yeni evliyim boşanma derecesine geldim

ya zaten normal konuşsalar karışmıycam konuşunca en az yarım saat konuşuyolar konuşurkende eve ne aldık ne yaşadık o gün nere gittik işte ne yaşadı hepsini annesi biliyo benim evimi bendn daha çok iyi biliyo annesi artık sinirimi bozuyo bende ilk hani telefonda konuşurken kendime çekmeye çalıştım ama olmadı sonrasında sustum ama dayanamadım karıştım

okadar iyi anlıyorum kiiiiiiii.
benle etmediği sohbeti annesiyle ederdi . evinden çıkmazdı annesinin.

e git geri yaşa orda ozaman dedim ve boşandım. yapcak bişey yok

Annesini arıyorsa bırak arasın konuşsun her gün, ama aile içinde olanları yetiştirmesi çok ayıp. Benim eşim de çok anneci maalesef değiştirmeye çalışmak sadece seni yorar, sal kendi hallerine naparsa yapsınlar. Sen ailesine laf ettikçe o daha çok onlara yaklaşır senden uzaklaşır. Allah yardımcın olsun.

okadar iyi anlıyorum kiiiiiiii.
benle etmediği sohbeti annesiyle ederdi . evinden çıkmazdı annesinin.

e git geri yaşa orda ozaman dedim ve boşandım. yapcak bişey yok
pişman oldu mu geri size dönemeye çalıştı mı

pişman oldu mu geri size dönemeye çalıştı mı

boşanma davası açtık , deliler gibipişman oldu senin yerini anladım dedi , dünya biyana sen bi yana dedi :KK69:
davayı yalvar yakar iptal ettirdi ...
geri döndüm . ..

15 gün sürdü ......

onca yeminleriiiii sözleri unuttu ve herşey aynı devam ettii .

ikinci dava açıldı ve boşandık.

cidden çok zor allah yardımcınız olsun

Çok üzgünün sizin adınıza bence bir ömür böyle geçmez ne yazık böyle insanların düzeleceğini de düşünmüyorum :110:

Annesini arıyorsa bırak arasın konuşsun her gün, ama aile içinde olanları yetiştirmesi çok ayıp. Benim eşim de çok anneci maalesef değiştirmeye çalışmak sadece seni yorar, sal kendi hallerine naparsa yapsınlar. Sen ailesine laf ettikçe o daha çok onlara yaklaşır senden uzaklaşır. All
boşanma davası açtık , deliler gibipişman oldu senin yerini anladım dedi , dünya biyana sen bi yana dedi :KK69:
geri döndüm . ..

15 gün sürdü ......

geri döndüm . ..

15 gün sürdü ......

aminn gerçekten çok zor

Barisma kuzum hiiic onemsee.kendi gelsin buna benzer biriyle.evliliktens dondum boyle.salaklar nazli insanlar ne desende anlatir annesine yetistirir cok ciddi ve serin kanli ol gozunun icine baktikca tepene cikacak

Bikmismis terbiyesiz

düzelmesi için uğraşsam mı değmez mi bilmiyorum 😔
Orasına siz karar verin bence yaşayan sizsiniz biz sadece kendi fikirlerimizi sunabiliriz eşinizi en iyi siz tanırsınız. Hisleriniz nasıl değer mi çaba sarf etmenize??? Bunu kendinize sorun. Sevginiz bitmediyse. Düzelme inancınız varsa en yakın aile danışmanına ya da psikoloğa gidin. Buradan ya da kendi taktiklerinizle diyeyim halledebileceğiniz bir durum değil bu.. en güzeli uzman yardımı.

Barisma kuzum hiiic onemsee.kendi gelsin buna benzer biriyle.evliliktens dondum boyle.salaklar nazli insanlar ne desende anlatir annesine yetistirir cok ciddi ve serin kanli ol gozunun icine baktikca tepene cikacak

Bikmismis terbiyesiz
sizce boşanmak istiyorum diye korkutuyum mu yoksa konuşmayalım böyle nereye kadar giderse gitsin mi kendisi salonda yaşıyo zaten gelmiyo 3 gündür benden daha çok tripli

Orasına siz karar verin bence yaşayan sizsiniz biz sadece kendi fikirlerimizi sunabiliriz eşinizi en iyi siz tanırsınız. Hisleriniz nasıl değer mi çaba sarf etmenize??? Bunu kendinize sorun. Sevginiz bitmediyse. Düzelme inancınız varsa en yakın aile danışmanına ya da psikoloğa gidin. Buradan ya da kendi taktiklerinizle diyeyim halledebileceğiniz bir durum değil bu.. en güzeli uzman yardımı.
gitmeye çalıştım ama kendisi ilk onayladı sonra para veremem saçma sapan yerlere dedi kendi taktiklerimde işe yaramıyo buraya danışıyım dedim

