beli düşük popoya oturan ama bacakları bol olan esofman altı üste atlet gögüslerde büyükse sıkıntı yokBen evli degilim ama Sabah kalkınca illaki sürmemi sürer ve hemen kıyafet giyerim, bu yüzden evlenince salaş olmam diye düşünüyorum, sözlüyüm şimdi, ama benim sorunum bacaklarıma güvenmemem çarpık bacaklıyım resmenama ona göre kıyafet giyiyorum belli etmemek için, ama evlenince öyle şort tayt giymeye cesaret edemem çok kötü gözüküyor, ben napcam simdi akıl verin kızlar 1,5 yıl sonra evlenecegim
Ben neden böyle oldumkine arkadaslarıma kızardım kendinizi saldınız asıl onemli olan evlendikten sonrasi diye bir baktim kendim o moddayim saçımı boyatayim diyorum firsatim olmuyor kasim dudak ustulerim bile cıktı işten gelince kendime dahi hayrım olmuyorpijama don ne bulduysam geçiriyorum ustume duzlestirici masa oylece duruyor
CNM BU HANGİ VÜCUT SPREYİ . BU SEPREYİ DE KULLANSAK OLAN BİZE OLACAK :)loya magzaları var orda mini renkli sort takımları al.bitane pembe,bi tane leopar desenli....saçlarını topuz yap bazen ör yandan..şeker kız candy gibi.madam coco dan vucut spreyı al 10 tl amaa boyle koku yoook...hergun dus alamayabılırsın bı sık..mısss..sonra yapış kocisin dudaklarına.en guzel zamanların.yataktan çıkarsan aklın yok
kocam atlet şort ben pijama ne bulursam..aramızdaki aşka engel olmuyorSelam kızlar bende aranızda bir çoğunuzun oldugu gibi evliyim sorum şu ki evde nasılsınız nasıl giyiniyorsunuz ben eşimi çok severek evlendim tabi halende seviyorum ama evlendiğinmden beri kendimi saldim sanki ne makyaj ne bakım ne giyim evde tabiri caizse donla falan geziyorumyuzumde makyaj yok yemek yiyorumda yiyorum kilo almaya basladim aldigim gecelikler darlasmaya basladi selulitler artti beni kendime getirin lütfenn kendimde degilim çok kızdıgım kadinlardan oldum evlenince saldım kendimi esimde seviyor isten gelince bastan asagi bir suzer beni sizler nasilsinizdir evde nasil giyinirsinz makyaj yaparmisinz esiniz icin ben usenmeye basladim ya kilolar aldi basini gidior beni kendime getirin kızlar ya kendimden gecmek uzereyim
karşımdaki komşumun terlikleri ayaklarını zarif gösterirdi ve vijne çürüğü oje falan sürerdi..hep özenmişimdir..yetişemiyorumHemen silkelen ve bugünden değişime başla derim .
Dizilerdeki gibi topuklu ayakkabıyla elbiseyle evde oturamazsın ama kendine çeki düzen verebilirsin.
Evde giymek için rahat ama göze hoş gelen giysiler alabilirsin.Nasıl rahat ediyorsan ister tayt,ister şort veya penye elbise gibi.
Evde eski püskü,solmuş giysilerle dolaşma.Birbirine uyumsuz şeyler de giyme yeter.Ayrıca terliklerin şık olmasa da en azından güzel olsun.
ayy canım bende senin gibi aynı durumdan müzdaribim, bende kilo vermek istiyorum birkaç kilo bayrama kadar en azından:)daha yeni yaşadığım bir olayı anlatayım,ben kapalı bir bayanım evde de mümkün olduğunca eşimin gözüne hitap edecek şekilde giyinirim (giyindiğimi düşünürdüm) kısa kollu elbiselerim,tayt atlet kombinlerim,bir iki tane de şortum var onları kombinleyip giyerim ama ev giyimi olduğu için rahat ve bol olur.saçımı da tepeden toplarım onunla ilgilenmeye pek fırsatım olmaz açıkçası.
geçen akşam eşimin kız arkadaşı bize çaya geldi,ben henüz giyinmemiştim.kız içeri bir girdi askılı bir bluz ve dar bir pantolon üstelik vücudu da fitti.,saçlarını da güzelce toplamış.ben onu öyle bizim evde görünce bir garipsedim ben de kot pantolon ve beyaz kısa kollu badi giydim..ayy kotla bi oturuyorum göbek pörtlüyor (1.58 boyunda 55 kilodayım) kıza baktım hiç birşey yok maşallah.her ne kadar bir ara eşim çok etkileyici olmuşsun etkilendim senden dese de ben kendi kendime dedim ki adam hergün dışarda kimbilir nasıl bayanlarla görüşüyor ve görüyor,bundan sonra daha bakımlı olmalıyım,kiloma dikkat etmeliyim ve vücut hatlarımı belli eden şeyler giyinmeliyim diye düşündüm.
bakalım şimdi ilk hedefim 3 kilo vermek sonra da evde giymek için daha güzel şeyler alacağım
ramazan da 53 e kadar düşmüştüm şimdi tokken 57 yı gördüğüm bile oluyorayy canım bende senin gibi aynı durumdan müzdaribim, bende kilo vermek istiyorum birkaç kilo bayrama kadar en azından:)
inşallah çünkü ben bu kadar bakımsız değildim, kilomu kontrol altında tutardım hep, dikkat ederdim, ama evlendikten sonra hatta eşim kilo almamı istemediği halde alıyorumramazan da 53 e kadar düşmüştüm şimdi tokken 57 yı gördüğüm bile oluyorçok zor olmasa gerek biraz dikkat edip verebiliriz bence,tabi inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?