- 29 Eylül 2012
- 4.121
- 753
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Romantik komedi bilmiyorum ama sevdiğim eşimle izlediklerimizi yazabilirim:)
Animasyon olarak : Yukarı Bak (UP) ve Wall-E çok güzeldi :) RomantikÖzellikle WALL-E!!!:)
sonunda bana cevap veren olduuu
evet duymuştum
bu akşam izleyeceğim canım mersii :)
50 ilk öpücük
friends with benefit
the reader
eğer evli olsaydım eşimle oturup film izleyemezdim sanırım, acaip sıkılırdık büyük ihtimal.
Bir filmkolik olarak aklıma gelen romantik komedi dalındaki
Hayatım yalan(favorim),Aşk çeşmesi,50 ilk öpücük(favorim),Burada olan burada kalır,Babamın penguenleri(favorim),Başka dilde aşk,Romantik komedi,Süpriz baba(fovorim),Bay evet,Aşk tesadüfleri sever,Issız adam,17 again,Aşk tutulması,Başımıza gelenler(favorim),Aşk sarhoşu,Bağlanmak yok,Çılgın aptal aşk,Şıpsevdi.. Favorim diye eklememe bakmayın hepsi favorim izleyin asla pişman olmayacaksınız.
Başka dalda film yorumu almak isterseniz yardımcı olabilirim iyi seyirler![]()
Biz eşimle tematik geceler yaparız. Mesela Star Wars gecesi yapıp bütün SW'leri izleyerek sabahlarız. Zevkler uyduğu için genelde sıkıntı çekmiyoruz ama onun da benim de seyretmeyeceğimiz şeyler vardır. Eşime romantik komediler "kız işi" gelir ki haklı zaten o filmlerin diğer ismi "chick flick" yani "kız işi". Ben de "dick flick" olanları sevmem genelde
Eşle birlikte izlenebilecek romantik filmler de var ama bunlar romantik komedi değil, aşka farklı bakan filmler. Birkaç tanesi:
Edward Scissorhands
Notting Hill
Ghost
Crow
Leaving Las Vegas
Meet Joe Black
Great Expectations
Yenilerden ise:
Life as We Know It
Love and Other Drugs
P.S. I Love You
Aklıma bunlar geldi şimdilik... Ha bir de Jennifer Aniston'ın romantik komedileri eşime nedense hiç sıkıcı gelmezzz![]()
genç ölmek
ya sonra
cesaretin var mı aşka
vanilla sky
yeryüzündeki son aşk
bunlarda aşk var ama komedi değil. izleyin yine de![]()
aslında eşimde korku filmi çok seviyor..romantik sevmiyor ama garibim benm için katlanıyor..biz pek romantik komedi izlemeyiz gerilim korku ilgi alanımız düşündürücü filmlei seviyorum
dejavu
diğerleri
prestij
sıradışı(bunu mutlaka izleyiiiinnnn)
saklambaç
romantik komedi
şeytan marka giyer
örnek aile
aşk doktoru.... en beğendiğim komedi filmi diyebılırım
bu arada bende yenı evlıyım bende fılm tavsıyesı alabılırım..tercıhen romantık komedi![]()
Rica ederim, sevdiğin tarzda filmler bilsem daha çok yazardım valla ama ben zaten çok film izlemem izlediklerim de genelde ağır konulardır, hüzünlüdür![]()
WALL-E eşimle benim en sevdiğimiz anime filmi:) Biz bir süre birbirimizi wall-eeee eveeeee diye çağırmıştıkkkkkkkkkkkkkk![]()
Eski filmleri seversen, hafif drama ama eğlenceli eski bir film önerebilirim, nostalji seversen, Fiddler On The Roof![]()
Sevgiler