yeni evliler-evliler bakabilirlermi :)

be
beli düşük popoya oturan ama bacakları bol olan esofman altı üste atlet gögüslerde büyükse sıkıntı yok yada askılı üzerine yapısan uzun ev elbiseleri

Bende 1 yıllık evliyim. Her gün şık giyinmiyorum kimi zaman ne bulsam alıyorum üstüme kimi zaman özeniyorum. Her gün şık olsan gözü alışacak eşinin bi gün şık bigün paspal olmakta fayda var Lakin şıklıktan daha önemli olan hergün duş alman, mis kokulu bi kadın şık bi kadından daha caziptir sanırım ki benim eşime öyle :) Öpüp koplayıp duruyor temiz kokunca :) Bakım konusunda da eşim düz saçı çok sever, duştan sonra saçlarımı kuruturken tarak kullanıyorum tarayarak kurutuyorum düz oluyo fonlu gibi makyaj da her zaman yapmam çok ta şart değil makyaj :)

fenomen06 seni çok iyi anlıyorum zira yeni evliyim:)
bence kendine bu kadar yüklenme en azından eskisi kadar bakımlı olmadığını kendin farketmişsin eşin söylese daha çok etkilenirdin. yeni hayatına alışmaya çalışıyorsun sonuçta
evde makyajı ben de çok gerekli görmüyorum ama temiz ve yeni kıyafetler birde parfüm olmazsa olmaz bana göre
eşinden önce eve geliyorsan çok kısa bir duşu da tavsiye ederim. hem günün yorgunluğu gidiyor hem de insan kendini missler gibi hissediyor :)

kızlar ben çalışıyorum eve ikimizde geç gidiyoruz ne zaman evde kalıp süslenicem.
evde olanlara tek diyebileceğim şey evinize, evliliğinize ve kocanıza çalışmanın hakkını verin tadını çıkarın çünkü bunlar aslınızda kendi mutluluğunuz için yaptığınız şeyler..
şimdi evimde olmak isterdimmm

CNM BU HANGİ VÜCUT SPREYİ . BU SEPREYİ DE KULLANSAK OLAN BİZE OLACAK :)

kocam atlet şort ben pijama ne bulursam..aramızdaki aşka engel olmuyor

karşımdaki komşumun terlikleri ayaklarını zarif gösterirdi ve vijne çürüğü oje falan sürerdi..hep özenmişimdir..yetişemiyorum

Kendinizi çok salmayin disarda bakimli kadınlar var unutmayinnn

evde makyaj mi? Yapan var mı gerçekten. Eşim makyajı hiç sevmez izinde vermez. Ben tayt ve atletle gezerim ama atletim öyle klasik bişey değil bazılarının tişört diye dışarda giydiklerinden diyim.
Öyle çok önemsemem ama kokuma temizliğime dikkat ederim. dişlerime özellikle..

daha yeni yaşadığım bir olayı anlatayım,ben kapalı bir bayanım evde de mümkün olduğunca eşimin gözüne hitap edecek şekilde giyinirim (giyindiğimi düşünürdüm) kısa kollu elbiselerim,tayt atlet kombinlerim,bir iki tane de şortum var onları kombinleyip giyerim ama ev giyimi olduğu için rahat ve bol olur.saçımı da tepeden toplarım onunla ilgilenmeye pek fırsatım olmaz açıkçası.
geçen akşam eşimin kız arkadaşı bize çaya geldi,ben henüz giyinmemiştim.kız içeri bir girdi askılı bir bluz ve dar bir pantolon üstelik vücudu da fitti.,saçlarını da güzelce toplamış.ben onu öyle bizim evde görünce bir garipsedim ben de kot pantolon ve beyaz kısa kollu badi giydim..ayy kotla bi oturuyorum göbek pörtlüyor (1.58 boyunda 55 kilodayım) kıza baktım hiç birşey yok maşallah. her ne kadar bir ara eşim çok etkileyici olmuşsun etkilendim senden dese de ben kendi kendime dedim ki adam hergün dışarda kimbilir nasıl bayanlarla görüşüyor ve görüyor,bundan sonra daha bakımlı olmalıyım,kiloma dikkat etmeliyim ve vücut hatlarımı belli eden şeyler giyinmeliyim diye düşündüm.
bakalım şimdi ilk hedefim 3 kilo vermek sonra da evde giymek için daha güzel şeyler alacağım

Eşimle aynı yerde çalıştığımız için sabah evden beraber çıkıp eve beraber geliyoruz. Yatak odasına kendimi atar atmaz soyunmaya başlıyorum eşimde peşimde tabi biraz oynaşmadan sonra bazen salaş tişört bazen askılı pijama giyiyorum.

