Yeni evliyim bir akl verin ltfen....

• Konu Sahibi Konu Sahibi tedil
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
T

tedil

Ziyaretçi
mrb,3 aylık evliyim ama eşimle çok küçük şeyler yüzünden tartışıyoruz bunları nasıl çözeceğimi bilemiorum evlilikte mutlu olmak için neler yapılmalı küçük süprizler yapmak istiorum neler yapabilirim?sizinde evliliğinizin başında böyle küçük tartışmaların büyüdüğü olurmuydu,düzeliyormu sonradan??kafamçokkarıştı

birde örnek vereyim,ben evde oturmayı seven biri deilim dışarda bi işim oldugunda veya annemi kardeşlerimi özlediğimde sadece anneme geliorum.2günde bir dışardasın diyor ama bende diorumki işim oldukca annemleri ozledikce dışardayım diorum!evine bağlı deilsin dior bu küçük şey için kendini önemsemediğimi düşünüyor:gitme:ama öle bişeyde yok ailemdende vazgecmem kocamdanda çok üzülüyorum napabilirim:a015:

ilk zamanlarda olur böyle şeyler,
zamanla oturur
insanalar evliliğin ilk aylarına balayı der ama bence dalayıdır
karşısındakine durup dururken dalarsın
çünkü o dışarıda 1 saatliğine gördüğün traşlı adam değildir

canım alışma evresindesiniz şimdi
küçük tartışmalar olabilir ama büyütmemeye çalışın

acaba farkında olmadan evi ve eşini ihmal edecek sıklıkta mı gidiyorsun annene

valla canım ilk zamanlar herkesin yaşadığı olaylar yaşadığın..
e kolay değil başka şekilde yetiştirilmiş 2 insan aynı evi paylaşıyor e haliyle de sorunlar olur çok normal..
alışma sürecindesiniz..
ohooo bizde ne tartışmalar yaşardık ama abartmadan sakince yaklaşmanı tavsiye ederim..
güzellikle anlat isteklerini,dileklerini
sonrası zaten gelir..
ilerde güzel güzel hatırlayın bu anlarınızı ,çok özliyeceksiniz çünkii..
birbirinizi kötü şeilde kırarsanız iş o zaman kötüye varır

ufak tefek atısmaların olması doğal bence
eşine gün aralarında ufak süprizler yap işyerındeyken gıdıp gor ona yemek gotur akşam geldgnde guzel bı masa hazırla hayatım afıyet olsun ben anneme gıdıyrm yaz snrda arka odadan cık zemuszemus

bana göre sık gelmiorum haftada 2veya3 kere flan geliorum pazarlarıda kocamla uğruyoruz ama bana 2 günde 1 dedi.bende diorumki gün gelir hergün geleceğim günler olur bunda ne varki sırayamı koycam diorum!zoruma gidiyor annemden başka bi yere gitmiyorum çünkü:çok üzgünüm:en son dün anneme geldim ve beni almadı orda yat dedikafamçokkarıştıve hala konuşmadık şuan annemdeyim.bu büyütülcek bişeymi?????ben nasıl davranayım şimdi????başta hepmi olur?bu cicim aylarını kim çıkarmış ozamn allaım yaaa cok sinirim bozuldu

bana göre sık gelmiorum haftada 2veya3 kere flan geliorum pazarlarıda kocamla uğruyoruz ama bana 2 günde 1 dedi.bende diorumki gün gelir hergün geleceğim günler olur bunda ne varki sırayamı koycam diorum!zoruma gidiyor annemden başka bi yere gitmiyorum çünkü:çok üzgünüm:en son dün anneme geldim ve beni almadı orda yat dedikafamçokkarıştıve hala konuşmadık şuan annemdeyim.bu büyütülcek bişeymi?????ben nasıl davranayım şimdi????başta hepmi olur?bu cicim aylarını kim çıkarmış ozamn allaım yaaa cok sinirim bozuldu

cnm eşin işteykende gıtmene tepkımı gosterıyo?

