Canım benim rabbim sana kolaylık versin küsen erkekle yola çıkılmaz sadece bunu bil yeter.Bkr erkeğin küsmesi ne demek ya kadın kırılgan narindir.lutfen kendinizi başkaları için yıpratmayin..Arkadaşlar merhaba ben yeni üye oldum.25 yaşındayım. 9 ay önce evlendim ve eşimle ciddi sorunlarımız var sizden fikir almak istedim. 3 yıl sevgililikten sonra severek evlendik. Ama evlendigimizden beri en ufak şeyde tartışıp uzatıyoruz. Her zaman tartıştığımız konular kayda değer olmayan gülünç meseleler ama eşim uzattıkça uzatıyor. Sorunu o an konuşmayıp pasif agresif davranıyor ve ben konuşmaya çalışırsam küsüp yatağını ayırıyor dışarıdan sadece kendine yemek söylüyor. Küsme süresi de 20 güne kadar çıkıyor. Normalde beraber spora giderken kendisj gidiyor ve ben yokmuşum gibi davranıyor. Böyle olduğu için ıliskinin 5. Ayında çift terapisine başladık ama eşim ettiğimiz son kavgada bana sormadan terapiyi iptal etmiş bana da bir sinir anında s.. git dedi daha sonra 1.5 gün sonra küfür ettiği için özür diledi. O da beni cok sinirlendirdin bunda ne var sen de bana hakaret ediyorsun vs gibi suçunu tam kabul etmeden özür diledi. Çok egoist kendisinde gizli narsistik kişilik bozukluğu olduğunu düşünüyorum. Ikimiz de memuruz, çocuğumuz yok. Boşanmayı düşünüyorum doğru mu yapıyorum ?
Eşinize sizinde saygınız yok belli ki hakaret ettiğinizi söylemişsiniz karşınıza geçip iltifat yağdıracak değildi tabiki de . Tek taraflı sadece eşiniz saygısız değil .Aslında üniversite yıllarından biri ailesinden ayrı yaşıyor daha doğrusu düzgün bir ailesi yok. Anne baba ayriymis babasi annesini dövüyormuş boşanmislar eşim 17 yasindayken babası vefat etmiş. Annesi de yalnız başka bi şehirde yaşıyor. Annesine hiç bağlı değil ama çocukluk yıllarından beri ihmal edilmiş. Annesi çok küçükken bırakıp işe gidermiş bu kendi kendine yemek diye şekerli yoğurt yermiş falan
Oluyor gibiydi ama devam etmeyince olmuyor.Terapide gelişme olmadı mı hiç
Birbirimizin değerini biliyoruz kavga olmadığı zamanlarda çok iyi bir çiftiz ama en ufak bir tartışma cok büyük kavgalara dönüşüyor maalesef. O zamanda böyle kırıcı kavgalar ederdik fakat bu kadar uzun küslükler olmazdıYa bilemiyorum ama belki birbirinizin değerini anlarsınız.
Belki ikinizde çok fevrisinizdir.
Kafa dinlersiniz,düşünürsünüz.
Uzunca bir sevgililik döneminiz olmuş. O zamandamı böyle kırıcı kavgalar ediyordunuz?
Eşinle ciddi bir şekilde konuş. Böyle yürümeyeceğini söyle. Kafanı dinlemek için biraz annene git istersen yada ne bileyim başka yere.Birbirimizin değerini biliyoruz kavga olmadığı zamanlarda çok iyi bir çiftiz ama en ufak bir tartışma cok büyük kavgalara dönüşüyor maalesef. O zamanda böyle kırıcı kavgalar ederdik fakat bu kadar uzun küslükler olmazdı
Tamam da siz rehabilite merkezi misiniz? Tamam zor şeyler yaşamışta, acısını niye sizden çıkarmaya çalışıyor? 20 gün yatak ayıran erkek mi olur Allah aşkına, kendini düzeltmek adına hiçbir çaba da sarf etmiyor. Boşanın gitsin, uğraşılmaz böyle bir tiple.Aslında üniversite yıllarından biri ailesinden ayrı yaşıyor daha doğrusu düzgün bir ailesi yok. Anne baba ayriymis babasi annesini dövüyormuş boşanmislar eşim 17 yasindayken babası vefat etmiş. Annesi de yalnız başka bi şehirde yaşıyor. Annesine hiç bağlı değil ama çocukluk yıllarından beri ihmal edilmiş. Annesi çok küçükken bırakıp işe gidermiş bu kendi kendine yemek diye şekerli yoğurt yermiş falan
Doğru yapıyorsunuz,kolaylıklar dilerimArkadaşlar merhaba ben yeni üye oldum.25 yaşındayım. 9 ay önce evlendim ve eşimle ciddi sorunlarımız var sizden fikir almak istedim. 3 yıl sevgililikten sonra severek evlendik. Ama evlendigimizden beri en ufak şeyde tartışıp uzatıyoruz. Her zaman tartıştığımız konular kayda değer olmayan gülünç meseleler ama eşim uzattıkça uzatıyor. Sorunu o an konuşmayıp pasif agresif davranıyor ve ben konuşmaya çalışırsam küsüp yatağını ayırıyor dışarıdan sadece kendine yemek söylüyor. Küsme süresi de 20 güne kadar çıkıyor. Normalde beraber spora giderken kendisj gidiyor ve ben yokmuşum gibi davranıyor. Böyle olduğu için ıliskinin 5. Ayında çift terapisine başladık ama eşim ettiğimiz son kavgada bana sormadan terapiyi iptal etmiş bana da bir sinir anında s.. git dedi daha sonra 1.5 gün sonra küfür ettiği için özür diledi. O da beni cok sinirlendirdin bunda ne var sen de bana hakaret ediyorsun vs gibi suçunu tam kabul etmeden özür diledi. Çok egoist kendisinde gizli narsistik kişilik bozukluğu olduğunu düşünüyorum. Ikimiz de memuruz, çocuğumuz yok. Boşanmayı düşünüyorum doğru mu yapıyorum ?
