• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evli ve kaygl..

evlilik zor bir sorumluluk herkes bişeylerden feragat edioo en basta özgürlügünden evlilik zamanla yerleşir canım benm o sürede birbirinizi anlamanıs lazım sabretmeniz lazım

3 aylık evlisin canım, bir evliliğin oturması için ne kadar zaman olması gerektiğini çözmüş değilim çünkü tam çözdüğüm zaman 30 yıllık evliler boşanıyor..fakat bu zaman dilimi bence ona alıştığın zaman eşin bir yere gittiğinde gözüne girmeyen uykulardan , onun kokusunu almak için yastığını kokladığın zaman, yemek yemek bile istemediğin an işte bu zaman belkide evliliğinin ve içinde eşinin bir yerine yerleştiği anlamına geliyor..
aile iletişimi yada arkadaş yada eşinle olan iletişimde şunu yapmanı istiyorum..
-kardeşlerin senin gitmene alışmış değillerdir onlarada bir tuhaf geliyordur ve rahatsız etmemek için aramıyor olabilir... sen ara
-eşinin ailesini arada sırada ara görümceleririni ayrı ayrı ve annesini babasını öylesine aradım sesinizi özledim diyerek
-eşinin işyeri prob.olabilir, belkide hep içine kapanıktı ve onu yeni yeni tanımaya başlıyorsun..
her zaman iyi tarafını düşün sevdirmekde insanların birbirlerinden nefret etmeside kişilerin kendi ellerindedir..
o yatıp arkasını döndüğünde sende ona dön ve sarıl ve dokun..dokunmaktan çekinme ne yaparsa yapsın seni hissetmesini ve dokunuşlarına alışmasını sağla..yatarken o belki uyumuş olacak ona iyi geceler diliyerek sözlü iletişim kur..sadece bu ,,dokun, sarıl, iyi geceler arkanı dönerken bile arkamı dönüyorum aşkım de uyuyana kadar küçük cümlelerle iletişim çok önemlidir..bazen iletişimi bir kişi kurar ve ilişkilerinin düzeldiğini görürsün...o somurtunca güll...nasılsın bişeymi oldu neden böyle davranıyorsun bekarken böyle değildin gibi erkeğin cevap veremeyeceği ve sinirleneceği sorulardan uzak dur....kendi halinde gül eğlen onuda güldürmeye çalış:)))) hep gül pozitif enerjin etrafa yayılsın...
eğer şimdiden eşin yada seni aramayanlar için ben neden arayım dersen gerçekten uçurumlar olur...belkide mesafeleri kısaltmak sana düşüyordur..Kadın Olmak Bu canım eminim başarırısın sorun edip buraya yazdığına göre durumu düzeltmek için bir yol arıyorsun..
işte en iyi yol bu

Bazen yazıyorum,ara arada tepki almışımdır ama yine yeri gelmişken söyliyeyim.O pembe panjurlu ev ancak hikaye kitaplarında tatlım.
Bunu söylerken yanlış anlaşılmasın,aşk meşk değil anlatmak istediğim.
Evlilik çok sorumluluk isteyen birşey,artık kararlarınızı 2 kişilik almak zorundasınız.
Hani peri padişahının kızıyla,yakışıklı prensin şekerden şatolarında buluşması gibi bişey değilkaydirigubbakcemile3
Çok güzel,çok keyifli ama uyum sürecinde böyle teknik arızalar çıkabiliyor iştekaydirigubbakcemile3
Ben yeni evlendiğimde 3 gün ağladığımı bilirim kirli bulaşıklara bakıp bakıpdelikafadulden
Ama zamanla öyle güzel işliyorki sistem
Öyle güzel tanıyorsunuzki birbirinizi
Ben kapıyı çalışından eşimin eve nasıl bir modda geldiğini anlarım mesela şu andakaydirigubbakcemile3
Biraz zamana bırak tatlım,herşey kendiliğinden yoluna girecektir.
Ama sorumluluk ömür boyu var, o kaçınılmaz yani evlilikte

Bazen yazıyorum,ara arada tepki almışımdır ama yine yeri gelmişken söyliyeyim.O pembe panjurlu ev ancak hikaye kitaplarında tatlım.
Bunu söylerken yanlış anlaşılmasın,aşk meşk değil anlatmak istediğim.
Evlilik çok sorumluluk isteyen birşey,artık kararlarınızı 2 kişilik almak zorundasınız.
Hani peri padişahının kızıyla,yakışıklı prensin şekerden şatolarında buluşması gibi bişey değilkaydirigubbakcemile3
Çok güzel,çok keyifli ama uyum sürecinde böyle teknik arızalar çıkabiliyor iştekaydirigubbakcemile3
Ben yeni evlendiğimde 3 gün ağladığımı bilirim kirli bulaşıklara bakıp bakıpdelikafadulden
Ama zamanla öyle güzel işliyorki sistem
Öyle güzel tanıyorsunuzki birbirinizi
Ben kapıyı çalışından eşimin eve nasıl bir modda geldiğini anlarım mesela şu andakaydirigubbakcemile3
Biraz zamana bırak tatlım,herşey kendiliğinden yoluna girecektir.
Ama sorumluluk ömür boyu var, o kaçınılmaz yani evlilikte
aynen katılıyorum sana laelaelaelaelae ama bazı erkekler vardırki naparsan yap değişmez o kötü işte allah erkeklere akıl ve ruh sağlığı versinn bol bolll:Saruboceq:

canım hangi kadın cinselliği doya doya yaşıyor ki kaydirigubbakcemile3 bunlar evliliğin gerçekleri alışmaya başlasan iyi olur ...