bıraz ıdare etmeye calıs eşın ısteyken gıt gel evınde ol pazarlarıda bı hafta gıdın bı hafta gıtmeyın madem ıstemıyo çok sık boğaz etme bence ufak seyler bunlar kavga etmeye degmez

oo biz ilk başta makarnayı neden öyle yapıyorsun diye bile kavga ediyorduk :roflol:
ki ben evlendiğimde bütün yemekleri en iyi şekilde yapan birisiydim
ama onun annesinin yaptığı ve benim tarzım farklı idi.
bunlar son derece normal şeyler zamanla oturuyor.
sağolsun kaynanamın yemek taktikleri falan da bayağ etkili oldu:roflol:

düşün insan anne babası ile bile tartışıyor bambaşka 2 kültür 2 farklı insan çok doğal

ben karadenizliyim eşim egeli oo düşün artık bizi:)

hepinize teşekkür ederim teker teker iş yerine gitmem için araba lazım şuan araba yok sanki evlilikte süprizler daha heyecanlı yapar ama ben bulamıorummmmmm:sm_confused:bu konudada uyardım edermisiniz neler yapılabilir sizin eşlerinize yaptıgınız böyle süprizler dğişik şeyler varmı hoşlarına giden??

e haftada 3 gün bi de pazarları eşinle olunca 2 günde birden de sık oluyo :))
eğer eşin rahatsız oluyorsa haftada 2 ye indir bi dene bakalım , eğer o da sorun olursa o zaman eşin bahane arıyordur ... yeni evlilerde oluyorbazen böyle ufak tefek sorunlar büyütmeye gerek yok ..yalnız şunu da unutmayın aşırı taviz vermek doğru olmaz tatlı sert bi şekilde kendinizi de ortaya koymasını bilin ki ilerde sorunlar büyümesin

hiç o evdeyken benim gittiğim olmaz o evde yokken gidiyorum sadece pazarları onunla gidiyorum.peki bu sıkmalar bi süre sonra geçiyormu sadece ewlilik başındamı olur?

peki bi süre sonra artık karışmazmı yoksa hayat boyu devam edermi bu????

peki bi süre sonra artık karışmazmı yoksa hayat boyu devam edermi bu????

bence tamamen gecmese bıle hafıfler nısanlım sevgılıyken benı çok aşırı sıkar cok kıskanrdı sozlendık bıraz rahatladm nısanlandık sımdı bıyere gıdecegm zaman arayp askım ben suraya gdyrm dedıgm de ok cnm erken gel cevabı alıyrm eskıden neden kım var orda napıcaksın ne zaman gelırsın yola cıkardım cıktınmı bırı bısey dıomu v.s v.s
ee 5yılın sonunda artık serbestım eskısı kadar sıkı olmamak kaydıyla :):dance:

canım düşünsene sen o işteyken anne gidiyorsun iki günde bir
akşam mecburen seni almaya geliyor
ee evde de yemek olmadığına göre akşamı orada geçiriyorsunuz doğal olarak
adam seninle akşamı evinde baş başa geçirmek istiyorken
hep beraber ailece geçiriyorsunuz
aynı şeyi eşin yapıyor olsaydı
emin ol "iki günde bir kaynanama gitmek istemiyorum" diye başlık atardın

canım düşünsene sen o işteyken anne gidiyorsun iki günde bir
akşam mecburen seni almaya geliyor
ee evde de yemek olmadığına göre akşamı orada geçiriyorsunuz doğal olarak
adam seninle akşamı evinde baş başa geçirmek istiyorken
hep beraber ailece geçiriyorsunuz
aynı şeyi eşin yapıyor olsaydı
emin ol "iki günde bir kaynanama gitmek istemiyorum" diye başlık atardın

:) ama şuan kaynanamla oyutruoruz.yazları beraberiz kışları ayrıyız kayınvalidenle yani onun ailesiyle hergün beraberiz

acaba kayınvalıdenmı rahatsz oluyda oğluna cok gıdıo felan dıo ?

arkadasım bencede sık oluyor ailene gidişlerin
hiç bir erkek bundan hoşlanmaz hele helede
kayın validenle yaşıyorsan. kaynananla hergünde dışarı çıksan bişey
olmaz ama annene gidip gelmen işi değiştirir zamanla herşey oturur bu
çokta dert değil kendini üzme cicim aylarınızın tadını çıkarın

Back
X