Çocukken İhmal edilen adamlar daha beter oluyor, Allah yardım etsin inşallahAslında üniversite yıllarından biri ailesinden ayrı yaşıyor daha doğrusu düzgün bir ailesi yok. Anne baba ayriymis babasi annesini dövüyormuş boşanmislar eşim 17 yasindayken babası vefat etmiş. Annesi de yalnız başka bi şehirde yaşıyor. Annesine hiç bağlı değil ama çocukluk yıllarından beri ihmal edilmiş. Annesi çok küçükken bırakıp işe gidermiş bu kendi kendine yemek diye şekerli yoğurt yermiş falan
Çok doğru yapıyorsun. Kendince koyduğun teşhis de doğru. Sen sen ol hemen boşan. Böyle biri ile ömür geçmez. Diyelim çocuğun oldu. Çocuğunu sana karşı kışkırtır. Sürekli küsen,manipülatif davranan erkekler, yaşam törpüsüdür.Arkadaşlar merhaba ben yeni üye oldum.25 yaşındayım. 9 ay önce evlendim ve eşimle ciddi sorunlarımız var sizden fikir almak istedim. 3 yıl sevgililikten sonra severek evlendik. Ama evlendigimizden beri en ufak şeyde tartışıp uzatıyoruz. Her zaman tartıştığımız konular kayda değer olmayan gülünç meseleler ama eşim uzattıkça uzatıyor. Sorunu o an konuşmayıp pasif agresif davranıyor ve ben konuşmaya çalışırsam küsüp yatağını ayırıyor dışarıdan sadece kendine yemek söylüyor. Küsme süresi de 20 güne kadar çıkıyor. Normalde beraber spora giderken kendisj gidiyor ve ben yokmuşum gibi davranıyor. Böyle olduğu için ıliskinin 5. Ayında çift terapisine başladık ama eşim ettiğimiz son kavgada bana sormadan terapiyi iptal etmiş bana da bir sinir anında s.. git dedi daha sonra 1.5 gün sonra küfür ettiği için özür diledi. O da beni cok sinirlendirdin bunda ne var sen de bana hakaret ediyorsun vs gibi suçunu tam kabul etmeden özür diledi. Çok egoist kendisinde gizli narsistik kişilik bozukluğu olduğunu düşünüyorum. Ikimiz de memuruz, çocuğumuz yok. Boşanmayı düşünüyorum doğru mu yapıyorum ?
Zaten aileden gelen sorumlu ilişkiler evliliklere yansıyor. Şu anlattığın olay bile vakanın ne olduğunu anlamaya yetiyorAslında üniversite yıllarından biri ailesinden ayrı yaşıyor daha doğrusu düzgün bir ailesi yok. Anne baba ayriymis babasi annesini dövüyormuş boşanmislar eşim 17 yasindayken babası vefat etmiş. Annesi de yalnız başka bi şehirde yaşıyor. Annesine hiç bağlı değil ama çocukluk yıllarından beri ihmal edilmiş. Annesi çok küçükken bırakıp işe gidermiş bu kendi kendine yemek diye şekerli yoğurt yermiş falan
Evet aynı fikirdeyim oldukça çocuksu ve eril olmayan bir davranışCanım benim rabbim sana kolaylık versin küsen erkekle yola çıkılmaz sadece bunu bil yeter.Bkr erkeğin küsmesi ne demek ya kadın kırılgan narindir.lutfen kendinizi başkaları için yıpratmayin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?