ben 3 yıllık evliyim. İlk zamanlar ben de bu durumu garipseyip eşimle konuştum ama onu suçlayıcı şekilde değil tamamen çözüm odaklı konuştum. O da bana gerekçelerini sundu. Hatta bu duruma kendisinin bile şaşırdığını söyledi çünkü evlenmeden önce kendim de boyle olacağımi bilmiyordum hergun isterim zannediyordum dedi. Ben de benden bir beklentisi olup olmadığını sordum ne bileyim suslenmemi veya farklı tavırlar sergilememi bekleyip beklemedigimi sordum o da buna gerek olmadığını söyledi sonra bu konu kapandı ben de içimi kemiren bu sıkıntıdan kurtuldum :) eğer eşin sana tatlı dilli güler yüzlü davranıyorsa, cinsellik harici öpme dokunma sarılmalarınız varsa zamanla bu durum senin için de normalleşecek sen de artık gerek duymayacaksın çok fazla. Ayrıca cinselliği istiyor olman da ayıp veya günah değil. Eşin yaklaştığında nasıl ayıp olmuyorsa senin de istek veya ihtiyaç duyman doğal birşey. Bu seni kötü kadın yapmaz. Sadece eşinin ihtiyaçlarını gidermek için evlenmediniz. Senin eşine karşı olduğu gibi eşinin de sana karşı sorumlulukları var. Bu mesele de onlardan biri.
Tavsiyem eğer çalışmıyorsan bir işe gir. Gün içinde yorulursan senin de bunları dert edecek halin kalmaz zaten