Valla ben olsam evde sadece kocam olsaaa alabileceğim en seksi ve rahat şeyleri alır giyerdim hehe
Makyaj gereksiz bence kesinlikle çünkü ağırlık yapıyor insanın yüzünde cildinde her dak zarar bence
ama kıyafetler mis gibi olmalı :)
Mesela yazın mini etek mini şort...
Kışın ise yakası açık bişeyler yani illa bi yerden açmak lazım kocana açmayacaksın da kime açacaksın:)
Kapı çaldı ne yapacağım ise düşünülen kapının orada mutlaka vestiyer olur oraya uygun bir uzunlukta kalın-ince hırka asarsınız hemen onu geçirip açarsınız

3 yıllık evliyim zamanla insan alışıyor ben eşim işteyken ev işi çocuk yemek v.s eşimin gelmesine yarım saat kala duş alırım dizleri çamaşır sulu eşortmanlarımı çıkarır evde daha biçicili bicili şeyler giyerim dişlerimi fırçalar terliklerimi bile giyerim sanki hep öyleymişim gibi sabah olunca o işe bende dizleri çıkmış taytları pijamaları giyerim saç baş karman çorman

Evlendigimden beri kendimi saldigimi hatirlamiyorum. Genelde saclarima fon cekerim makyaj yaparim degisik degisik.bisey yalmasam dahi bi ruj surerim.guzel kokular losyonlar vs. Simdi bende sana senin bildigini soyleyecegim.yediklerine dikkat et spor yap disarda spor yapmak istemiyorsan eve kosu bandi al.ben oyle yaptim.kozmetige merakli olmanda lazim bakimla ilgilenmen icin.vs vs bunlar iste

ayy canım bende senin gibi aynı durumdan müzdaribim, bende kilo vermek istiyorum birkaç kilo bayrama kadar en azından:)

ayy canım bende senin gibi aynı durumdan müzdaribim, bende kilo vermek istiyorum birkaç kilo bayrama kadar en azından:)
ramazan da 53 e kadar düşmüştüm şimdi tokken 57 yı gördüğüm bile oluyor çok zor olmasa gerek biraz dikkat edip verebiliriz bence,tabi inşallah

ramazan da 53 e kadar düşmüştüm şimdi tokken 57 yı gördüğüm bile oluyor çok zor olmasa gerek biraz dikkat edip verebiliriz bence,tabi inşallah
inşallah çünkü ben bu kadar bakımsız değildim, kilomu kontrol altında tutardım hep, dikkat ederdim, ama evlendikten sonra hatta eşim kilo almamı istemediği halde alıyorum bu kötü düzene bir son vermeliyim:)

ben çalışan bir evliyim işten eve geldiğimde hemen yemek koşuşturmacasına daldığım zamanlar üstümde alttan çıtçıtlı badim ve şortumla gezinirim evin içinde üstüme tişört giymek bile zor gelir.

ama ev hanımı olsaydım akşam eşim gelene kadar salaş gezerdim akşam eşimin gelmesine yakın yemeğim hazır olurdu ve üstüme yemek kokusu sinen kıyafetlerimi çıkarır adam akıllı günlük kıyafetlerimi giyer saçımı başımı toplar eşimi beklerdim. annem hep tembihlerdi bizi eşinizi sakın üstünüzde yemek kokusu sinmiş kıyafetlerle beklemeyin diye dışarda bir sürü bakımlı güzel kadın görüyorlar gün boyunca erkekler ister istemez bir süre sonra kıyaslamaya başlıyor ve evdekini beğenmez oluyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…