yeni evliyim boşanma derecesine geldim

esranmm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2019
25
12
38
arkadaşlar ben ne yapacağımı şaşırdım artık lütfen bana akıl verin eşim annesine aşırı düşkün sevgililer gününde bile annesine gül aldı kutladı bana hiç bişey almadı her kavgamızı annesine anlatıyo ben anlatma özelimiz olsun diyorum ama olmuyo her gün annesiyle konuşuyo telefonda ve çok trip atıyo sinirleniyo herşeye ben çok üstüne düşüyorum galiba ne yapacağımı bilmiyorum artık şuan küsüz ve konuşmuyoruz ayrı odalarda kalıyoruz yine ben gidiyim özür mü dileyim yoksa onu mu bekleyim

arkadaşlar ben ne yapacağımı şaşırdım artık lütfen bana akıl verin eşim annesine aşırı düşkün sevgililer gününde bile annesine gül aldı kutladı bana hiç bişey almadı her kavgamızı annesine anlatıyo ben anlatma özelimiz olsun diyorum ama olmuyo her gün annesiyle konuşuyo telefonda ve çok trip atıyo sinirleniyo herşeye ben çok üstüne düşüyorum galiba ne yapacağımı bilmiyorum artık şuan küsüz ve konuşmuyoruz ayrı odalarda kalıyoruz yine ben gidiyim özür mü dileyim yoksa onu mu bekleyim
Şuan küs olduğunuz konu genel problemden mi başka bir şey mi var anlamadım. Konu kopuk gibi geldi. Anneci bir koca var onu anladım. Eşinize deyin çok istiyorsa annesine gitsin. Hiç sevmem böyle insanları.

Şuan küs olduğunuz konu genel problemden mi başka bir şey mi var anlamadım. Konu kopuk gibi geldi. Anneci bir koca var onu anladım. Eşinize deyin çok istiyorsa annesine gitsin. Hiç sevmem böyle insanları.
şuan küs olduğumuz konu yine annesi ben artık her gün arıyosun anneni diye çıkıştım eşimle 2 gün aramadık annesini bu arada lafın gelişi 2 gün değil bildiğin 2 gün annesi aradı hayırsız oğlum unuttunuz dedi eşimde utandır işte bizi dedi konuştular yine bayağı kapatınca niye utancakmışız aradada annen arasın dedim güldüm buna bağırdı kızdı sonra annesini aradı yine anlattı senle konuşmamamı istiyo bıktım bundan felan diye anneside ne dedi bilmiyorum

Anne de demiyor ki evladım niye aranızda olan biteni bana yetiştirip duruyorsun. Kötü yere düşmüşsün bacım. Tanışma aşamanız kısa mı sürdü? Bu adamların bir gecede değiştiğine inanmıyorum çünkü. Bu iş böyle devam ederse, aile olamayacağınızı, sonunun ayrılık olacağını söyleyin. Değişmeye niyeti yoksa, çok da uzatıp yıllarınızı heba etmeye gerek yok. Salın ipini gitsin annesinin yanına. Ayrıca siz niye özür diliyorsunuz?

Karşınıza alıp ciddiyetle konuşun.

Bu şekildedevam edemeyeceğinizi, büyümesi gerektiğini,kendisinin bir aile kurduğuna göre bu ailenin sorumluluğunu almak zorunda olduğunu, ailesi için en doğru kararları kendi kendine verebilmesi gerektiğini, aksidurumda sizin bu evlilikten umut keseceginizi ve çok ciddi sorunlar çıkacağını anlatın.

Eşiniz bu konuşmadan ders alıp ayağını denk alırsa amenna.

Aksi halde tehditlerinizin arkasında durun.

Yani blöf yapmayın. Bir şeyi vaat ediyorsanız, gerçekten de yapmayı gözealmış olun.

sonra annesini aradı yine anlattı senle konuşmamamı istiyo bıktım bundan felan diye anneside ne dedi bilmiyorum
Gerçek mi bu? Böyle biri ile yaşayamam mesela ben, mümkün değil.
Evimizde iyi birşey de olsa kötü birşey de olsa eşim de ben de ailemizi arayıp haber vermeyiz. Biraraya geldiğimizde yeri gelirse söyleriz iyi şeyleri, kötüler ise o evin kapısından dışarı çıkmaz. Sizinki daha sütten kesilmemiş ana kuzusu, bırakın anasıyla yaşasın, koca olmaz bundan.

