• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliyim, boşanmak istiyorum kızlar

Henüz bir aylık evlisiniz, cinselliğe alışmak da bir süreç ister. Kaldı ki nişanlıyken arzuluyormuşsunuz sonradan bu istek azalmış. Bu istek nasıl desem, hormonal değişikliklerin bile tetiklediği bir istek artışı/azalışı olabiliyor. Biraz zaman tanıyın hem kendiniz hem ilişkiniz için. Birlikte planlar yapıp güzel vakitler geçirmeye çalışın. Anı biriktirin, bu anılarda birlikte gülüp eğlenin, insan birlikte vakit geçirdikçe seviyor.
Eşimle sevgili olmadan önce birbirimizi tanımaya çalışıyorken hiç duygum yoktu, o kadar çabaladı ki sürekli birlikte aktiviteler ayarladı, tiyatro, konser, kahvaltı, yürüyüş vs . Bir zaman sonra baktım ki tüm anılarımda o var, yüzüm gülerken o yanımda, içim ısındı onsuz olamazmışım gibi hissetmeye başladım. İnsan illa ki ilk görüşte aşık olmuyor zamanla da sevebiliyorsunuz. Sonra sevgili olduk sonra nişanlı şimdi de 1,5 yıllık evliyiz ve seviyorum.
Siz de birlikte güzel anılar yaşayın zamanla içinizin ısınacağını düşünüyorum içiniz almasaydı zaten baştan nişanlanmazdınız hatta evlenmezdiniz. O kadar umutsuz olmayın zaman tanıyın.
Not : Her ihtimale karşılık korunun zira belli bir süre baktınız hâlâ ısınamıyorsunuz boşanmayı hâlâ istiyorsunuz, bu ayrılığa bir de çocuk katmayın.

Bir ay böyle bir karar için çok kısa bir süre bence.
Gözlerinden kalp çıkacak kadar aşık olarak evlenen çiftler bile bir ayda ne evliliğe ne eşe alışamıyor.
Eşinize ve kendinize biraz daha zaman tanıyın derim.

Kuzum severek diye bakarsan başından bakmaliydin ha ne sevsen belki yani severek evlenmiş olsaydin belki pişman olacaktın kocan iyi bir adamsa boşanma sonra çok pişman olabilirsin . 7 sene bekledim sevdim aldım ve ben yetim bir kızdımn nisanliligin başında sıkıntı oldu bitiremedim millet laf edecek o kadar bekledi bak ne oldu diye bunu kendi arkadaslarimda dahil nisanliligin sonunda gerçek yüzünü gördüm çünkü ölmüş babama küfretti beni dövdü vs . ama düğün davetiyem yurt dışına dek gitti ev tutuldu vs bukez annem yapma dedi yapmak istediğim halde sevdiğim adamdan içimden vazgeçtim yapamadım ayrilamadim, inan bak bunları gözlerim dolu dolu yazıyorum ben mesleği olan biriyim sırf baba sevgisini onda tatmin etmek için meğer içimde ona yaslanmis baglanmisim evlendim evlendigim 2. Hafta gözümu patlattı kan aktı ... Ne anneme diye bildim ne bir başkasına ilkkez burda yazıyorum. Eşim bipolar ... Hasta bunu net biliyorum . 1 senelik evliyim bu 1 sene de hastanelik edercesine dövdü , Allah'a el açtım Allah'ım ya canımı al ben ölmüş babama ve bana analık babalık yapan anneme ve kardeşlerime layık olamadım diye ... Niye biliyor musun ? Annem istemedi başından beri dedi bu çocuk hasta sinir hastası ben görmedim çevrem dedi görmedim ve tek derdim onunla mutlu yuva kurmaktı gözüm kördü inanın tek sorunun evlenince herşey geçeceğini dusunmemdi üni mezunuyum yanlış anlamayın belirli kültür um var ama o kadar aptalmisim ki ... Evlendikten sonra kendime acıdım anneme kardeşlerime ve çocuk yaşta kaybettgim babama layık olamadım diye . Divane aşık bir kızdım ben ... Şuan sadece eller demesin Hüseyin'in tek kızı sevdi aldı yıllarca tam 7 sene bekledi ama bakın geri döndü ,annesi ana olamadı kardeşleri kardeş olamadı vs. Şuan eşim hasta biliyorum beni seviyor ama tedavi edilmesi lazım ve artık haksizda olsa onunla en ufak örnek veriyorum bardak temiz olduğu halde kirli diyorsa zitlasmiyorum niye mi annemin ciğerini zaten bu adamla evlenerek yaktım tekrardan yapamam bunu ... Eşimi sevmiyor muyum ? Asla eskisi gibi sevmiyorum bu kafam önceden olsaydı çoktan bitmişti . Yani demem su ki eşinin iyiliğini gör kalbini sev ,seni sevmesini değer vermesini sev

