• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliyim, boşanmak istiyorum kızlar

Bence zamana bırakın ama cinsellik yoksa.... zamanla ya evlilik tamamen çöker ve iki taraf mutsuz olur ya da cinsellik geri gelir mutlu olmaya çalışırsınız.

Çevre baskısı, mantığıma uyunca evet dedim
O çevre baskısı boşanınca olmayacak mı burası türkiye , adam kızı boşadı bakire degilmiş herhalde bile derler malesef üzgünüm iğrenç insanlarla mücadele etmek zorunda kalırsınız. yolun çok başındasınız elbet hayatınızı sevmediğiniz bir insanla tüketin demiyorum lakin biraz çaba inan bana sevilmek ,sevmekten daha güzel. Hamile kalmamaya özen göstererek bir 6 daha verin ilişkinize.

O çevre baskısı boşanınca olmayacak mı burası türkiye , adam kızı boşadı bakire degilmiş herhalde bile derler malesef üzgünüm iğrenç insanlarla mücadele etmek zorunda kalırsınız. yolun çok başındasınız elbet hayatınızı sevmediğiniz bir insanla tüketin demiyorum lakin biraz çaba inan bana sevilmek ,sevmekten daha güzel. Hamile kalmamaya özen göstererek bir 6 daha verin ilişkinize.
Biliyorum, öyle, hep başkaları için yaşar olduk.

Hayatta büyük değişiklikler yapmak (evlenmek, doğum, taşınmak, ölüm, iş ya da şehir değişikliği) depresyona sebep olabilirmiş.
Siz galiba hassas, zayıf birisiniz ve muhtemelen anksiyete iz var. Bu kriz anlarında acele karar vermek hata yaptırır. Sabırlı olun, çocuk yapmayin

Hayatta büyük değişiklikler yapmak (evlenmek, doğum, taşınmak, ölüm, iş ya da şehir değişikliği) depresyona sebep olabilirmiş.
Siz galiba hassas, zayıf birisiniz ve muhtemelen anksiyete iz var. Bu kriz anlarında acele karar vermek hata yaptırır. Sabırlı olun, çocuk yapmayin
Psikiyatr tedavisi görüyorum birkaç yıldır

8 ay nişanlı kaldık. Hissediyordum, ama geçiciymiş evlendiğimizden beri kaçıyorum

Ama bu çocuk oyuncağı değil ki, hop evlendik hop boşanalım
İnsanlar hayatlarını inşa ediyor evlenirken, bu kadar basit olmamalı, bir ay çok az bir zaman, en azından denemelisiniz

Psikiyatr tedavisi görüyorum birkaç yıldır
Çok belli inanın. Bu kararınız bence doğru bir karar değil, sadece ruhsal durumunuzun sonucu. Su yaşadığınız kaos bitsin, biraz rahatlayın her şey daha iyi olur inşallah. Hiçbir konuda sivri karar almamanizi tavsiye ederim

Biliyorum, öyle, hep başkaları için yaşar olduk.
Hakikaten öyle ,cografya kaderindir algoritması hiç degişmiyor. 😔 6 ay geçince en azından akıllarına pislik gelmez . Malum bizde ahlak bacak arasında . En fazla beceremedi evliliği derler napalım . Biraz sabır

Bu kadar aceleci olmayın. Zamana bırakın. Birkaç ay daha sorunlarınız devam ederse evlilik terapisi deneyebilirsiniz. Hatta cinsellikle ilgili danışmanlık hizmeti veren bir psikolog araştırabilirsiniz. Evliliği bitirmeye karar vermek için daha çok erken.

Belli ki kendi ayakları üzerinde durabilecek aklı başında bir kadınsın. Neden en başında çevre baskısı adı altında evliliğe evet dedin ki. 1 ay çok kısa bir süre şu durumda. Eşine fırsat vermen gerek.
Artık işin var ne bekliyorsun diyorlardı. Doğru çok şükür ayaklarımın üzerinde durabiliyorum

Back
X