- Konu Sahibi kartanesi757
-
Ah bu erkekler.Merhabalar, daha öncede farklı konularda yazmıştım. Eşimle çok güzel bir şekilde aşık olduk daha sonra işi dolayısıyla ve ailesindeki sorunlar dolayısıyla nişan düğün tarihlerinde ertelemeker belirlememeler oldu herleyi atlattık evlendik. Çok aşığım çok seviyorum onunda beni sevdiğini biliyorum. İşinden dolayı 5 aylık evliliğimde yaklaşık 35-37 gün filan görüşmüşüzdür. Evliliğin ilk 15-20 gününde vajinismus gibi sebepten dolayı çok çektim ama öyle birşey olmadığını anladım. Evlilik öncesinde çok sıcakkanlı çok romantik olan eşim evlilik sonrasında hiç hazırlık yapmadan direkt dokunma öpüşme bile yok yapmak istedi ben gevşeyemiyorum dediğimde psikolojik kendini rahat hissetmen lazım hazır olman lazım filan bişeyler söyledi defalarca anlatmama rağmen anlamadı ön sevişmenin gerekliliğini kabul etmedi asla ben kendim çözdüm ama bu problemi şu an bu konuyla ilgili sorun yok. Ben 3 yıldır ailemden ayrı yaşıyorum kirada olsa evimi tuttum eşyalarımı az çok aldım kendi kendime yetiyordum. Sonra evlendik eşim benim kirada yaşadığım eve geldi evde eksiklerin olduğunu evlilik öncesinden beri binlerce yüzlerce kez söyledim ama burası kira kendi evimize alırız diye almak istemiyor ki o da belli değil ev almak hayal bahsettiğim şeyde buzdolabı şu anki dolap hem çok küçük 200 litre filan hemde su akıtıyor bu arada ikimizde iyi kazanıyoruz bekar olsam şimdiye 40 kere almıştım onu dışlamamak için sürekli soruyorum beraber yapmaya çalışıyorum ama her konuda böyle hiç para harcamıyor değil ama eğer bu ev kurulu olmasa ne olurdu diye içimden geçmiyo değil ya da ben çalışmıyo olsam para istemek çok zor evlendik yalnızca 1 kez kirayı ödedi ki bunları hep konuştuk bu yükleri benden alacağını bilmem ne sonrasında evlendik ben dedim ki artık bunlarla uğraşmak istemiyorum sen halleder misin tabi dedi sana feda olsun 1 ay ödedi kirayı sonraki ay yine ben faturaları ödüyordu bu ay onuda ödemedi ben ödedim. Saçma sapan dertlerin içine soktum kendimi ev alma derdi ortalama evlerin 3/1 i ancak paramız var kredi aradım bilmem ne aradım sırf kendi evi gibi hissetmiyor diye o kadar bunaldım ki insanların evleri kirada olsa gerçekten yeni gelin evi gibi benimki hala yarı öğrenci evi bu durum çok sıkmaya başladı beni hem uzakta hem benim iş durumum yoğun hem saha hem ofis fiziksel yorucu ne olacak bilmiyorum ama şimdiden yoruldum
Eşim para biriktiriyor düğün döneminde çoğu şeyi o halletti ailesi karışmadı imkanları yoktu yorumlarda çok sert kötü şeyler yazılmış ama öyle bir adam değil sadece onunda alışma süreci galiba ya da biriktiriyorum olarak düşünüyor ayrı gayrı yok ha ben ha o harcadı olarak baktığını düşünüyorum ama ben sadece bu koşturmacadan yoruldum herleyi kendim yapmaktan işi dolayısıyla çoğu aslında şimdi kendimide kötü hissediyorum böyle sanki eşimi çok kötülemişim gibi
