Evliligin ilk zamanlari en guzel zamanlar degil malesef... ben o gunleri tekrar yasamak istemem. :) iki baska karakterin birbirini kabullenmesi pek kolay olmuyor galiba. Birde erkekler bazi seyleri kabullendirmeye calisiyor zorluyor sartlari bence. Duzelecektir diye dusunuyrm. Evlenip ilk zamanlari sorun yasamayan yoktur sanirim :)) Allah yardimciniz olsn. Insallah duzene girer hayatiniz. Küsmek erkeklern en nefret ettigi sey. En iyisi esiniz titizse sizde temizlik uzerinde biraz daha yogunlasin ve birsey soylediginde sakayla veya ciddi ciddi kirildiginizi soyleyin.En mutlu olacağım zamanda yasadiklarima bak deyip deliriyorum
Ne yapabilirim ki evde
evlilik bir oyuncak değil ki, öylece köşesinde dursun.Bunları düşünmek böyle tatkikler yapmak benim isim hic değil..bunlari dusundugume bile inanamıyorum..Allah sonumu hayretsin diyirum sadece
yokken de yapıyordu :)Ama sende üç çocuk var yapsın bir zahmet :)
dersini vermezsen daha çoook ağlarsın.Aminn Allah razi olsun..suan ağlıyorum istemsizce..hic boyle degildi kiloma falan kusur bulmazdi..ki kilolu degilim 180 boyum fizigim yerinde fazla kilom asla yok..diyorum ya saskinim..36 yasindaki adam bu saatten sonra birsey ogrenemez
Nasil ders verebilirim..yani demeli ki ben ne yapıyorum..bana karisma dedigimde sen benim esim değilmison fikrimi soyleyemicekmiyim derdersini vermezsen daha çoook ağlarsın.
konuşmanın diğer versiyonu dırdır.Nasil ders verebilirim..yani demeli ki ben ne yapıyorum..bana karisma dedigimde sen benim esim değilmison fikrimi soyleyemicekmiyim der
hosgeldin evliliğe evlilik tam da boyle bisey malesef:)Merhaba herkese;
1 ay önce evlendim.öncesinde 9 ay görüştük herşey mükemmel di.
Problem şu ki; ben suan çalışmıyorum(maaşı çok iyi benim asgari ucretle calismami istemiyor.ihtiyacimiz olsa evet ama gerek yok diyor)
evdeyim akşama kadar temizlik,yemek,camasir uğraşıyorum.eşim hiç birseye yardim etmez yani ben ondan toz alsin evi temizlesin demiyorum ama ben yemek hazirlarken bi catal kaşık dahi koymaz masaya.
Sanki herşey tersine döndü tanıdığım adam gitti yerine başkası geldi..
Hiç ince biri değil,hatta bazen kabalasiyo ağzım açık seyrediyorum.
Evin içindeki herşeye karışır camasira bulaşıga..kendimi hizmetci gibi hissediyorum nedense(gecen gun banyo lavabosu tozlanmis temizlersrn diye bi cumle kurdu ben şok oldum)..
alisamadim bi türlü sizce ne yapmam lazım.nolur bir akil verin sakince konustum olmadi küstüm olmadi
Bunlar normal mi benmi abartiyorum..özellikle evlilerden tavsiyeler lütfen kafayı yemek üzereyim
dışarıda elaleme hizmet ediyor.Adam yoruluyodur zaten iste nevarki sende tabagini kursan masaya
Düşünün ki ben onu beklemiyorjm istemiyorum..azcik incelik azcik özverikonuşmanın diğer versiyonu dırdır.
insanların en nefret ettiği şeydir.
karışmak yerine yapsın.
çünkü orası ikinizin evi, ortak alan. beraber dağıtıp kirlettiğinize göre, beraber temizleyeceksiniz.
Hizmet etmesin ben bu yasima kadar annemde dahil bir bardak su istememisimdir..duaunceli ve anlayisli olsun yeterdışarıda elaleme hizmet ediyor.
biraz da karısına hizmet etse ne olur?
Elaleme parayla hizmet ediyor ama tatil gunlerinde etsin onun disinda yazik ya :)dışarıda elaleme hizmet ediyor.
biraz da karısına hizmet etse ne olur?
Evdesin nasılsa der eminim..Bunu lüx değil normal gibi algılayın ve eşiniZe öyle yansıtın. Olması gereken buymuş gibi yani.. ben çalışıyorum diye bizde ilk günden düzen böyle oturdu zaten. Sürekli evde çalışan var,evin tüm sorumluluğu onda. Kızım oldu,evdeki kadın bu konuda deneyimli değil evin işine bakarken kızımı önemsemeyebilir bakıcı şart dedim bakıcı tuttuk. Bunları normal olması gereken şeyler gibi yansıtmanız gerekiyor. Adam okadar alışmış ki geçen gün vitolardan mı alsak arkasını istediğimiz gibi düZenler bi şöför tutarız sana haftaiçi trafik stresi yaşamazsın hem daha güvenli dedi(avukatım,bazen güvenlik sıkıntı olabiliyor).. abartma canım hiç böyle bişey düşünmemiştim fazla lüx bence dedim.
Siz evde her işi yapamadığınız yardımcıya ihtiyaç duyduğunuzu dile getirin. Başta haftada bikaç kere çağırmakla başlayıp sonra işi devamlıya çevirin. Bu değişimlerin sonucunu eşinize pozitif yansıtın.
Evde oturan kadın ev işi yapmak zorunda mı ? Maaşım iyi demeyi biliyor asgari ücreti küçümsüyor ya beyimiz ozaman yapacak. Ben çalışıp ihtiyacı olan bi kadına bu şekilde iş vermek istiyorum de. Para standart yükseltmek için var gerisi boş. Yarının garanti olmadığı bi dünyada bugün nekadar kaliteli yaşarsan o kar..Evdesin nasılsa der eminim..
atalarımızın sözleri birikmiş tecrübelerden kaynaklıdır bilirsin.Düşünün ki ben onu beklemiyorjm istemiyorum..azcik incelik azcik özveri
eşi de kaç paraysa versin o zaman.Elaleme parayla hizmet ediyor ama tatil gunlerinde etsin onun disinda yazik ya :)
Valla bilemicem esi gonlunu alsin ozamn catal bicak getirerek masayi :) kendimden biliyorum konu sahibini anliyorum.yeni evliyken bende oyle istiyodum esim bna yardim etmekten ziyade yanimda gerekirse otursun konussun bn yaparim.cunku mutfakta sıkılıyodum tek basima biseler yaparken.hatta bikackez soylendim sende gel beraber biseler yapalim yapti yapmadi degil bana yardim etti yemek yapti hasta oldugumda bulasik yikadi perde asti .sonra bigun yine cagirdim onu bana acıkli gozlerlee karpuz banada yazik degilmi caliyorum yoruluyorum isteyken evdedemi calisayim diyince cok acidim sonra bidahada yardim istemedim cok mecbur kalmadikca :) onada hak veriyom yane.ben bekarken calistigimda eve geldigimde elimi hicbiseye surmezdim surmeyi gec uyucagim vakit hele bi ses gelsin kiyamet koparirdim zatn calisrken yeterince yoruluyosun strese giriyosun bide evde cekemem bunlarieşi de kaç paraysa versin o zaman.
bunlar para işi değil gönül işi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?