- 14 Ekim 2014
- 414
- 600
- 103
rumuEvet calisiyordum. O benim calisamayacagimi biliyordu. Ek gelir biseyler yapiyorum. Skilirim diye soyluyordu oyle. Ben part time biseyler yapmaya calisiyorum onu desteklemiyor. Calismami istese oyle yapmaz. Sorun calismak degil eminim buna
Evet
Sorumu bağışlayın ama neden çalışamıyorsunuz
rumu
35 yaşına kadar bekar yaşamış birisine evlilik hayatı zor gelebilir Ya bence çok üzülmeyin
Erkeğin kalbine giden yol mideden geçer derler amaKymetinizi anlar inşallah
yarzbir arkadaşım eşi eve glince bi sürü yemek yapmış olur.ardından kahve ,tatlı, meyve. her daim adamın herşeyi ütülüdür.sabahları o seçer giyeceklerini. hazırlar. bunun eşini eve bağladığını ,özverinin ona ilgi alaka vs olarak geri döndüğünü söylüyor.mantıklı mı acaba? sürekli bende mi böyle yapsam adamı maksimum şımartsam?
bencede onun için sevmessinler.sonuçta aşık oldu evlendi eve hizmetçi olarak almadı ya.ama bakıyorum böyle yapanlar daha mı kıyemtli oluyor diyorumO tarz seyler ise yaramadi, birde ben uzuluyorum sirf ona verdiklerim icin sevmesin evliligi. Bende insanimbiz bayanlar icin daha zor aslinda evlilik.
yarz
Sizinle alakalı değildir bu durum üzmeyin kendiniziBende tam olarak anlamadim. Bekarken istedigini yapabiliyormus. stresli bir donemdeymis vok buyuk sorumluluk altina girmis
Hazır bebek yokken gezin eglenin. Siz de keyif alın esinize de evliliğin keyifli taraflarını gösterin. Zamanla oturuyor evlilikler ama her iki taraf da biraz sabir göstermeli ve çaba harcamalı.
benim esim de alışamadım , hic bana göre değil diyordu basta ama elinden geleni yaptı benim icin .Merhaba, bütün yorumları okudum.
Aklima 2 ihtimal geldi, bağışlayın ama paylaşmak istiyorum.
Ilk ihtimal sizden once cok sevdigi birini unutmamış ve sizi yarabandi yapmis olabilir.
Ikincisi ise evlendikten sonra başka birinden hoslanmis olabilir.
Lutfen kırılmayın cok orneklerini gordugumden söylüyorum.
Cunku esinizin bahsettigi ve size yansitip yaşattığı sey normal bir alisamama surecinden ziyade sizi bıktırıp bu evlilikten sogutmaya meyil gibi.
Konunuzu biliyorum, siz cok guclu bir kadinsiniz. Inanin arkanizda ailenizin olmasi harika bir sey. Dunyanin en guzel meslegi bileginizde. Hayat sizin icin bir sure sonra yeniden ve daha güzel bir sekilde baslayacaktir. Bir sure caniniz aciyacak bunu bastırmayın, her duygunuzu yaşayın. Ama oyle bir es ve ailesinden kurtuldugunuz icin bir çocuk sevindirin.benim esim de alışamadım , hic bana göre değil diyordu basta ama elinden geleni yaptı benim icin .
Yani ben mutlu olayım diye, tabi bu uzun sürmedi ve sizin de dediginiz gibi beni bezdirme yoluna girdi .
Ben pes edeyim diye sürekli bezdirme yöntemleri uyguluyormuş bana , tabi ben çocuğumuz olmuyor ve aileyle kaynaşamadık diye üzülüyor sanıp ona bağladım , hic üstüne gitmedim.
Mutlu olmak icin ben Ailesine adımlar atarken , doktor araştırmaları yaparken , o evliliği nasıl bitireceğini ailesiyle başbaşa verip planlıyormuş .
Ben bizim icin emekler verdim 3.5 yıl ve o hazır olunca bitirdi , dayanamiyorum evlilik yükünü ve sorumluluğunu kaldıramıyorum diyip bitirdi bizi .
Merhaba, bütün yorumları okudum.
Aklima 2 ihtimal geldi, bağışlayın ama paylaşmak istiyorum.
Ilk ihtimal sizden once cok sevdigi birini unutmamış ve sizi yarabandi yapmis olabilir.
Ikincisi ise evlendikten sonra başka birinden hoslanmis olabilir.
Lutfen kırılmayın cok orneklerini gordugumden söylüyorum.
Cunku esinizin bahsettigi ve size yansitip yaşattığı sey normal bir alisamama surecinden ziyade sizi bıktırıp bu evlilikten sogutmaya meyil gibi.
bazı erkelere evlilik agir geliyor .Esim daha da abartti. Ben uzuldugumu dile getirince ozur diledi tekrarlamayacak dedi. Gene tekrarladi. Yardimci olayim sorun neyse cozeyim dememisim. Halbuki daha konusmanin basinda bile soyledim. Ustunde cok yuk varmis. Artik omuzlari agriyormus basi agriyormus cok zorlaniyormus. Cevremde kimseye ablatmadim. Gecen biri diyorki, esin cok romantik birine benziyor, seni cok seviyor gozlerinden belli cok mutlu diyor. Etrafa cizdigi tablo cok farkli. Goren hayat dolu biri saniyor. Bende oyle sanmistim, oyle gostermisti kendini
Cok sordum ajlinda birini vardi unutamadigin dedim yok dedi. Sorun yokken sorun cikartan biriymis.
Bizde kimsesiz degiliz canim. Allah sahit yasadiklarimiza. Senin konunu okumustum. Allah yardimcin olsun insallah. Allah karsina cok cok iyi insanlar cikartsin. Herkes yaptiginin cezasini ceker. Ben de onun yasadigi sehire geldim. Burasi guzel bir swhir ama sanirim burda durmamam gerekiyor. Burada kaldikca bu eski hayatimi ozluyorum deyip duracak.bazı erkelere evlilik agir geliyor .
Benimki çok mutlu olmasına rağmen gel diyordu evlilik bana göre degil ,
Üstümde yük var gibi .
Bekar gibi davranamıyorum , yani benim şikayetlerim yoktu o sadece bu sorumluluğu kaldıramadı .
Ailesi bir tarafta olduğu icin ikinci aileyi ve sorumluluğu gözünde büyütmüştü.
O büyüttükçe ben ina kolaylık sağladım ki kendimi rahat hissetsin , şimdi anlıyorum .
O rahatlığı vermeyecektim o tek başına bunun altından kalkacaktı .
Ben onun bekar hayatini yaşamasına izin verdikçe o hep eski günlerle kiyasliyordu .
Arada fark olduğunu gördükçe de mutlu olmuyordu çünkü bekarlikla birebir bir hayat istiyordu .
Al bak şimdi oldu . Daha boşanmadık ama gece yarılarına kadar dışarda geziyormuş aylak aylak
Bakalim istediği hayat bu mu yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?