Yeni evlilikte olur mu

Öff mızmızın tekini bulmuşsun canım ya, kolay gelsin valla. Bence sen dişini göster, içimden birşey yapmak gelmiyor senin için de sorun olmazsa bir hafta ailemin yanına gidip kafa dinlemek istiyorum hem ikimiz de daha iyi düşünürüz bu evlilik meselesini de. Biraz adam olsun, bu ne ya

Õküz adam 35 yasinda hemde. Genc olsa cahillik yapmista atlamis evlenmistir dicem ama 35 yasinda bir adamin hem olgun hemde mantikli olmasi lazim. Cocuk oyuncagimi bu evlilik.

Ee o zaman neyine alisamamis arkadas? Yedigi onunde yemediği arkasinda. Bekarken eve gidince napiyorsa simdi de onu yapıyor. Bence onunki evlilige alisamamak degil, fazla ilginin gotunu kaldirmasi affedersiniz.
Siz elinizi eteginizi çekin ustunden. Ilgilenmeyin. Sanki siz de sikilmissiniz gibi davranin. Hatta bir ise girin calisin ve cevre edinin. Spora gidin vs. Ondan bagimsiz bir hayat kurun.
Daha once hic sevgiliniz oldu mu bilmiyorum ama genelde iliskilerde ne kadar karsinizdakine odakli bir hayatiniz varsa, bu durum karşınızdakinin kicini arşa degdirir. Madem ilgiden anlayistan sevgiden anlamiyor, o zaman kacan kovalanir mantigini devreye sokun. Goreceksiniz cevrenizde dort dönecek. Bu adamlarin guzellikten anladigi yok. Sizin yerinize sinirlendim

Ayrica cogu insan evlilige zor alisir zaten. Ben daha evlenmeden beraber yasarken zorlanmistim.
Ama kocamin karsisina gecip aglayarak da ben alisamadim uhuhu diye kalbini kirmadim. Bu surecin gecici olacagini konustuk ve adam gibi hayatlarimiza kaldigimiz yerden devam ettik. Zaten gecti de. O karsima gecip boyle yapsa valla benden anlayis manlayis göremez.
Eger beni seviyorsa bunun geçeceğini bilmesi lazim. Hayatta insan ne istedigini bilirse ona ulasmak icin yaşayacağı zorlukların farkinda olup asmasini da bilir. Emeksiz yemek yok.
Ayrica iliskilerde bazi seyleri soylemek ve konusmak bu kadar kolay olmamali. Edecegin laf nereye gidiyor, karsindakinin neresine dokunuyor ölçüp bicersin. Esiniz hem simarik hem bencil. Sizin adiniza uzuldum gercekten.
Dedigim gibi bence bunun tek cozumu ondan bagimsiz bir ozel hayat kurmaniz bence.

Tavsiyelerinizi dinleyecegim. Tesekkur ederim

Ben de ilk sene hic alisamamistim
.7 sene gecti hala baglilik yok aliskanlik var.bence normal durum ama dile getirmesi olmamis.hersey de soylenmez.

Çok kabaymiş eşiniz, bu sekilde soylemesi kirici olmuş anliyorum sizi.. Ayrica sorumluluk agir derken? Yorumlarda okudum baski yapmamişsiniz maddi manevi destek olmuşsunuz. 20 yasinda gencler evlenip aile babasi oluyor esiniz 35 yasinda evliligi kaldiramamiş vah yazik beyfendiye.. İleride cocukta olursa asil sorumlulugu o zaman gorur

Evlilikte ilk yilin alisma suresi oldugunu dusunuyorum. Benim esim de zor alisti evlilige ama zamanla oturuyor. Fazla takilmayin derim. Evinizi yuvanizi karsilikli benimsemeye calisin

Benim yillarimi aldi desem...cocuktan sonra anca daha bi koklendi gibi ... ama hala bir yanim ozgur willy :)

Bu cok bambaska birsey...bu seni sevmedigi istemedigi anlamina gelmiyor...bazlarina gercekten adi bile agir geliyor evliligin...yapi meselesi...biraz daha zaman tani...

Benimde esim işinde ve arkadas cevresinde sorunlar yasayinca soyler boyle seyler arada. Sonra pisman olur aslinda oyle olmadigina inandirmaya calisir. Bir sorunu olup olmadigini sorun bence. Cunku bazen esler sorunlari bu sekilde eslerine yansitabiliyor. Ve ne zaman esim boyle birsey dese altindan hep buyuk sorunlar cikiyor.

