yeni evliyim boşanma derecesine geldim

Bu bu beyin gelişimini tamamlamamış bireyi boşayın. Çok ayıp hemen laf yetiştirmiş bundan değil eş,arkadaş bile olmaz

Evet ozğr dile hatta ayaklarına kapan bacım sen iyimisn ? Ne halta evlenmis o herif bozuntusu

malesef lise mezunuyum üniversite okuyamadım eşim yüzünden o yüzden boşansam napacam diye düşünüyorum

Evet ozğr dile hatta ayaklarına kapan bacım sen iyimisn ? Ne halta evlenmis o herif bozuntusu
çoğu zaman ben alttan alıyorum küs kalamıyorum hemen gidip tamam özür dilerim kapatalım konuyu diye diye bu hale geldi galiba

Ben şaşırdım ama size. Kusura bakmayın adam konuşuyorsa annesiyle konuşuyor arar sorar ne var bunda. Eve alınanıda konuşur gezdiğini tozduğunuda ya ne konuşacak. Başka kadınla konuşurken yakalamış gibi tepki vermenin ne alemi var. Anneni arama demen bana çok garip geldi. Anne oğuldan öte bir arkadaş gibi dertleşiyorlar belki. Kırk kat yabancıya anlatınca daha mı iyi oluyor. Ben bir kv kıskançlığı sezdim kusura bakmayın. Boş yere abartmışsın böyle bir konudan boşanma laflarının geçiyor olması çok üzücü. Burdakilerin gazına gelip rest çekeceksen iyi düşün o işin sonu hep geri dönen pişman bir eş olmuyor. Bir erkeğin en zor durumu annesi ile eşi arasında kalmaktır. Lütfen onu bu duruma sokma. İlişkinide gereksiz yere yıpratma bence.

malesef lise mezunuyum üniversite okuyamadım eşim yüzünden o yüzden boşansam napacam diye düşünüyorum
Ne demek onun yüzünden okuyamadım?
Siz istediniz de eşiniz engel mi oldu?
Eğer öyleyse bu da ayrı bir sorun.
Öncelikle hatasız olduğunuzda alttan alıp, eşinizden özür dileme huyunuzdan vazgeçin.
Böyle devam ederseniz adamı tepenize çıkarırsınız bir daha ömrü billah indiremezsiniz.
Akıllı ve stratejik olun.
Anasını kötüleyip,aramasına karışıp hepten anneci yapmayın adamı.
Eşimin annesini aramasına ve dertleşmesine ben karışamam.
Evimizin sırlarını anlatmasını istemem elbette ama bunun yolu,annesini aramasını yasaklamak değil.

Ne küsün,ne peşinde koşun eşinizin,
nötr davranın.
En önemlisi ne yapıp edin bir meslek sahibi olun.
Sınava girip AÖF mü okursunuz?
Halk eğitim veya İsmek kurslarından sertifika mı alırsınız?
Orasını siz bilirsiniz ama ekonomik özgürlüğünüzü kazanmaya bakın.

Konuşun, olmadı evlilik terapistine gidin olmadi karar verin çocuk büyütmek istiyor musunuz istemiyor musunuz? Eğer istiyorsanız devam edin istemiyorsanız yol mecburi istikamete gidiyor

KLASİK OLACAK AMA BURDAKİLERİN ÇOĞU BOŞAN DİYECEK BOŞAYIN UNUT GİTSİN

bende onu bu duruma sokmak istemem ama eşimde bilmeli kimi nereye koyacağını annesidir elbet arayacak konuşacaklar ama beni annesine kesmesi ve annesininde aranızda halledin kimseyi karıştırmayın dememesi benim zoruma gidiyor daha yeni evliyiz bana ilgi göstermesi gerekirken annesini arayıp yarım saat 1 saat konuşması ve özelimizi anlatması benim için normal değil üstelil bıktım bundan ölsede kurtulsam gibi şeyler söyledi annesine

Bence hiç zaman kaybetme. Bu yaşa kadar annesinin eteklerinin altından çıkamamış insanı değiştiremezsin.
Annesinde asla hata görmeyecek. Her şey için seni suçlayacak. Ailenle konuş defet gitsin..

sanırım daha evlendiğinin farkında değil anneye de asırı duskun. genelde babası olmayan ya da küçükken annesıyle daha çok vakıt gecıren erkek çocukları böyle oluyor. bence eşinizin bu konuda bır terapiste gıtmesı gerekıyor. gul alması patolojık bır duruma ısaret olabılır.