Kuzum severek diye bakarsan başından bakmaliydin ha ne sevsen belki yani severek evlenmiş olsaydin belki pişman olacaktın kocan iyi bir adamsa boşanma sonra çok pişman olabilirsin . 7 sene bekledim sevdim aldım ve ben yetim bir kızdımn nisanliligin başında sıkıntı oldu bitiremedim millet laf edecek o kadar bekledi bak ne oldu diye bunu kendi arkadaslarimda dahil nisanliligin sonunda gerçek yüzünü gördüm çünkü ölmüş babama küfretti beni dövdü vs . ama düğün davetiyem yurt dışına dek gitti ev tutuldu vs bukez annem yapma dedi yapmak istediğim halde sevdiğim adamdan içimden vazgeçtim yapamadım ayrilamadim, inan bak bunları gözlerim dolu dolu yazıyorum ben mesleği olan biriyim sırf baba sevgisini onda tatmin etmek için meğer içimde ona yaslanmis baglanmisim evlendim evlendigim 2. Hafta gözümu patlattı kan aktı ... Ne anneme diye bildim ne bir başkasına ilkkez burda yazıyorum. Eşim bipolar ... Hasta bunu net biliyorum . 1 senelik evliyim bu 1 sene de hastanelik edercesine dövdü , Allah'a el açtım Allah'ım ya canımı al ben ölmüş babama ve bana analık babalık yapan anneme ve kardeşlerime layık olamadım diye ... Niye biliyor musun ? Annem istemedi başından beri dedi bu çocuk hasta sinir hastası ben görmedim çevrem dedi görmedim ve tek derdim onunla mutlu yuva kurmaktı gözüm kördü inanın tek sorunun evlenince herşey geçeceğini dusunmemdi üni mezunuyum yanlış anlamayın belirli kültür um var ama o kadar aptalmisim ki ... Evlendikten sonra kendime acıdım anneme kardeşlerime ve çocuk yaşta kaybettgim babama layık olamadım diye . Divane aşık bir kızdım ben ... Şuan sadece eller demesin Hüseyin'in tek kızı sevdi aldı yıllarca tam 7 sene bekledi ama bakın geri döndü ,annesi ana olamadı kardeşleri kardeş olamadı vs. Şuan eşim hasta biliyorum beni seviyor ama tedavi edilmesi lazım ve artık haksizda olsa onunla en ufak örnek veriyorum bardak temiz olduğu halde kirli diyorsa zitlasmiyorum niye mi annemin ciğerini zaten bu adamla evlenerek yaktım tekrardan yapamam bunu ... Eşimi sevmiyor muyum ? Asla eskisi gibi sevmiyorum bu kafam önceden olsaydı çoktan bitmişti . Yani demem su ki eşinin iyiliğini gör kalbini sev ,seni sevmesini değer vermesini sev
Lütfen kendinize bunu yapmayın ya. Ya bu kadar dayak yemek goz patlatmak ne demek sırf elalem ne der diye durmak ne demek. Lutfen kendinize gelin bir ömür cekeceksınız bu hastalıgı onunla beraber. Doktora gitse de tedavi olsa da omurluk bu hastalık ve bellı manik dönemleri olacak. Bu hastalıgı herkes aynı yasamaz kımısı kavgacı olur kımısı sessız. Ama esınız bellı artık bu boyle gıder. Cocugunuz var mi bilmiyorum ama yenı 1 senelik evlısınız sanırım. Lutfen kendinize değer verin. Anne evıne donsenız de elalem 3 gun konusur 3 ay konusur susar. Meslegınızde varmıs kurtarın kendinizi. Bunları bı dusunun cocuk yoksa bi sure daha dusunmeyın bence. Sevıyor dıyorsunuz 'hasta oldugu ıcın yapıyor' un arkasına sıgınmayın.

