Yeni evliyim ama yoruldum

Şaka gibisiniz. Niye yoruldunuz acaba? Kendinize hiç bu soruyu sordunuz mu?

Ohoo ilgi yok, alaka yok, sevişme yok, ekonomik sömürü var.bu evlilik bir tana yarar sağlamamız size.eksi bakiyedesiniz.

Öncelikle kira artı faturalara karışmayın deyin ki mutfak çarşı pazar bende ki zaten kafa kafaya gelecek versin otomatik ödemeye halletsin. Yada ortaya herkes koysun ortak bir tutar bu şekilde bu yük sizden kalkmaz.

Katılıyorum size. Bu birazda kendine saygı ve değerle ilgili. Bunun gibilerini kendilerine layık görenlerin kendilerine saygıları yok. Değerli görmüyorlar kendilerini.

Zaten yalnız yaşıyor gibisiniz 35 gün görüşme neden ayrıca herseyi sizin ustelenmeniz de çok saçma ya bilerek yapıyor yada evlendiğinin farkında degil

Bence oturup evlilik nedir ve niçin devam ettirilir diye düşünmen gerek. Erkeklerin evlilikte zaten iki üç tane ana görevi var. Evini ailesini geçindirmek ihtiyaçlarını karşılamak ve eşini yatakta mutlu etmek en önemlileri bence. Bunları yapamayan bir erkek afedersiniz ama ne işe yarıyor. Bu hayattaki vasfı ne? Vasıfsız bir adamla evliliği ne uğruna devam ettireceksin? Mesela Bize çok iyi bakıyor cinsel hayatımız çok iyi ama şöyle bir kötü huyu var desen bir şey uğruna devam ettirmen mantıklı diyebilirim. Ama elle tutulur bir şeyi yok ki adamın. Senin sırtına binmiş. Bedava yaşıyor sevişiyor. Daha ne istesin ki. Bu kadar mı değer vermiyorsunuz kendinize hak ettiğiniz evlilik bu mu gerçekten böyle bir dağ ayısıyla ömür geçirmek mi kendi gelecek hayaliniz?

Kagit üzerinde evli gibi bi seysiniz siz. Yeni gelin evinde dolap akitiyo kocaniz da ben kocayim diye mi dolasiyo? Durumunuz olmaz anlarim ikiniz re calisiyosunuz ve sirf o evde vakit gecirmiyo diye kirayi vermiyo esiniz sizinle evli oldugnun farkinda degil ya da onemsemiyo . Esimin evlenmeden onceki evine tasindik cogu seyi yeniydi ama attirdim tv air fryer haric her sey cope atildi onlar da yeni diye attirmadim. Siz boyle giderse daha cok üzülürsunuz ne kadar kendiniz yaparsaniz yapin mutlaka esiniz sizden daha cok seyin altina elini koysun geri cekilin biraz

Siz eşiniz ile para konularını konuşmuyor musunuz? Şuan eşiniz ile para konularını konuşmaya çekindiğiniz izlenimi aldım. Sanki ona bunları söylersem aramız kötü olur, beni paragöz olarak görür diye düşünüyorsunuz izlenimi aldım ben sizde. Adama toz kondurmamışsınız. Hanımefendi buzdolabı almanın kira veya kendi eviniz ile bir alakası yok. Beyaz eşya bu. Ölçüleri belirli zaten çoğu evle de uyumludur. Kaldı ki ne zaman ev alacağınız bile muamma. 5 sene sonra ev alacaksınız diyelim akıtan, küçük buzdolabı ile 5 yıl idare mi edeceksiniz? Siz eşinize bunları söyleyeniyor musunuz, bunları konuşamıyor musunuz?
Madem eşiniz iyi bir insan, sizi çok seviyor bir teklifte bulunun. Ortak bir banka hesabı açıp kendinize harçlık ayırıp tüm maaşınızı orada tutup kira, fatura, ev giderlerini oradan harcamayı teklif edin bakalım kabul edecek mi? :) Bence çeşitli bahaneler sunup ortak hesap teklifini de kabul etmeyip, sen maaşın ile kirayı öde, benim maaş ile ben birikim yaparım ev alırız diyecek. Adım kadar da eminim buna. Siz bu kadar basit bir para mevzusunu aranızda çözemiyorsanız ciddi iletisim sıkıntısı ve arada çekince var demektir.
Cinsellikte de yine aynı şekilde bunun ilki, sonu yok. Bu çağda herkes bir şeyler izleyerek bu işin nasil yapıldığını biliyor görüyor. Bunun dışında insan sevdiği kadını öpmek, dokunmak ister. Yani refleks olarak zaten bi yakınlaşma, on sevisme olur. Kendinizi kandırmayın lütfen.

Her seyi erkege yıkan kadinlari sevmem ama günümüzde yediklerimizden ictiklerimizden midir bilmiyorum erkekler erkek gibi degil valla.Bir erkek evini gecindiremeyecekse kendine erkek demesin aa saka gibi

Yeni beslemen hayirli olsun kanka, Allah rizasi icin yediriyorsun, iciriyorsun, barinak sagliyorsun artik mukafatini Allah katinda beklersin

Memnunsan laf ettirmiyosrsan neden konu acip sikayet ediyorsun anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…