Ayni sey su an benim basimdada var ve ben kaynanamla oturuyorum ayri bi evim yok ev curcuna benim esimde annesini cok seviyo annesine azcik sesim yukseldiginde birbirimize gircek dereceye geliyoruz ben 19 yasindayim buyuksen kardes kucuksen abla tavsiyesi esinin hep huyuna git ne derse tamam evet de kavga etme bosver sen ondan simdi ozurdile ama sonra o senden ozurdilesin bende aynilarini yapiyodum artik yapmiyorum kendi haline birakiyorum basta kuscek diye odum kopardi kustunmude beni odaya bile sokmazdi sonradan ben onun yaptiklarini yaptom oda benimkileri yapmaya basladi simdide herseye kiziyo soyleniyo kusumek istiyo ama ona hicbirsey sormuyorum ondan dolayi kusemiyo

Benim basimda da var bundan bir tane. Annesi, abisi ne derse onu yapiyor. Biz evli degiliz gibi baskalari surekli evliligimi yonetiyor, ne yapmamiz gerektigini soyluyor. Bana hicbir konuda birsey sormuyor. Maddi/manevi yonetilmekten o kadar sogudum ki artik kendimi evli gibi hissetmiyorum, gunlerdir konusmuyorum esim olacak insanla mesela. Cozum oldugunu da sanmiyorum mecbur ayrilicaz galiba. Ne kadar tiksinc birsey, sen baskalarinin hayatlariyla ilgilenmezken surekli seninkine girdi yapmalari. Kim saniyorlar kendilerini?? Kizdigim ailesi de degil esim bu arada. Bizi aile yerine koymayan asil o cunku. Diceksiniz ki hic mi anlamadin evlenmeden once, inanin hic anlamadim. Evlendikten sonra ailesi kiymete bindi sanki.

Yine gelişimini tamamlamayan erkek,benimkide öyleydi hatta evde ne olursa annesine anlatırdı kavga ettiğimizde annesigili çağırırdı,tek şükrüm çoçuğum yok boşanma aşamasındayım inşallah bitecek,size tek tavsiyem çocuk yapmayın

Şaka gibi ya sen bunlara ragmen gidip özür dilesem mi diye düşünüyorsan bi ömür adamdan özür dileyerek geçirirsin

Meraba ozur falan dilemeyin onun adım atmasını bekleyın ya da sıx onun annesını arayıp ben senınle konusmasına falan bısey demıyorum anne oglun yıne herseyı abarta abarta anlatıyor yenı evlıyıx bıraz vakıt gecırelım benımle ılgılensın ıstıyorum ama o benımle vakıt gecırmek yefıne sureklı saatlerce telefonda konusuyor sadece sızle degıl yanlıs anlama. bende ınsanları rahat bırak hergun hergun aranmaz demek ısterken yıne yanlış anlayıp yıne senı arayıp benı sıkayet edıyor ama asıl ben bıktım bu adamın tavırlarından sana nasıl olsede kurtulsam dıyor cok kurtul ak ıstıyorsaa benden buraya kadar artık. Bunu oglun ıstedı. Size karsı benı saygısıx sızı istemeyen sızı kabullenmeyen bırı olarak gosterıyor ama ınanın oyle degıldı vs de. Babam senınle ılgılenmeyıp herdk telefonla ugrassa, aılenızde gecen herseyı arayıp anne babasına anlatsa sızı onlara karsı kotu gostersen ne hıssederdın ıste oglun hep bunu yapıyor. Daha yenı evlıyım ama oglunun kapris ve tripleri yuzunden aynı evde ayrı ayrı yasıyoruz de. Ben aıleme arayıp aılemde gecen herseyı anlatsam oglunu sureklı anneme babama sıkayet etsem kotu gostersem hos olurmu. Lütfen oglunla konus cok kurtulmak ıstıyorsa bende aılemle konusup bu işi bıtırıcem daha da dıyecek bıseyım yok de. Saygısızlık etmeden durumu anlat kapat telefonu. Oda zaten oglunu arayıp konusur heralde. Yanı oglu nasıl biri bin katıp annesıne senı sıkayet edıtosa sende sennle konusmasına kızmıyorum he rdk telefonla ugrasmasına kızıyorum ama kendını haklı gostermek ıcın taa sızı kattı de. Salla. Sonrasını kendısı dusunsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…