Anne de demiyor ki evladım niye aranızda olan biteni bana yetiştirip duruyorsun. Kötü yere düşmüşsün bacım. Tanışma aşamanız kısa mı sürdü? Bu adamların bir gecede değiştiğine inanmıyorum çünkü. Bu iş böyle devam ederse, aile olamayacağınızı, sonunun ayrılık olacağını söyleyin. Değişmeye niyeti yoksa, çok da uzatıp yıllarınızı heba etmeye gerek yok. Sal ipini gitsin annesinin yanına. Ayrıca siz niye özür diliyorsunuz?
annesinede dedim üstelik kavga için aradığında siz bari ben karışmıyorum aranızda halledin deseniz dedim oda çok düşkün oğluna demiyo hala öyle bişey dinliyo teselli veriyo... bende annesiyle arasına giriyorum arama felan dedim şuanki sorunumuz o ondan özür dileyim mi dedim 😔

şuan küs olduğumuz konu yine annesi ben artık her gün arıyosun anneni diye çıkıştım eşimle 2 gün aramadık annesini bu arada lafın gelişi 2 gün değil bildiğin 2 gün annesi aradı hayırsız oğlum unuttunuz dedi eşimde utandır işte bizi dedi konuştular yine bayağı kapatınca niye utancakmışız aradada annen arasın dedim güldüm buna bağırdı kızdı sonra annesini aradı yine anlattı senle konuşmamamı istiyo bıktım bundan felan diye anneside ne dedi bilmiyorum
Eşinizin sizin söylediğinizi annesine yetiştirmesi yanlış ama siz niye karıştırıyorsunuz hergün konuşmalarına? İstediği kadar konusur.

annesinede dedim üstelik kavga için aradığında siz bari ben karışmıyorum aranızda halledin deseniz dedim oda çok düşkün oğluna demiyo hala öyle bişey dinliyo teselli veriyo... bende annesiyle arasına giriyorum arama felan dedim şuanki sorunumuz o ondan özür dileyim mi dedim 😔
Olması gereken şeyi dile getirdiğiniz için özür dilemeniz mantıklı değil. Annesiyle arasına girmeniz için sadece o ikisini ilgilendiren meselelere müdahale ediyor olmanız gerekirdi. Her gün konuşmalarına sanırım sürekli özel hayatınızı anlatıyor olması yüzünden taktınız. Bunu yapmıyor olsa, ne kadar konuştukları sadece anne oğulu ilgilendirir diyeceğim de... Durum bu değil, o yüzden sonuna kadar haklısınız.

Gerçek mi bu? Böyle biri ile yaşayamam mesela ben, mümkün değil.
Evimizde iyi birşey de olsa kötü birşey de olsa eşim de ben de ailemizi arayıp haber vermeyiz. Biraraya geldiğimizde yeri gelirse söyleriz iyi şeyleri, kötüler ise o evin kapısından dışarı çıkmaz. Sizinki daha sütten kesilmemiş ana kuzusu, bırakın anasıyla yaşasın, koca olmaz bundan.
bende aynı şeyi söylüyorum ama olmuyo 6 aylık evliyim daha ilk aylardan başladı kavgamız annesine anlatması sonra konuştum ciddi bi şekilde 1 2 ay anlatmadı sonraki büyük kavgamızda arayıp o 2 ay içindeki her kavgayı gerianlattı anneside düzeldiniz sanıyordum ben meğerse oğlum anlatmıyomuş bana diyo anlatsın istiyo anneside

bende aynı şeyi söylüyorum ama olmuyo 6 aylık evliyim daha ilk aylardan başladı kavgamız annesine anlatması sonra konuştum ciddi bi şekilde 1 2 ay anlatmadı sonraki büyük kavgamızda arayıp o 2 ay içindeki her kavgayı gerianlattı anneside düzeldiniz sanıyordum ben meğerse oğlum anlatmıyomuş bana diyo anlatsın istiyo anneside
Sende kendi ailene anlat bakalim o Zaman ne olcak

Siz henüz EVLENEMEMİŞSİNİZ. Sadece resmi olarak nikahlanmışsınız.

Resti çekin. Bu böyle gitmez deyin. Bir şeyler değişir mi? Sanmam. Nikahlandığınız adam evlenme olgunluğuna erişememiş henüz.

Eşinizin sizin söylediğinizi annesine yetiştirmesi yanlış ama siz niye karıştırıyorsunuz hergün konuşmalarına? İstediği kadar konusur.
ya zaten normal konuşsalar karışmıycam konuşunca en az yarım saat konuşuyolar konuşurkende eve ne aldık ne yaşadık o gün nere gittik işte ne yaşadı hepsini annesi biliyo benim evimi bendn daha çok iyi biliyo annesi artık sinirimi bozuyo bende ilk hani telefonda konuşurken kendime çekmeye çalıştım ama olmadı sonrasında sustum ama dayanamadım karıştım

Sende kendi ailene anlat bakalim o Zaman ne olcak
bende anneme anlattım ama annemde konuştu biraz kızdı ama işe yaramadı babamda ben küçükken vefat etmiş onun rahatlığı var sanırım eşimde😔

ya zaten normal konuşsalar karışmıycam konuşunca en az yarım saat konuşuyolar konuşurkende eve ne aldık ne yaşadık o gün nere gittik işte ne yaşadı hepsini annesi biliyo benim evimi bendn daha çok iyi biliyo annesi artık sinirimi bozuyo bende ilk hani telefonda konuşurken kendime çekmeye çalıştım ama olmadı sonrasında sustum ama dayanamadım karıştım
Anladım, bu şekilde konuşmalarını istememekte haklısınız elbette. Esinize güzel bir rest çekmeniz lazım bir tek o işe yarayabilir yoksa kendiliğinden düzelmez bu durumm .

Back
X