Ne demek Allah askına temız bardağa kirli deyınce zıtlasmamak. Ilerde cocugunuza yanlıs bısey ogretmeye kalksa oyle degıl desen kavga mı kopacak yani. Lutfen bunu kendinize cektırmeyın 7 senede az cok tanımıssınızdır zaten bıpolar oldugunu vs. Cok cok uzuldum gercekten sızın adınıza. Hakkınızda hayırlısı olsun. Etrafımda bıpolar tanıdığım 3 4 kısı var ayrıca işim geregı de bılıyorum bu hastalıgı. Belkı de o yüzden uyarmak istedim sizi. Hakkınızda hayırlısı olsun. Sadece kendinizi dusunun bu dunyaya bir kere yasamaya gelıyoruz. sınavımızsa cekerız elbette ama karar vermek secim yapmak bızım elimizde.

Aklında birinin olmasi ve o bırınden de ısık alması.
Isık almasa Bosanmaktan bahsetmeye korkardı. Belli ki yesıl ısıgı aldı.
inan ki o ışığın kırmızıya dönmesi çok yakındır... Çünkü erkekler düz mantıktır. Birine hayr etmeyen bana hayretmez der geçer. . Ha onlar kendi aralarında daha tatsız şeylerde söylüyorlar tasvip asla etmiyorum ama bir insanın hayatı ile oynamak bu kadar kolay olmamalı...

Bu hayatta en büyük hırsızlık insanın umutlarını çalmaktır... Ve yaşattığını yaşamadan ölmez hiç kimse...

Sonra hop nana cocugun babasi degilsin elhamdulillah diye cikiyorlar ortaya :bicak: bari insan gibi bosanir cocuk felan olmadan
ayy aynen yaa. O olay zaten bambaska bir facia.
İyi insanlar , iyi insanlara denk gelemeyecek mi ya :(

Bu durum beni üzüyor. bu hayatta kimse hak ettiğini yaşamıyor sanki.

Farkında değil durumun bu kadar ciddi olduğunun, en kötüsü de alttan alıyor hep
okudukça size çok sinirleniyorum kusura bakmayın.

Haklısınız diyip duruyorsunuz sürekli bu kadar kolay değil bu !
Adam bir de alttan alıyormuş. Demekki düzeltmek istiyor. Belki de yanlış ne yapıyorum acaba diye düşünüyodur.

Bunu ona yaşatmaya ne hakkınız var ya. Bu kul hakkına nasıl giriyorsunuz ?

Ayrılın ve eşinize başkasını seviyorum. Seni yara bandı olarak kullandım diyin.
Adam sizden ayrıldığına üzülmesin , sevinsin !

Henüz bir aylık evlisiniz, cinselliğe alışmak da bir süreç ister. Kaldı ki nişanlıyken arzuluyormuşsunuz sonradan bu istek azalmış. Bu istek nasıl desem, hormonal değişikliklerin bile tetiklediği bir istek artışı/azalışı olabiliyor. Biraz zaman tanıyın hem kendiniz hem ilişkiniz için. Birlikte planlar yapıp güzel vakitler geçirmeye çalışın. Anı biriktirin, bu anılarda birlikte gülüp eğlenin, insan birlikte vakit geçirdikçe seviyor.
Eşimle sevgili olmadan önce birbirimizi tanımaya çalışıyorken hiç duygum yoktu, o kadar çabaladı ki sürekli birlikte aktiviteler ayarladı, tiyatro, konser, kahvaltı, yürüyüş vs . Bir zaman sonra baktım ki tüm anılarımda o var, yüzüm gülerken o yanımda, içim ısındı onsuz olamazmışım gibi hissetmeye başladım. İnsan illa ki ilk görüşte aşık olmuyor zamanla da sevebiliyorsunuz. Sonra sevgili olduk sonra nişanlı şimdi de 1,5 yıllık evliyiz ve seviyorum.
Siz de birlikte güzel anılar yaşayın zamanla içinizin ısınacağını düşünüyorum içiniz almasaydı zaten baştan nişanlanmazdınız hatta evlenmezdiniz. O kadar umutsuz olmayın zaman tanıyın.
Not : Her ihtimale karşılık korunun zira belli bir süre baktınız hâlâ ısınamıyorsunuz boşanmayı hâlâ istiyorsunuz, bu ayrılığa bir de çocuk katmayın.
arkadaş başka birini seviyormuş.

