• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliyim, boşanmak istiyorum kızlar

Oyy bi dk bu olayı bitirdi. Sabah beri üzülüyordum da şimdi tüylerim diken diken oldu. Aklında biri varken evlendiysen çok yazık. Eşine gerçekten çok yazık.
İşte böyle kadınlara değer bilen kıymet bilen erkekler denk geliyor , bizim gibi bir gram sevgiden mutlu olanlarada Allahın cezaları denk geliyor şimdi adelet mi bu ?

belki geçici bi durumdur we eşine alısana kadar yada sewebiliceğin gğne kadar korunun ha kim, ne der diye de düşünme sen dünyaya tek geldin mezara da tek giriceksin

Merhaba kızlar, 1 aylık evliyim, eşim çok iyi bir insan, bana karşı hiç kötü bir hareketi olmadı, ama ona yakınlık kuramıyorum.. Şöyle;mesela cinsel anlamda hiç birşey hissetmiyorum. nişanlılık döneminde böyle değildi, ya da anlamadım. şimdi hiç istemiyorum birlikte olmayı.. Aslında şunu anladım duygusal olarak da birşey hissetmiyorum. Boşanmayı istiyorum fakat çevre baskısından korkuyorum. Kızlar ne olur bana bir yol gösterin :KK43:
Aklınızda başka birisi varsa, neden evlendiniz?
Aklıma eski sevgilim geldi, o da "beni sevmediğini söyleyip" bitirmişti. Büyük ihtimalle aklında başka biri vardı. Sadece birkaç ay sonra bu mazeretle, hem de sms üzerinden ilişkimizi kesip attığı için ona çok kızgın ve kırgınım. Beni kırdığı kadar kırılmasını diliyorum.
Bunu neden söyledim? Siz de evlendiğiniz adamın hakkına giriyorsunuz. Büyük ihtimalle o adam da aynı duyguları besleyecek size karşı. Ona karşı dürüst olun da bitirin evliliğinizi çok geçmeden.

Ben sizin gibi insanlara uyuz oluyorum.
Çok bencilsiniz.
Aklınızda kalan biri varken ya tutarsa diye başka birinin hayallerinin, hayatının içine edebiliyorsunuz.
Merak ediyorum Allah'tan hiç mi korkmuyorsunuz?

Daha bir ay olmuş insaf.
Iyi insanları üze üze iyi insan bırakmadınız.
Bu yazının alnı olsa da öpsem.

Evliliğin ilk aylarında evliliğin Rio karnavalı olmadığını anlıyor çiftler. Ama karnaval olmadan da eglenebilecegini, tad alabileceğini zamanla anlıyor. Empati kur ve eşinin senden kaçtığını düşün. Eşine şunu dersin dimi, bari biraz daha deneseydik belki severdin beni. Lütfen bir kaç ay daha izin ver kendine. Onun iyi yönlerini erkeksi yönlerini görmeye calis. Birlikte gezin vakit geçirin. Evde beraber tavla oynamak, birlikte salata yapmak bile ilişkiyi öyle güçlendiriyor ki gülünç gelebilir ama bu böyle.. Zaman zaman zaman. ALDATMAK MI? Acaba görücü usulü olduğu için aklınızda veya kalbinizde başkası var ve onu düşünmekten evliliğinize ayak uyduramiyor olabilir misiniz? Yani böyle bir ihtimal var mı.. 😔

Adam sana kötü davransa kesin severdin. Ya da seni istemese kesin sen onu isterdin..Biraz macera ve entrika seviyorsun bence. Bu pek çok insanda var..Kendine kötü davranan kişiye nedense daha çok aşık olunuyor.Biraz çekici hale getirmeye çalış,güzel çekici parfümler falan alın yatak odanı renklendir özel konuları yani.. 1 ay kısa bir süre boşanmaya karar vermek için. Alışkanlık olmaya başlayınca sevmeyede başlarsın..
Ben de bunu düşünüyorum. Adam şimdi ters çıksa yüz vermese nasıl kıymete biner. 😏

Bence çevre baskısı diyorsunuz,ama bunu savunma mekanizması olarak kullanıyorsunuz.Cunku cevre baskısıyla evlenen biri ,1 ayda boşanmanın b sini ağzına almaz.26 yaşında,üniversite eğitimi almış,öğretmen olmuşsunuz.8 ay da nişanlı kalmışsınız.Yazik eşinize de.Yazik ne emekler vermiştir hem maddi hem manevi.Bencillik bu resmen

İlk sorunuza cevabım evet :KK43:
Aklında eskilerden kalma bırı mı var sorusuna bu cevabı vermıssın.
Ben her zaman kandıran tarafın cezasını cekmesı taraftarıyım.

Erkek kandırınca kadını, donuna kadar al beter olsun derim.
Sımdı bunu senin ıcın diyecegım, esın bunu farketsın isterim ve tazminat ode.

Ha bosan sonra mutlu mesut hayatına bak ama, bu adama tazminat ode isterim.

O niyetle evet demedim ki eşime sonradan farkettim ama sevemediğimi Nişanlıyken bile. O zaman bitirseydim keşke ah ah:KK43:
Bu ah ah bana yalandan gibi geldi. Yani aklında baskası varken evlenip ah ah demez mısın bir de.

Back
X