- 17 Kasım 2014
- 1.890
- 8.879
- 88
- 40
Canım neden ağlıyorsun. Rabbim baska dert vermesin.Sen kac yaşındasınAminn Allah razi olsun..suan ağlıyorum istemsizce..hic boyle degildi kiloma falan kusur bulmazdi..ki kilolu degilim 180 boyum fizigim yerinde fazla kilom asla yok..diyorum ya saskinim..36 yasindaki adam bu saatten sonra birsey ogrenemez
en azından kendisini acındırma taktiği yapmış. yemişsin :)Valla bilemicem esi gonlunu alsin ozamn catal bicak getirerek masayi :) kendimden biliyorum konu sahibini anliyorum.yeni evliyken bende oyle istiyodum esim bna yardim etmekten ziyade yanimda gerekirse otursun konussun bn yaparim.cunku mutfakta sıkılıyodum tek basima biseler yaparken.hatta bikackez soylendim sende gel beraber biseler yapalim yapti yapmadi degil bana yardim etti yemek yapti hasta oldugumda bulasik yikadi perde asti .sonra bigun yine cagirdim onu bana acıkli gozlerlee karpuz banada yazik degilmi caliyorum yoruluyorum isteyken evdedemi calisayim diyince cok acidim sonra bidahada yardim istemedim cok mecbur kalmadikca :) onada hak veriyom yane.ben bekarken calistigimda eve geldigimde elimi hicbiseye surmezdim surmeyi gec uyucagim vakit hele bi ses gelsin kiyamet koparirdim zatn calisrken yeterince yoruluyosun strese giriyosun bide evde cekemem bunlari
en azından kendisini acındırma taktiği yapmış. yemişsin :)
toprak'ın eşi gibi tüm gün evdesin, yap ulan dese kabullenir miydin?
Evet evdeyim amacim ona is yaptirmak degil arkadaslar sanirim kendimi yanlış ifade ettim herkes yapacaksin evdesin diyor..
Adamin herseye karışması ve kabalasmasi.yani ben evimi belki bugun supurmicem hergun ev süpürmek istemiyorum belki.ona dahi karışır anltabildimmi..
Birde haftasonlari kahvaltiyi birlikte hazirlamak yani patates soysun demiyorum ama catal bicagi koysun masaya yada yanimda otursun konuşalım
eski konunla birleştirince eşin mesleğinden ve yaşından dolayı kibir abidesi.Zaten temizlik yapmasini istemem amac birlikte birseyler yapmak ti
bence asıl mesele eşinin dr olması.Ah bu diziler ah bu filmler ah bu romantizm abidesi reklamlar...
Vel kam tu dı riıl layf.
Aynı benim eşim.oda hiç bir işten anlamaz.ama zaten çok yoğun çalışıyor.adama bide evde iş yaptırmaya içim el vermiyo.ama öyle aşırı dağınık biri değildir.yapısı buysa üzgünüm değişmez.Benim eşim de ne yemekten anlar, ne temizlikten. Ben söylemesem çorabı yatağın ucunda kalır kirli sepetine atmaz, bardağını, tabağını mutfağa götürmez. Ama kendinin farkında, bunun bir eksik olduğunu bilir mahcuptur. Maalesef kayınvalidem aman biricik oğlum demiş pohpohlamış adam 43 yaşına gelmiş ama birisi elinden tutmasa aç kalır çöp içinde yatar.
Diyeceğim odur ki bu durum maalesef piyango gibi. Kimi adam kadından daha marifetlidir, kimisi de böyle. Eksileri ve artıları ile birlikte değerlendirmek gerek. Hem hiç yardım etmez hem ters hem kabaysa da kusura bakmasın o adam az yiyip hizmetçi tutsun kendine. Siz güzelce bu konudaki rahatsızlığınızı belirtin. Daha özenli olmasını rica edin, bazıları söylemeden anlamıyor zira.
+1000000000000eşiniz sizin ihtiyaçlarını da karşılayacak parayı eve tek başına getiriyorsa, siz de eşinizin evdeki ihtiyaçlarını karşılayacaksınız mecburen. Siz tüm gün evde olun, adam sabahın köründe sıcak yatağından kalkıp işe gitsin, ailesi için para kazansın bide akşam eve gelince karısı iş beklesin ondan. Ben bunu pek adaletli bulmuyorum. Ben de iki yıl okudum evliyken, her gün okula gidiyordum. Eşimle beraber yapıyorduk her şeyi. Ama şuan mezun oldum ve evdeyim henüz çalışmaya başlamadım, hiç bir şeye dokundurtmuyorum eşimi. Olması gereken bu bana kalırsa. Şu ev işlerini de fazla abartmayın, iki kişisiniz, sabah kahvaltıdn sonra bi derleyip toplasanız, akşama dogru da iki kap yemek yapsanız yeter. He ama bunlar bana zor geliyor, illa eşimden yardım istiyorum diyorsanız da mecbur bi işe girip çalışacaksınız, buyrun size eşitlik.
+100000000000000Ama gerçekten de evdesiniz. O bütün gün çalışıyor.
O kadar ayrıntıya vakıf değilim açıkçası.bence asıl mesele eşinin dr olması.
Danceme pro uyelik nedir ve populer uyelik neden var nie popiler olmuslarO kadar ayrıntıya vakıf değilim açıkçası.
Bu toz pembe rüyaların ve akabindeki hayal kırıklıklarının temelinde medyanın rolü büyük bence.
Hatta öyle ki insanlar bu hayalleri aralayıp evlendikleri kişiyi göremiyorlar.
benim esimde ayni bence tum Turk erkekleri ayniMerhaba herkese;
1 ay önce evlendim.öncesinde 9 ay görüştük herşey mükemmel di.
Problem şu ki; ben suan çalışmıyorum(maaşı çok iyi benim asgari ucretle calismami istemiyor.ihtiyacimiz olsa evet ama gerek yok diyor)
evdeyim akşama kadar temizlik,yemek,camasir uğraşıyorum.eşim hiç birseye yardim etmez yani ben ondan toz alsin evi temizlesin demiyorum ama ben yemek hazirlarken bi catal kaşık dahi koymaz masaya.
Sanki herşey tersine döndü tanıdığım adam gitti yerine başkası geldi..
Hiç ince biri değil,hatta bazen kabalasiyo ağzım açık seyrediyorum.
Evin içindeki herşeye karışır camasira bulaşıga..kendimi hizmetci gibi hissediyorum nedense(gecen gun banyo lavabosu tozlanmis temizlersrn diye bi cumle kurdu ben şok oldum)..
alisamadim bi türlü sizce ne yapmam lazım.nolur bir akil verin sakince konustum olmadi küstüm olmadi
Bunlar normal mi benmi abartiyorum..özellikle evlilerden tavsiyeler lütfen kafayı yemek üzereyim
geçmiş konusunu okudum.O kadar ayrıntıya vakıf değilim açıkçası.
Bu toz pembe rüyaların ve akabindeki hayal kırıklıklarının temelinde medyanın rolü büyük bence.
Hatta öyle ki insanlar bu hayalleri aralayıp evlendikleri kişiyi göremiyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?