacak mısafırden o zmn ona daha cazıp gelıodu yaptıgım, bole cok takılmadan kendınce fıkırler dene derım emın ol duzelmıcek bısey yok bıde ılla bıseyler yapmayın mesela dokun op yatakta ıyı geceler de sen kes devamını ısteme (ay bende cokmu fenayım ne ama ole ole yola gelıolar)

zamanla azalıyo tabi ilgi fln sevgili olduğunuz zamanlarda ki gibi olmaz...
ama 3 ay ilgisizleşmek için erken...

arkadaşlar hepinize çooook teşekkür ederim öyle canım sıkılmıştı ki anlatacak kimsem de yok böyle arkadaş ortamında dertleşiyor gibi hissettim :KK15: gece eşimin yanına gitmedim sonra o geldi önce kavga ettik hemde baya bi kavga :KK45: ben ağladım o pişman oldu sonra ağzımdan yanlışlıkla malesef kocamsın gibi bi kelime çıktı bunun üzerine o çok ağladı nasıl böyle dersin asıl sen sevmiyorsun beni falan baya bi salya sümük :KK35: sonra yumuşadım bende anlattım içimde biriken her şeyi daha fazla ilgi beklediğimi söyledim. şuan çok iyiyiz inşallah hep öyle gider tekrar çoook sağolun :KK15:

malesef bazı erkekler cinselliğe çok düşkün olmuyor yada farklı sebeplerden degısebılıryor sende bu konudakı sıkıntını ona yatakta ole sarılıken fln tatlı tatlı belirt derim dırek konusmak yerıne bende 6 aylık evlıyım ılk 4 ayda gercekten cok cok fazla duskundu kı artık bıktırıyordu bazı cınsellıkle ılgılı seyler hosuma gıtmıyordu mesela ona tam hıssettırmeden pat dıe soylemek yerıne sarılarak operek tatlı tatlı dıodum oda anlıyordu bakıyordum sonra duzelmıs sende ole yap derım bıde evde kaynanada olsa sen gıne yap fantezını derım mesela hepınız otururken kacak opucukler fln at ıste yola getırebılırsın bnmde ılk aylarımda mısafırlerım oldu kalıcı senın kadar uzun ve hep deıldı ama ben gıne yapcagımı yapardım oda ole gercı belkı bende cesaret bulurdu buldugum yerde operdım fln gızlı kacak mısafırden o zmn ona daha cazıp gelıodu yaptıgım, bole cok takılmadan kendınce fıkırler dene derım emın ol duzelmıcek bısey yok bıde ılla bıseyler yapmayın mesela dokun op yatakta ıyı geceler de sen kes devamını ısteme (ay bende cokmu fenayım ne ama ole ole yola gelıolar)

Allah mutlulugunuzu daim etsin canim. Esin kac yasinda sen kac yasindasin acaba?

Back
X