- 12 Eylül 2015
- 4.016
- 12.575
- 128
Ya fikir verebilecek fikir versin maddi durumu iyileştirmek adına. Ne yapsın kadıncağız bu saatten sonra olan olmuş
1300 almanız gerek.Sigorta da yoktur 1300 den az olunca.Günlük 30 lirada çok düşük ne iş yapıyor günlük.Ben 1000 tl alcm esimde gunluk 30 tl aliyo. Bi iş bulana kadar dedik. Gecici olarak. Ama ben yeni girdim işe esimde bu işi zor buldu . Sanirim o yuzden zorlandik bu kadar
Oyle huzurum yoktu cunku. Annem yok babam baskasiyla evli iki abim var onlar da evli. Herkes hayatinda yani ben kimsenin umrunda degildim olmadim da. Tek basina oyle yasamak yerine bana hayatini adayan adamin yaninda olmak daha cekici geldi
Oyle huzurum yoktu cunku. Annem yok babam baskasiyla evli iki abim var onlar da evli. Herkes hayatinda yani ben kimsenin umrunda degildim olmadim da. Tek basina oyle yasamak yerine bana hayatini adayan adamin yaninda olmak daha cekici geldi
Eşim ağir işlerde calişamiyo. Askerdeyken bi patlama yaşadiği için. Lise mezunu. Ben üniversite mezunuyum.nerde çalışıyosunuz? asgari ücret 1300 tl zaten 1000 tl almak ne demek?
mesleki durumunuz, eğitiminiz nedir eşiniz ve sizin?
yani kariyer odaklı bi iş değilse günlüj 30 tlye çalışana kadar bi markete vs girse daha mantıklı. sürekli elaman alıyolar zaten.
bir seneyi geçik kvaldemin eski eşyaları üstünde kaldım.bir tek taksitli yatak odam vardı gerisi yoktu.evim eskici gibiydi benim eşyaların bildiğin bol kullanılmış.prizler filan yerlerinden çıkmak üzereydi sigorta eski idi ve en ufak kettle da sigorta atıyordu..benim işim yoktu evimiz sobalı idi..Allah yardım etti. eşim askere gidince onun işinde çalıştım para biriktirdim.ufak tefek eşyalarımı aldım taksit ödedim.eşim geldi işini iade ettim başka iş bulduk.o sayede rahatladık.tek avantajımız küçük bir ilçede oturmak.inşallah sizde düze çıkarsınız.dua edin bol bol.kendiniz tırmalamayarak edindiğiniz için her şeyiniz çok kıymetli olacak vicdanen de rahat olacaksınız.Slm arkadaslar. Ben 2 aylik evliyim. Cok sıkıntılarla evlendik. Esim işinden ayrildi simdi gunluk bi yerlerde calisiyo. Bende yeni ise basladim daha. Ama evlendigimizden beri surekli bir maddi sıkıntı. Evlendigimde evin butun faturalari kapaliydi. Esimin durumu kotuydu yeni esya filan alamadik. Bi tanidik verdi az kullandigi esyalarini. Bi de kayinvalidemin eski esyalari vardi. Benim ailemin durumu zaten kotu bi de iatemedikleri bir evlilik oldugu icin yardim etmediler asla. Biz okuttuk sende evlen dediler. Ceyizim bile yoktu. Esim senin ceyizin namusundur dedi ve evlendik . Simdi ben cok uzuluyorum faturalari odeyemiyoruz filan diye. Buyukler de diyo her evlilik sıkıntıli baslar. Gercekten her evlilik boyle mi ne olursunuz birseyler yazin. Kimseyle paylasamadim durumumu.((
Güle güle kullanınKullaniyorum. Bi omur de kullancm
kutsal bulunan kavram sadece kadına yapışırsa, bende bunu küçümserim,eğer bekaret çeyiz adledilirse ,erkeğin de aynı şekilde çeyiziyle gelmesiı gerektiğini düşünüyorum....Aslına bakarsanız cinsel obje olmak, sadece bayan için beklentiye girmek sinirimi bozan;Konuda geçen beyefendi bunu söyleyince haliyle sinir katsayım çıkıyor, ayrıca namus kavramını hiç tartışmayalım,keşke o masum değerlerden olsa malesef öyle değil!Konuyla alakası yok fazla işgal etmeyeyim!gayet tabi ne demek istenildigini cokta iyi anladiniz.
benim bahsettigim konu 'namus' kavramini kutsal bulan bu insanlarin bu dusuncesini bukadar kucumsemeniz. hic hos degil, tekrar soyluyorum.
Evlenmeden önce babanlarla mi yasiyordun? En azından işe girdikten 1 sene sonra evlenseydin suan daha rahat olurdunuz. Sana hayatini adayan adam da 1 sene beklerdi bence.
Neyse olan olmuş hangi bölümü okudun? Kendi alaninda mi is buldun? Bi süre kemerleri sıkın tasarruf yapın. Hatta daha ucuz bi evde oturun bi süre. Sonra esin de iyi bi is bulur bir süre sonra. Belki geceleri de ek is yapar taksiye cikmak vs gibi. Borclar bitip biraz da birikim yapınca daha iyi bi eve cikar yavas yavaş
Tıbbi sekreterimŞimdi moralinizi bozmak gibi olmasın ama herkesin durumu farklı.
Ben borçla evlenmedim.
Ama çok uyguna evlendim.
Keşke bekleseydiniz. Mesleğiniz ne?
Allah size de nasip etsinGüle güle kullanın
ee neden asgari ücret değil maaşın?Tıbbi sekreterim
Kpss' ye gir atan.Tıbbi sekreterim
Eşim ağir işlerde calişamiyo. Askerdeyken bi patlama yaşadiği için. Lise mezunu. Ben üniversite mezunuyum.
Namus erkek icin de kadin icin de aynidir. Dini islam olan kisi bunu asla inkar edemezkutsal bulunan kavram sadece kadına yapışırsa, bende bunu küçümserim,eğer bekaret çeyiz adledilirse ,erkeğin de aynı şekilde çeyiziyle gelmesiı gerektiğini düşünüyorum....Aslına bakarsanız cinsel obje olmak, sadece bayan için beklentiye girmek sinirimi bozan;Konuda geçen beyefendi bunu söyleyince haliyle sinir katsayım çıkıyor, ayrıca namus kavramını hiç tartışmayalım,keşke o masum değerlerden olsa malesef öyle değil!Konuyla alakası yok fazla işgal etmeyeyim!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?