Siz saçmalıyormusunuz pardon?Merhabalar, daha öncede farklı konularda yazmıştım. Eşimle çok güzel bir şekilde aşık olduk daha sonra işi dolayısıyla ve ailesindeki sorunlar dolayısıyla nişan düğün tarihlerinde ertelemeker belirlememeler oldu herleyi atlattık evlendik. Çok aşığım çok seviyorum onunda beni sevdiğini biliyorum. İşinden dolayı 5 aylık evliliğimde yaklaşık 35-37 gün filan görüşmüşüzdür. Evliliğin ilk 15-20 gününde vajinismus gibi sebepten dolayı çok çektim ama öyle birşey olmadığını anladım. Evlilik öncesinde çok sıcakkanlı çok romantik olan eşim evlilik sonrasında hiç hazırlık yapmadan direkt dokunma öpüşme bile yok yapmak istedi ben gevşeyemiyorum dediğimde psikolojik kendini rahat hissetmen lazım hazır olman lazım filan bişeyler söyledi defalarca anlatmama rağmen anlamadı ön sevişmenin gerekliliğini kabul etmedi asla ben kendim çözdüm ama bu problemi şu an bu konuyla ilgili sorun yok. Ben 3 yıldır ailemden ayrı yaşıyorum kirada olsa evimi tuttum eşyalarımı az çok aldım kendi kendime yetiyordum. Sonra evlendik eşim benim kirada yaşadığım eve geldi evde eksiklerin olduğunu evlilik öncesinden beri binlerce yüzlerce kez söyledim ama burası kira kendi evimize alırız diye almak istemiyor ki o da belli değil ev almak hayal bahsettiğim şeyde buzdolabı şu anki dolap hem çok küçük 200 litre filan hemde su akıtıyor bu arada ikimizde iyi kazanıyoruz bekar olsam şimdiye 40 kere almıştım onu dışlamamak için sürekli soruyorum beraber yapmaya çalışıyorum ama her konuda böyle hiç para harcamıyor değil ama eğer bu ev kurulu olmasa ne olurdu diye içimden geçmiyo değil ya da ben çalışmıyo olsam para istemek çok zor evlendik yalnızca 1 kez kirayı ödedi ki bunları hep konuştuk bu yükleri benden alacağını bilmem ne sonrasında evlendik ben dedim ki artık bunlarla uğraşmak istemiyorum sen halleder misin tabi dedi sana feda olsun 1 ay ödedi kirayı sonraki ay yine ben faturaları ödüyordu bu ay onuda ödemedi ben ödedim. Saçma sapan dertlerin içine soktum kendimi ev alma derdi ortalama evlerin 3/1 i ancak paramız var kredi aradım bilmem ne aradım sırf kendi evi gibi hissetmiyor diye o kadar bunaldım ki insanların evleri kirada olsa gerçekten yeni gelin evi gibi benimki hala yarı öğrenci evi bu durum çok sıkmaya başladı beni hem uzakta hem benim iş durumum yoğun hem saha hem ofis fiziksel yorucu ne olacak bilmiyorum ama şimdiden yoruldum
Suç kendilerinde. Ödemesinler. Adamın parası para seninki para değil mi,emekle kazanılmıyor mu? Böyle kadınlara hiç acıyamıyorum, bile bile yapıyorlar çünki.Gerçekten benim de çok kız arkadaşımda durum bu; önceden en azından görev dağılımı varmış, erkek dışarıda çalışır para kazanır eve getirir, kadın da evdeki işleri halleder çocukla ilgilenir gibi, şimdi her şeyi ama her şeyi kadın yapıyor, git gide saçmalık oldu kadınlar için evlenmek..
e ne biriktiriyor? ne icin biriktiriyor?Eşim para biriktiriyor düğün döneminde çoğu şeyi o halletti ailesi karışmadı imkanları yoktu yorumlarda çok sert kötü şeyler yazılmış ama öyle bir adam değil sadece onunda alışma süreci galiba ya da biriktiriyorum olarak düşünüyor ayrı gayrı yok ha ben ha o harcadı olarak baktığını düşünüyorum ama ben sadece bu koşturmacadan yoruldum herleyi kendim yapmaktan işi dolayısıyla çoğu aslında şimdi kendimide kötü hissediyorum böyle sanki eşimi çok kötülemişim gibi
Eyvah diyorum başka bir şey demiyorum.Çeşitli egzersizler var kegel ve dilatör ile 1 haftada çözülen bir problem onunda hayatında ilk ilişkisi olduğu için alışmaya anlamaya başladı çözüldü
en kötüsü de adam bir erkek olarak verecegi minimum seyleri de vermiyor. ona rağmen yine de kadin "hakkini yiyemem iyi koca" diyorEşiniz çok güzel yere döşek atmış.
O ne öyle yatakta yok, ev geçindirmekte yok, paylaşımda yok.
Bu kafalar mahvediyor kadınların hayatını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?