- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
kadın ,çeyiz gibi metalaşınca değer mi kazanıyor?acikcasi yorumunuzu cok kirici buldum. cokta gereksiz. insanlarin degerleriyle bu sekilde alay etmeniz hic hos degil.
Bir et parcasinin anlami bu kadar uzun demekAllahımı seviyorum ama anlatması zor,sayfalar sürer
borcun miktarı ne kadar?26 yaşindayim
cnm o kadar küçümseme o parçayı lütfen!Ayrıca cvp üstte bir gözat!Bir et parcasinin anlami bu kadar uzun demek
Anlasildi
Altin pek kimse takmadi 5 ceyrek taktilar biraz da para knunla da dugun salonunu ödedik. Ben daraldim yazdim odenmeyecek borclar degil tabiki. Dertleşmek ve destek istedim biraz. Sagolun :)borcun miktarı ne kadar?
eşin sabit maaşlı bir işe girse ikinizin maaşlı ile döndürebilecekmisiniz borçları?
kredi çekersiniz bir miktar olmazssa.
bzaşka türlü kapanmaz ki eski borçlar.
hani altın vs. varsa onlarla da kapatırdınız ama yok sanırım.
Allah yardıncınız olsun.
gayet tabi ne demek istenildigini cokta iyi anladiniz.kadın ,çeyiz gibi metalaşınca değer mi kazanıyor?
Katılıyorumacikcasi yorumunuzu cok kirici buldum. cokta gereksiz. insanlarin degerleriyle bu sekilde alay etmeniz hic hos degil.
Oyle huzurum yoktu cunku. Annem yok babam baskasiyla evli iki abim var onlar da evli. Herkes hayatinda yani ben kimsenin umrunda degildim olmadim da. Tek basina oyle yasamak yerine bana hayatini adayan adamin yaninda olmak daha cekici geldiDüzelir hep böyle gidecek değil toparlarsiniz. Maddiyat yüzünden kavga etmeyin de.
Benim takıldıgım nokta madem hazirliksizsiniz bu acele neydi? Çalışıp biraz birikim yapip daha rahat evlenebilirdiniz. Madden hazir olmayipta evlilik diye tutturanlari da hiç anlamam.
evet bile bile oldu sanki. Ama anne ve abla olmayinca baba da baska biriyle evli olunca okulu bitirir bitirmez yuvami kurmak istedim. Evlenmek istiyorum dedigimde aile begenmedi adayi fakir diye sonra da ne yaparsan yap dediler bende evlendim
aynen ya.Ya fikir verebilecek fikir versin maddi durumu iyileştirmek adına. Ne yapsın kadıncağız bu saatten sonra olan olmuş
Ben 1000 tl alcm esimde gunluk 30 tl aliyo. Bi iş bulana kadar dedik. Gecici olarak. Ama ben yeni girdim işe esimde bu işi zor buldu . Sanirim o yuzden zorlandik bu kadarher evlilik böyle değil. hata etmişsiniz.
düzenli bi iş bulmanız lazım. iki kişi asagri ücretle çalışsanız 2600 yapar zaten.
Oyle huzurum yoktu cunku. Annem yok babam baskasiyla evli iki abim var onlar da evli. Herkes hayatinda yani ben kimsenin umrunda degildim olmadim da. Tek basina oyle yasamak yerine bana hayatini adayan adamin yaninda olmak daha cekici geldi
Ben 1000 tl alcm esimde gunluk 30 tl aliyo. Bi iş bulana kadar dedik. Gecici olarak. Ama ben yeni girdim işe esimde bu işi zor buldu . Sanirim o yuzden zorlandik bu kadar
Eşin her hangi bir markete çalışmaya girse bile 1300 asgari ücret alır.Ben 1000 tl alcm esimde gunluk 30 tl aliyo. Bi iş bulana kadar dedik. Gecici olarak. Ama ben yeni girdim işe esimde bu işi zor buldu . Sanirim o yuzden zorlandik bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?