- 16 Ağustos 2011
- 2.784
- 3.124
- 248
inşallah çünkü ben bu kadar bakımsız değildim, kilomu kontrol altında tutardım hep, dikkat ederdim, ama evlendikten sonra hatta eşim kilo almamı istemediği halde alıyorumbu kötü düzene bir son vermeliyim:)
hayır çalışıyorum ev hanımı değilim, birde çalışmasam heralde daha beter olurum, evet çok çabuk kilo alabiliyorum, ama çabuk ta veriyorum, biraz hırs yapmam lazım sanırsam:)eğer kilo almaya meyiliniz varsa çook çook dikkat etmeniz lazım.ev hanımıysanız boş vaktiniz oluyorsa çıkın yürüyüş yapın. ben 3 senelik evliyim hep 54-56 arasında gezdim,hiç böyle bir problem yaşamadım,eşimden de bir şikayet duymadım ama bu sefer o kızı da öyle dal gibi görünce dank etti bana,o tartı da 52 görülecek o kadar
hadi bakalım inşallah hırs yapıp da tez zamanda verirsinizhayır çalışıyorum ev hanımı değilim, birde çalışmasam heralde daha beter olurum, evet çok çabuk kilo alabiliyorum, ama çabuk ta veriyorum, biraz hırs yapmam lazım sanırsam:)
ayy ama canım tatlı istiyor yahuuhadi bakalım inşallah hırs yapıp da tez zamanda verirsiniz
hangimizin istemiyor kiayy ama canım tatlı istiyor yahuu
ben çok taşım sanki...yavrum 1,75 boy 65 kilo...selülitler var varis bile var.e hamıleyım göbekte çıktı,zaten ayva göbeklıydım...öyle aman aman özguven yok sadece fazla umursamazım..ayrıca kocanın gobegı varsa bu sende ozguven yaratsın bı zahmet.cıddıyım kasma..hatta ben dıyorum ohaaaa kalcamda selulıtten koca gamze olmuş dıye,adam hani nerde dıyo!!!
anla yanı akılları ne kadar calışıyor..
Tum gun ayaktayim. Işten gel aynaya bak. Yok yok bakma tip kaymis. Sabahki makyaj akmis. Sac kabarmis/dagilmis. Gozler cokmus. Buldugum yere oturuyorum. Sonra bi gayret askida buldugum bir esofman ve tshirt giyiveriyorum . Dogru mutfaga... yemek bulasik ve ben yatar...
Kendinizi çok salmayin disarda bakimli kadınlar var unutmayinnn
Selam kızlar bende aranızda bir çoğunuzun oldugu gibi evliyim sorum şu ki evde nasılsınız nasıl giyiniyorsunuz ben eşimi çok severek evlendim tabi halende seviyorum ama evlendiğinmden beri kendimi saldim sanki ne makyaj ne bakım ne giyim evde tabiri caizse donla falan geziyorumyuzumde makyaj yok yemek yiyorumda yiyorum kilo almaya basladim aldigim gecelikler darlasmaya basladi selulitler artti beni kendime getirin lütfenn kendimde degilim çok kızdıgım kadinlardan oldum evlenince saldım kendimi esimde seviyor isten gelince bastan asagi bir suzer beni sizler nasilsinizdir evde nasil giyinirsinz makyaj yaparmisinz esiniz icin ben usenmeye basladim ya kilolar aldi basini gidior beni kendime getirin kızlar ya kendimden gecmek uzereyim
Baktın bıyıklar çıkmış kaş çıkmış işten gelirken gir bi kuaföre :) ben bekarım ama tahmin edebiliyorum insan her gün üşenir. Amaaaaa üşenmemek lazım.. Kocan parfümünü sıkıp saçlarını şekillendirse dişleri mis gibi olsa mı hoşuna gider kendini salsa üşense mi. Bu da onun gibi. Üşeniyorum ama dikkat etmeye çalışıcam ilerdeBen neden böyle oldumkine arkadaslarıma kızardım kendinizi saldınız asıl onemli olan evlendikten sonrasi diye bir baktim kendim o moddayim saçımı boyatayim diyorum firsatim olmuyor kasim dudak ustulerim bile cıktı işten gelince kendime dahi hayrım olmuyorpijama don ne bulduysam geçiriyorum ustume duzlestirici masa oylece duruyor
Selam kızlar bende aranızda bir çoğunuzun oldugu gibi evliyim sorum şu ki evde nasılsınız nasıl giyiniyorsunuz ben eşimi çok severek evlendim tabi halende seviyorum ama evlendiğinmden beri kendimi saldim sanki ne makyaj ne bakım ne giyim evde tabiri caizse donla falan geziyorumyuzumde makyaj yok yemek yiyorumda yiyorum kilo almaya basladim aldigim gecelikler darlasmaya basladi selulitler artti beni kendime getirin lütfenn kendimde degilim çok kızdıgım kadinlardan oldum evlenince saldım kendimi esimde seviyor isten gelince bastan asagi bir suzer beni sizler nasilsinizdir evde nasil giyinirsinz makyaj yaparmisinz esiniz icin ben usenmeye basladim ya kilolar aldi basini gidior beni kendime getirin kızlar ya kendimden gecmek uzereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?