yeni evliler-evliler bakabilirlermi :)

eğer kilo almaya meyiliniz varsa çook çook dikkat etmeniz lazım.ev hanımıysanız boş vaktiniz oluyorsa çıkın yürüyüş yapın. ben 3 senelik evliyim hep 54-56 arasında gezdim,hiç böyle bir problem yaşamadım,eşimden de bir şikayet duymadım ama bu sefer o kızı da öyle dal gibi görünce dank etti bana,o tartı da 52 görülecek o kadar

hayır çalışıyorum ev hanımı değilim, birde çalışmasam heralde daha beter olurum, evet çok çabuk kilo alabiliyorum, ama çabuk ta veriyorum, biraz hırs yapmam lazım sanırsam:)

ayy ama canım tatlı istiyor yahuu
hangimizin istemiyor ki bu şekerli şeyler gerçekten uyuşturucu gibi bağımlılık yapıyor,ama uzak durmaya bir başlarsanız kolay kolay canınız çekmez..
bunu söylüyorum ama dün gece 2 gibi bir dilim cheesecake,sabah ta iki avuç beyaz çikolata kaplamalı leblebi yedim onlar bitsin daha eve tatlı birşey almayacağım ama

Tum gun ayaktayim. Işten gel aynaya bak. Yok yok bakma tip kaymis. Sabahki makyaj akmis. Sac kabarmis/dagilmis. Gozler cokmus. Buldugum yere oturuyorum. Sonra bi gayret askida buldugum bir esofman ve tshirt giyiveriyorum . Dogru mutfaga... yemek bulasik ve ben yatar...

1.75 boy 65 kiloya fazlamı diyosun? ben 1.70 boyundayım şuan 72 kiloyum diyetisyene gittim geçenlerde 65 kilo ideal senin için dedi. Ya da bilmiyorum herkesin vücut şeklinden dolayı. Bende selülit hiç yok mesela.

Hizmetçi tutsunlar da biz de oturup süslenelim madem tüm gün.
Ya da eve gelip bi tarafını devirceklerine yardım etsinler o arada süslenelim.
Hey Allahım ya.

Bir kadin bence her zaman kadin olmali Ben bekarim mesela, tek basima yasiyorum ama yatak giysim her zaman ho$ bir geceliktir, gece yatagimda oturup dizi izlerken ustume sabahligimi geciririm Kimse gormese bile , bir erkek olsa da olmasa da kadin gibi giyinirim

Ayicikli pijama, Kitty li sort kucuk kizlara yakisir, bir kadina hic yakismiyor bence. Saten pijamaya hic karsi degilim mesela, hos ve gizel olduktan sonra giyerim ama dolabimda ayili pijama yok.

Al benden de o kadar. konuyu okuyunca kiskandim.

Kendinizi çok salmayin disarda bakimli kadınlar var unutmayinnn

Dışarıda bakımlı erkekler de var. Söyleyeyim dedim. Erkeklerin bu kadar g.tünün kalkıp karılarını beğenmemelerinin temel sebebi kadınların şu kendilerini kocalarına beğendirme çabaları zaten. Sana selülitin var derse sen de ona 'Şu göbeğine bak' deyip dışarıdaki kaslı, atletik adamları örnek vericeksin. Diğer türlü egosu şişer, istersen manken gibi ol seni beğenmez.
Tecrübeyle sabittir. Türk kadınlarının libidosu düşük o yüzden dışarıdaki erkeklere bakmıyorlar hiç, Avrupa'da kocasını boynuzlayan o kadar çok kadın var ki. Bizim kadınlardan hiç ümidim yok.