Kızlar, bir karar verdim. Eşim bunu haketmiyor.
Uğruna boşanacağım kişi için değmez aslında bu insanı üzmeye...

Kızlar, bir karar verdim. Eşim bunu haketmiyor.
Uğruna boşanacağım kişi için değmez aslında bu insanı üzmeye...
Valla hiç güven vermiyorsunuz. Önce eşime ısınamadım boşanıcam dediniz ama konuyu deştikçe başka birinin olduğu ortaya çıktı. Şimdi de bu kişi için değmez diyorsunuz yarın arayı düzeltince yine boşanıcam soğudum dersiniz. Eşinize üzüldüm. Öğretmenim demişsiniz valla pek inanamadım yaptıklarınızı çocuk yapmaz.. Hem başkasını severken diğer kişiyle evleniyorsunuz hemde 1 ay oldu soğudum diyorsunuz. Allah yardımcınız olsun sizin en çokta eşinizin......

Seni cinsel anlamda iten birşeymi oldu acaba? Belki eşinle tartışmışsındır kalbini cok acıtmıştır. Dur bakalim daha 1 ay olmuş biraz bekle sorunun kaynağını bulmak icin yardim alabilirsin

Not: ay yeni okudum başka bir erkek çıkmış ortaya 🙄

İyide 1 ayda cinsellikten ne zevk alacaksınız ki?
Madem ısınamadıniz niye evlenip insanların hayatını rezil ediyorsunuz. Evlilik ayakkabı mi giydikce açılır diyorsunuz

Bunu yapan bir erkek olsaydı vay anam ne laflar dönerdi burada. Siz eşinizin hakkına gitmişsiniz. Çok seçeneğiniz yok ki, ya sebeplerini açıklayıp boşanacaksınız, ya seveceksiniz. Ha isteyerek istemeyerek orasını bilmem. Ama birini unutmadan seninle evlendim, denedim, sana yazık ettim demeye ve tazminat ödemeye hazır mısınız? Yoksa kandırmaya devam mı? Ben eşinizin farkında olmadığına inanmıyorum. Aptal mı adam? Sallamıyordur üstünüze düşecek kadar

Yarısına kadar okudum yorumları, eşinize yazik degilmi? Kimbilir ne hayallerle evlendi adamcağız. Çok üzüldüm onun yerinde olmak istemezdim.. Kimse böyle bir şeyi haketmez. Onu şuanda aldatıyorsunuz farkindamisiniz? Evet fiziksel değil ama sonuçta başka bir erkek var aklınızda. Ve bu sebeple eşinizle birlikte olmuyorsunuz. Lutfen eşinize bir iyilik yapın ve ayrılın.

Merhaba kızlar, 1 aylık evliyim, eşim çok iyi bir insan, bana karşı hiç kötü bir hareketi olmadı, ama ona yakınlık kuramıyorum.. Şöyle;mesela cinsel anlamda hiç birşey hissetmiyorum. nişanlılık döneminde böyle değildi, ya da anlamadım. şimdi hiç istemiyorum birlikte olmayı.. Aslında şunu anladım duygusal olarak da birşey hissetmiyorum. Boşanmayı istiyorum fakat çevre baskısından korkuyorum. Kızlar ne olur bana bir yol gösterin :KK43:

Biraz zaman tanı gerçekten seni seviyorsa o adama da yazık senin için de çok zor bı durum ama bence evliliğe alışma surecindesin ondan böyle düşünüyorsun bende ilk evlendigim zaman ki aşık olarak evlenme rağmen keskelerle geçti ilk aylarim sonra alıştıkça iyi ki de fevri davranmamisim diyorum biraz daha zaman ver 1 ay çok çok kısa bir süre görücü usulü evlilikler daha iyi oluyor bana göre bende görücü usulü tanıştım çok şükür şuan çok iyiyiz peki birşey sorcam ayrı evde mi yaşıyorsunuz yoksa ailesi ile mi ya da ailesi baskı felan uyguluyor mu bunlardan da kaynaklı olabilir

Back
X