ya zaten normal konuşsalar karışmıycam konuşunca en az yarım saat konuşuyolar konuşurkende eve ne aldık ne yaşadık o gün nere gittik işte ne yaşadı hepsini annesi biliyo benim evimi bendn daha çok iyi biliyo annesi artık sinirimi bozuyo bende ilk hani telefonda konuşurken kendime çekmeye çalıştım ama olmadı sonrasında sustum ama dayanamadım karıştım
Hadi siz annenizi arasanız da eve süpürge aldık şöyle özellikleri var deseniz garip gelmez de erkekler annelerini arayıp bütün ev hayatını anlatınca midem bulanıyor. Kaynanan dört köşe oluyordur eminim oğluşum bana yapışık diye. İnş o kaynana ilerde ev hayatınıza tamamen musallat olmaz. Allah yardımcınız olsun

sizce boşanmak istiyorum diye korkutuyum mu yoksa konuşmayalım böyle nereye kadar giderse gitsin mi kendisi salonda yaşıyo zaten gelmiyo 3 gündür benden daha çok tripli
Hayir onu agzina alma sakin bu gecis dönemi evliligin tadini cikaracagina tribe girmis anneside dert ortagi herseyini anlatiyor yapman gerekeni yap kusmekten kastim tamamen konusmamak degil mesafeli ol haddini bilsin senin karisi olduguna hayat arkadasina duzgun davranmadi gerektigini anlasin bir garipler bunlar hosgeldin dersin kahvalti falan hazitlarsin yerse yer yemezse keygi bilir strese girme inan stresinden besleniyorlar zevk aliyor adamlar ya neseli ol kendi gelir agirligin olsun kavga cikartirsa da konuyu kapat saglikli iletişim kuramiyoruz de boyle sebepten evlilik bitirilmez akilli davran annesinide ona kotuleme sakin

Hadi siz annenizi arasanız da eve süpürge aldık şöyle özellikleri var deseniz garip gelmez de erkekler annelerini arayıp bütün ev hayatını anlatınca midem bulanıyor. Kaynanan dört köşe oluyordur eminim oğluşum bana yapışık diye. İnş o kaynana ilerde ev hayatınıza tamamen musallat olmaz. Allah yardımcınız olsun
aynen oda mutlu oluyo tabi daha yeni evliyiz ya hamilemisin bekleme hemen yap ona bile karışıyo

gitmeye çalıştım ama kendisi ilk onayladı sonra para veremem saçma sapan yerlere dedi kendi taktiklerimde işe yaramıyo buraya danışıyım dedim
O zaman aile büyüklerinize iki tarafın da siz açın konuyu bu sefer de annesini de alın karşınıza annesinin sözünü dinliyor ya eşiniz. Ben bu evliliği kurtarmak istiyorum. Son çare aile psikoloğu diyin . Odaları da ayırmışsınız gidişat kötü. Ama kendi kendine düzelecek bir mesele değil ne yazık. Temelden kaynaklı problem maalesef.

arkadaşlar ben ne yapacağımı şaşırdım artık lütfen bana akıl verin eşim annesine aşırı düşkün sevgililer gününde bile annesine gül aldı kutladı bana hiç bişey almadı her kavgamızı annesine anlatıyo ben anlatma özelimiz olsun diyorum ama olmuyo her gün annesiyle konuşuyo telefonda ve çok trip atıyo sinirleniyo herşeye ben çok üstüne düşüyorum galiba ne yapacağımı bilmiyorum artık şuan küsüz ve konuşmuyoruz ayrı odalarda kalıyoruz yine ben gidiyim özür mü dileyim yoksa onu mu bekleyim
nekadarlık evlisiniz?cinsen hayaınız nasıl ? sizin onun annesiyle ilişkiniz nasıl?

gerçekten siz bukadar kopukkan o annesine bukadar bağlıysa sıkıntı büyük. Karşınıza alın ve bu kaygılarınızı onunla paylaşın , yetişkin insanlarsınız belki o da durumun farkına varıp sizi üzmek istemiyorsa birşeyleri değiştirir?

nekadarlık evlisiniz?cinsen hayaınız nasıl ? sizin onun annesiyle ilişkiniz nasıl?

gerçekten siz bukadar kopukkan o annesine bukadar bağlıysa sıkıntı büyük. Karşınıza alın ve bu kaygılarınızı onunla paylaşın , yetişkin insanlarsınız belki o da durumun farkına varıp sizi üzmek istemiyorsa birşeyleri değiştirir?
6 aylık evliyiz cinsel hayatımız normalde iyiydi ama bu 1 aydır yok annesini açıkcası pek sevemiyorum iyi davranıyo aslında ama bi kere bi kavgamız oldu ölen babam hakkında babanı ben mi öldürdüm sanki dedi ben bu lafından sonra ona ısınamadım

Özür dilicekseniz eğer muhakkak gül alıp Özür dileyin !! Hanımefendi sizin ne suçunuz var Allah aşkına sizi manupile etmesine izin vermeyin bu adamın .göbek bağı kopamadiysa evlenmeseydi. Ne demek annenin sevgililer gününü kutlayip karısını pas geçmek çok çirkin şeyler bunlar .kV de belliki olgun biri değil iyi yaptım sanıyor böyle yaparak . Ayaklarınızın üzerinde durcak bir geliriniz var mı ? Bosancılardan değilim şu aşamada karar sizin ama zor bu evlilik ya çok zor .benim babamda aşırı anne düşkünü 55 yaşında hala öyle yıllardır bogulduk bu anne merakindan ,bıktık .

Back
X