yeni hayata adım attığın içindir bu düşünceler eşinle paylaşsan birlikte atlatırsınız bu durum yok eğer sorun içinden çıklılmaz hal alırsa zorlanırsınız biraz hayatı kabullenerek biraz akışına bırakın takmayın hayat gittim geri gelmiyor

3 aylık evlisin canım, bir evliliğin oturması için ne kadar zaman olması gerektiğini çözmüş değilim çünkü tam çözdüğüm zaman 30 yıllık evliler boşanıyor..fakat bu zaman dilimi bence ona alıştığın zaman eşin bir yere gittiğinde gözüne girmeyen uykulardan , onun kokusunu almak için yastığını kokladığın zaman, yemek yemek bile istemediğin an işte bu zaman belkide evliliğinin ve içinde eşinin bir yerine yerleştiği anlamına geliyor..
aile iletişimi yada arkadaş yada eşinle olan iletişimde şunu yapmanı istiyorum..
-kardeşlerin senin gitmene alışmış değillerdir onlarada bir tuhaf geliyordur ve rahatsız etmemek için aramıyor olabilir... sen ara
-eşinin ailesini arada sırada ara görümceleririni ayrı ayrı ve annesini babasını öylesine aradım sesinizi özledim diyerek
-eşinin işyeri prob.olabilir, belkide hep içine kapanıktı ve onu yeni yeni tanımaya başlıyorsun..
her zaman iyi tarafını düşün sevdirmekde insanların birbirlerinden nefret etmeside kişilerin kendi ellerindedir..
o yatıp arkasını döndüğünde sende ona dön ve sarıl ve dokun..dokunmaktan çekinme ne yaparsa yapsın seni hissetmesini ve dokunuşlarına alışmasını sağla..yatarken o belki uyumuş olacak ona iyi geceler diliyerek sözlü iletişim kur..sadece bu ,,dokun, sarıl, iyi geceler arkanı dönerken bile arkamı dönüyorum aşkım de uyuyana kadar küçük cümlelerle iletişim çok önemlidir..bazen iletişimi bir kişi kurar ve ilişkilerinin düzeldiğini görürsün...o somurtunca güll...nasılsın bişeymi oldu neden böyle davranıyorsun bekarken böyle değildin gibi erkeğin cevap veremeyeceği ve sinirleneceği sorulardan uzak dur....kendi halinde gül eğlen onuda güldürmeye çalış:)))) hep gül pozitif enerjin etrafa yayılsın...
eğer şimdiden eşin yada seni aramayanlar için ben neden arayım dersen gerçekten uçurumlar olur...belkide mesafeleri kısaltmak sana düşüyordur..Kadın Olmak Bu canım eminim başarırısın sorun edip buraya yazdığına göre durumu düzeltmek için bir yol arıyorsun..
işte en iyi yol bu

seni ayakta alkışlamak istiyorum bitanem süpersinnnnnnn:lepi::lepi:

bizde ilk günler çok tartışıyordk ama zamanla oturuyor diyorlar ama ne kadar zaman gerekiyor acaba bilmiyorum çünkü hala tartıyoruz . konuyla ilgisi yok ama kızlar bişey soracam kullanıcı adını değiştirmek istiyorum olmuyoryardımcı olur musunz

banada tanıdık geliyor bu yazılanlar.
evleneli bir yıl olacak
eşim işe gittikkten sonra ilk aylarda çok aglamışlığım vardır.
arkadaşların dediği gibi
ilk 3 ay zor bir dönem.
bunu bir dönem olarak düşün
sabret sevgini artır inş. herşey güzel olacak.

actigim konuya istinaden yaptiginiz tum yorumlar benim icin cok degerli yorumlarinizi dikkate alcagimdan emin olun cok ama cok tesekkurler moral dolu satirlarinizi benden esirgememeniz cok sevindirici sagolun KK hanimlari iyi ki varsiniz...:1hug:a.s.

canım suanda yasadıkların cok normal ıkı ınsan ne kadar hazırım desede evlılıge adım atınca farklı bır boyuta gecılıyo ılk yıllar cogu kısıden duyduguma gore genel olarak zor gecıyomus onemlı olan en az hasarla atlatmak pısman olmamak cokta sorun yapma bırbırınızı ne kadar ıyı tanıyoruz desede ınsan flort donemınde evlenınce baska oluyo bır ev paylsıyosunuz bırbırınızden sorumlu oluyosunuz ev yasantısı cok farklıdır bu sekılde dusun kısa zamanda evlılıgınızde oturur insallah

Back
X