• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliyim, boşanmak istiyorum kızlar

Biraz daha zaman
Biraz zaman tanı gerçekten seni seviyorsa o adama da yazık senin için de çok zor bı durum ama bence evliliğe alışma surecindesin ondan böyle düşünüyorsun bende ilk evlendigim zaman ki aşık olarak evlenme rağmen keskelerle geçti ilk aylarim sonra alıştıkça iyi ki de fevri davranmamisim diyorum biraz daha zaman ver 1 ay çok çok kısa bir süre görücü usulü evlilikler daha iyi oluyor bana göre bende görücü usulü tanıştım çok şükür şuan çok iyiyiz peki birşey sorcam ayrı evde mi yaşıyorsunuz yoksa ailesi ile mi ya da ailesi baskı felan uyguluyor mu bunlardan da kaynaklı olabilir
Hayır aynı evde değiliz, ayrı şehirdeyiz hatta

Konu sahibi tüm yorumları okudunmu.... Şimdi ne yapacaksın ayrıl diyenler ve bekle diyenler..... Ben birşey dememiştim.... Sadece sen kendi kararlarını verip kendi kararlarının sorumluluğunu alıp kendi hayatını yönlendirmek zorunda değilmisin..... Tavsiye fikir almak ayrı dertleşmek ayrıdır.... Sen tavsiye istiyorsun bu konuda seni net het yönden tanımayan insanların kendi ahlak kuralları kendi çevreleri kendi bakışaçıları kendi yapacaklarını yazdıkları bu satırlarda tam doğruyu bulacağına inanıyormusun gerçekten.... Verdiğin karar ilk kararın gibi senin sorumluluğun senin yükün..... Sen benim anladığım ne geçmişe ne şimdiye bir yön veremiyorsun..... Ben fikrimi söyliyim istersen bin yıl süre ver senin bu evliliğin bitecek...... Seninle bu evlilik yürümez.... Ben dul olursun bol olursun kul olursun demem..... Dulu bekarı genç kızı kalmadı..... O insanların dar kafaları yada kendi görüşleri beni bağlamaz ayrıca zaten seni durdurmaz....... Sen mutlu musun eşin mutlumu ikisinede cevap hayır...... Sen onu zamanla sevecekmisin hayır..... Evlilik ehlileşen at oyunu değil bazılarının olsada öyle istisnalar kimseyi bağlamaz..... Dürüst ol Bi kere daha yineliyorum hayatın boyunca..... Kazanırsın..... Böyle o bunu dedi bunu yapayım o şunu dedi şunu yapayım aman tepki olmasın aman siz haklısınız aman öteki daha çok haklı....... Sen bir yetişkinsin...... Olabilirsen elbette..... Ben yorumlara verdiğin cevapları samimi bulmadım..... Senin dengeni yönünü şaşırdığını düşünüyorum senin evliliğinde mutlu son görmüyorum..... Yazarsın 2 yıl 5 ((! (6?.Ay gün saat..... Bu kadar kesin yazıyorum nedenini söylemem...... Ayrıca hakaret edilecek Bi durum yok benim engellediğim bir üye var burada yorumlarını okumuyorum engelliyiz karşılıklı nasipse mahkemede tanışacağız.. O hep o tarz engelle yada rahatsız olduğun yorumları şikayet et.... Fikir almak için hakaret yemek zorunda değilsin.... Eşini ve kendini daha fazla yıpratmadan açık açık konuş.... İşi çöz....yönünü belirle... Kadınlar külübü nü sevsemde bazı üyeler gerçekten başkasına yardımcı olmak değil ezmek hakaret edip kendini iyi hissetmek derdinde..... Ben konu açsam bana öyle yaklaşanları ekran görüntüsü alır mahkemeye veririm uğraşsın uğraşırım yapmadığım şey değil..bundan sonrada yapacağım ki herkese her şey yazılamasın ne polemiğe girerim ne ban.... Mahkeme en güzeli.... Yazılı delille bide..... Sana gelince cidden ne karşındakinin ne kendinin zamanını yeme ne istiyorsan hayata onu geçer kararsız olup rüzgara doğru dönen Rüzgar gülü olma..... Karar ver.....

Back
X