Genelde dikkat ederim şort elbise vs giyerim de makyaj yapmam çoğu zaman

Baktın bıyıklar çıkmış kaş çıkmış işten gelirken gir bi kuaföre :) ben bekarım ama tahmin edebiliyorum insan her gün üşenir. Amaaaaa üşenmemek lazım.. Kocan parfümünü sıkıp saçlarını şekillendirse dişleri mis gibi olsa mı hoşuna gider kendini salsa üşense mi. Bu da onun gibi. Üşeniyorum ama dikkat etmeye çalışıcam ilerde

Hiç makyaj yapmayacaksan bile bi gloss sür. O lipstick gibi full makyaj istemez. Ha cildin sorunsuzsa lipstick de sürebilirsin. Eminim çok güzel ve bakımlısındır zaten. Evlendi havası söndü dedirtme fesatlara kendinee gel

ilk başlarda jartiyer, büstiyer vs..

sonraki aylarda pamuklu ayıcık pijama

kuzuöncelikleeeee ben de 10 günlük evliyim:)) evde şortlu askılı veya normal pijaama giyiyorum :))

ben zaten biraz tombikim ama 10 günde bile kilooo aldım aynen senn gibi kendime gelmem gerekiyor :)))

mesela kendine ait dünyan olsun tatlım :))

Ben 1 yıllık evliyim 1 buçuk aya kadar çalışıyordum azcık bakımlı olabiliyordum ama şuan berbatım valla bir de hamişlik ağır geçti ev taşımalar felan var sabahkalkınca bi tepeme topluyorum o kadar akşama kadar aynıyım napcam böyle bende bilmiyorum hiç bişeye halim olmuyor

[QUOTEkadınlar günümüzde postçok 6987978, member: 584708"]Dışarıda bakımlı erkekler de var. Söyleyeyim dedim. Erkeklerin bu kadar g.tünün kalkıp karılarını beğenmemelerinin temel sebebi kadınların şu kendilerini kocalarına beğendirme çabaları zaten. Sana selülitin var derse sen de ona 'Şu göbeğine bak' deyip dışarıdaki kaslı, atletik adamları örnek vericeksin. Diğer türlü egosu şişer, istersen manken gibi ol seni beğenmez.
Tecrübeyle sabittir. Türk kadınlarının libidosu düşük o yüzden dışarıdaki erkeklere bakmıyorlar hiç, Avrupa'da kocasını boynuzlayan o kadar çok kadın var ki. Bizim kadınlardan hiç ümidim yok.[/QUOTE]
Zaten kadinlar gunumuzde daha cok aldatiyor buraya bi erkek konu acsaydi ona da tam tersini soylerdim

Bacim benim kv dem kaynim falan anlik giriyor evimize o nedenle hazirlanamiyorum...
Sen yapma boyle lutfen...
Hazirlanman yarim saatini anca alir....
Yoksa ben neler yapardim neler...
Evlilik yildonumumuzu bile rahat kutlayamiyoruz dusun
Esini sasirtmanin vakti gelmis diye dusunuyorum

Bu tamamen sizin ve esinizin ne istedigiyle alakali.
Kimi erkekler kadinlarin seksapalitesini ortaya cikaran, ic yakici kiyafetler giymesinden hoslanir,kimi erkekler pamuklu pijama giyen kadinlardan, kimi erkekler esinin her daim makyajli- bakimli olmasini ister,kimileride dogalliktan yanadir,makyaj istemez.
Bu durumda esinizin zevklerini en iyi siz bilirsiniz.
Aksamlari onunla biraraya gelmeden once,esinizin zevkleri dogrultusunda kendinize biraz ceki duzen verebilirsiniz.
Aldiginiz kilolardan da memnun degilseniz evde kolaylikla workout programlari yapip,yediklerinize biraz dikkat edersiniz olur biter.
Mutluluklar :)

Tamam bakımlı olmak, temiz olmak, miss kokmak olmalı zaten de eşi makyajlı karşılamak sonracığıma evde makyajla dolaşmak çok saçma bence. Doğallık bana hep daha çekici gelmiştir. Açıkçası ilerde eşim benden evin içinde bile makyajlı olmamı ya da her zaman aşırı şık giyinmemi beklese rahatsız olurum. Birbirimizi hoşnut etmeliyiz, birbirimiz için özenmeliyiz, evet ama "acaba beni böyle beğenir mi" diye de kasmamamız gerek. Bazen de evimde pijama giymek isterim. İsteyemez miyim? Bu da benim hakkım bence.. Pijamamı da giyerim ama dağınık değil de derli toplu ve temiz görünürüm ama rahat olurum yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…