Evet yeni evlilikte olur . Daha çok kısa 6 ay elbet düzelir . Sen olduğundan daha sıcak davranman lazım . Oyle küsüp , surat edersen (içinden gelmiyor tahmin edebiliyorum) olmaz .

Kavga anında bu sözleri bende duydum ama alışmaya çalışıyorum derdi, bende alışamamıştım. Çok tartışırdık bunu da alışamıyoruz olarak yorumlardık. Aslında bu tamamen alışma süreci ve bir şekilde atlatılır. Önemli olan eve gelmesi, seni ihmal etmemesi, alışamadım demesine rağmen evine bağlı ise sıkıntı yok. Eşim 8 sene yalnız yaşamış. Ben normal karşıladım. Tartışmalarımız bittiğinde herşey yoluna girdi. Kötü yorumlama.

Bir süre uzak durun hiç ilgilenmeyin. Durup dururken alışamadım diye sızlanmaya başlıyorsa da kaçın evden tatile falan çıkın ya da ailenize uğrayın. Sürekli negatif biri insanı delirtir. Evet alışamamış olabilir normal de, her gün her gün bundan şikayet edip ağlıyorsa hiç normal değil.

Ben de esimi cok seviyordum ama alisamamistim evlilige ilk basta(ruhum biraz özgür cocuk ), bu ikisi cok farkli seyler.. Baska sorununuz olmamis anladigim kadariyla, sabahlari mutlu uyanirdim dedigine gore.. O nedenle, uzerine alinip, baska cikarimlar yapip kendini kahretmen anlamsiz..
Evlilik buyuk sorumluluk, ne kadar mutlu olsan da hic bi zaman bekarliktaki rahatlik olamiyor.. Elbette esir hayati yasamiyoruz ama iste o sorumluluk hissi, degisen hayat zorlayabiliyor.. Uzun sure kafasina gore yasamis biri ise hele, cok daha zor olur alismasi.. Ama dedigim gibi, kendini kahredecek bi sey degil..

7 yıldır evliyim,eşimi gerçekten çok seviyorum huzur buluyorum yanında. Ama zaman zaman evliliğin getirdiği sorumluluklar çok fazla geliyor bana da,bir sabah öğlene kadar yatmak, ya da bir gece sabaha kadar film izlemek imkansız şu an benim için. Her şeyimi duş suremi bile çocukların durumuna göre ayarliyorum. Gerginim yorgunum uykusuzum.tum bunlar bir araya gelince evlilik bana göre değilmiş diyorum.
Olay senle alakalı değil,eşin çözecek bunu

ne kadar çok alışamayan varmış. ben bir benim sanıyordum.sizlerin yazısını okuyunca anladım valla. bende alışamıyorum mesela.daha 1 ay oldu mutluyuz vs ama evin sorumluluğu ççok ağır geliyor.yorukduğumu hissediyorum ki cıvıl cıvıl bi insandım.desen ki napıyosun aslında bişey yaptığımda yok ama alışmak demekki o işte.nasıl alıştınız,zamanla geçecek mi acaba

İşte sorun burda;sizin ilgi beklememeniz,onun hayatını kolaylaştırmaya çalışmanız.

Erkekler zor olan hedef peşinde koşmaktan hoşlanır. Adam evlenmiş e karısı da mutlu olay bitmiş onun kafasında.Bir de mızmız karakter olunca 35 yaşında nazlı bir koca olmuş çıkmış.

Siz talepkar olmayarak çok yanlış yapmışsınız .
Hayatta önce BEN demeyi öğrenin. BEN ne istiyorum BEN nelerden mutlu olurum. Önce bunları bir kağıda yazın.Kocanız nasıl bir eş olsa siz tatmin olursunuz?

Sonra eşinize BEN dili kullanarak duygularınızı anlatın. Sen şöylesin sen böylesin asla kullanmananız gereken ifadeler.
Benim kafam karışık şu malum durumdan ötürü.İçine sinmeyen bir şeyler var.Sanki mutlu olamayacakmışım gibi ama emin olamıyorum deyin
Kocanız panikle bir sürü soru soracaktır cevap sadece Kocaman bir " bilmiyorum " olsun . Ne sorarsa sorsun üfff püfff bilmiyorum.
Sürekli sizi mutlu etmek için uğraşsın dursun.
Sabredin dik durun ağlamayın sinirlenmeyin durgun davranın.O mızmızsa siz de prenses olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…