Genelde daha çok uygun zaman kollanır madden de manen de!Slm arkadaslar. Ben 2 aylik evliyim. Cok sıkıntılarla evlendik. Esim işinden ayrildi simdi gunluk bi yerlerde calisiyo. Bende yeni ise basladim daha. Ama evlendigimizden beri surekli bir maddi sıkıntı. Evlendigimde evin butun faturalari kapaliydi. Esimin durumu kotuydu yeni esya filan alamadik. Bi tanidik verdi az kullandigi esyalarini. Bi de kayinvalidemin eski esyalari vardi. Benim ailemin durumu zaten kotu bi de iatemedikleri bir evlilik oldugu icin yardim etmediler asla. Biz okuttuk sende evlen dediler. Ceyizim bile yoktu. Esim senin ceyizin namusundur dedi ve evlendik . Simdi ben cok uzuluyorum faturalari odeyemiyoruz filan diye. Buyukler de diyo her evlilik sıkıntıli baslar. Gercekten her evlilik boyle mi ne olursunuz birseyler yazin. Kimseyle paylasamadim durumumu.((
Kullaniyorum. Bi omur de kullancmÇeyizi kullandınız mi bari?
her evlilik böyler değil tabi.Slm arkadaslar. Ben 2 aylik evliyim. Cok sıkıntılarla evlendik. Esim işinden ayrildi simdi gunluk bi yerlerde calisiyo. Bende yeni ise basladim daha. Ama evlendigimizden beri surekli bir maddi sıkıntı. Evlendigimde evin butun faturalari kapaliydi. Esimin durumu kotuydu yeni esya filan alamadik. Bi tanidik verdi az kullandigi esyalarini. Bi de kayinvalidemin eski esyalari vardi. Benim ailemin durumu zaten kotu bi de iatemedikleri bir evlilik oldugu icin yardim etmediler asla. Biz okuttuk sende evlen dediler. Ceyizim bile yoktu. Esim senin ceyizin namusundur dedi ve evlendik . Simdi ben cok uzuluyorum faturalari odeyemiyoruz filan diye. Buyukler de diyo her evlilik sıkıntıli baslar. Gercekten her evlilik boyle mi ne olursunuz birseyler yazin. Kimseyle paylasamadim durumumu.((
Tavsiyelerinizi dikkate alacagim. Allah razi olsunNeyse, keske biraz calisip bazi garantileriniz olduktan sonra evlenseydiniz demek isterdim ama is isten gecmis artik.
Harcamalariniza dikkat edersiniz, calismaya devam edersiniz, zamanla birseyler oturur. Esinin gunluk islerde calismasi biraz sorun ama, bir an once daha istikrarli bir is bulmasi konusunda yonlendirmeni tavsiye ederim (sikmadan, bogmadan). Evliliginizin ilk donemini cok stresli gecirmezsiniz bu maddiyat yuzunden insallah, birbirinizin uzerine cok gitmeyin olur mu. Allah yardimcin olsun.
maddi sıkıntılar sizi zora sokacaktır ama önemlı olan eşinizle sizin aranızdakı dilalogSlm arkadaslar. Ben 2 aylik evliyim. Cok sıkıntılarla evlendik. Esim işinden ayrildi simdi gunluk bi yerlerde calisiyo. Bende yeni ise basladim daha. Ama evlendigimizden beri surekli bir maddi sıkıntı. Evlendigimde evin butun faturalari kapaliydi. Esimin durumu kotuydu yeni esya filan alamadik. Bi tanidik verdi az kullandigi esyalarini. Bi de kayinvalidemin eski esyalari vardi. Benim ailemin durumu zaten kotu bi de iatemedikleri bir evlilik oldugu icin yardim etmediler asla. Biz okuttuk sende evlen dediler. Ceyizim bile yoktu. Esim senin ceyizin namusundur dedi ve evlendik . Simdi ben cok uzuluyorum faturalari odeyemiyoruz filan diye. Buyukler de diyo her evlilik sıkıntıli baslar. Gercekten her evlilik boyle mi ne olursunuz birseyler yazin. Kimseyle paylasamadim durumumu.((
evet bile bile oldu sanki. Ama anne ve abla olmayinca baba da baska biriyle evli olunca okulu bitirir bitirmez yuvami kurmak istedim. Evlenmek istiyorum dedigimde aile begenmedi adayi fakir diye sonra da ne yaparsan yap dediler bende evlendimAma siz seçmişsiniz. Çoğu kişi evlendikten sonra borç ödüyor evet ama faturaları ödeyemeyecek konumda olacaksak evlenmemeliyiz. Şartlar çok çiğ iken bile bile evlenmişsiniz. Karı Koca başbaşa inşallah tez zamanda atlatirsiniz. Ama tekrar söylüyorum bu sizin tercihiniz.
acikcasi yorumunuzu cok kirici buldum. cokta gereksiz. insanlarin degerleriyle bu sekilde alay etmeniz hic hos degil.Çeyizi kullandınız mi bari?
Allahımı seviyorum ama anlatması zor,sayfalar sürerCeyiz namusundur ne demek
Allahini seven ustume aciklama atsin
26 yaşindayimher evlilik böyler değil tabi.
siz şartları baya zorlayarak evlenmişsinin.
hiç hazırlıksız.
haliyle çok bocalıyorsunuz.
tabik iher evlilikte borç olur vs. de.
eşler olarak ödeyebilecek durumda olunur zamana yayılmıştır taksitler.
genelde bir sene içinde ödenir borçlar.
eşinin işten çıkması, evlilik öncesinde de olan borçlar sizi zorlar tabiki.
kaç yaşlarındasınız?
biraz toparlanıp evlenmeyi neden düşünmediniz de daldınız bu işe?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?