Bu onun yapusiysa boyle gelmis boyle gider ablamin eside cok sesiz etliye sutluye karışmaz5 aylık evliyim çok huzursuzum eşimle severek evlendik 1 sene nişanlı kaldık eşim çok sessiz sakin bi yapıya sahip hiç konuşmaz oturup hiç sohbet ettiğimizi bilmem benim sorunum kaynanam kaynanamla aramız gayet iyiydi taki düğüne 2 kalana kadar son zamanlarda iyice aldığım eşyalardan dekorasyonuma karışmaya başladı ve nişanlılık boyunca eşimin bana aldığı hediyelerin hepsinden kendinede aldırdı kaban telefon kıyafet iç çamaşırı gibi ve en sonunda balayına gittiğimiz yere tatile gitti biz döndükten sonra ve bana karşı bi tavır aldı evine gidiyorum hoş geldin demiyo sürekli bana laf sokup oğlunu övüyo bıktım ve tak etti 2 aydır evine hiç gitmedim telefon ediyo açmıyorum eşimse hep susuyo ne annesine nede bana hiç bişey demiyo sanki bişey olmamış gibi davranıyo hiç umrunda değil annesine yemeğe gidiyo oturmaya gidiyo beni evde bırakıp konuşmaya çalışıyorum cevap vermiyo hep susuyo tek dediği sen bana laf düşürmüyosun hep cevap veriyosun diyo ama çok saçma aramızdaki dengeyi bulması gerekiyo bıktım yardım edin nolur
Boşuna bekleme denge kurmayı becermisini ve o Kv nin de değişmesini . Bunların hepsi Tecrübe ile sabit . Seni orya zorla götürmüyorsa , yada bu sebeplerden kavga çıkartmıyorsa , telefonunu açmamana ses çıkarmıyorsa bunlar bile şükretmen gereken Şeyler . Evliliğin devam etsin istiyorsan dengeyi kurmaya sen çalışacaksın . Baktın olmuyor ya bu deveyi güdeceksin , yada bu diyardan gideceksin . Bu şekilde devam edersen eşin bunalır ve en sonunda da vazgeçilen sen olursun .5 aylık evliyim çok huzursuzum eşimle severek evlendik 1 sene nişanlı kaldık eşim çok sessiz sakin bi yapıya sahip hiç konuşmaz oturup hiç sohbet ettiğimizi bilmem benim sorunum kaynanam kaynanamla aramız gayet iyiydi taki düğüne 2 kalana kadar son zamanlarda iyice aldığım eşyalardan dekorasyonuma karışmaya başladı ve nişanlılık boyunca eşimin bana aldığı hediyelerin hepsinden kendinede aldırdı kaban telefon kıyafet iç çamaşırı gibi ve en sonunda balayına gittiğimiz yere tatile gitti biz döndükten sonra ve bana karşı bi tavır aldı evine gidiyorum hoş geldin demiyo sürekli bana laf sokup oğlunu övüyo bıktım ve tak etti 2 aydır evine hiç gitmedim telefon ediyo açmıyorum eşimse hep susuyo ne annesine nede bana hiç bişey demiyo sanki bişey olmamış gibi davranıyo hiç umrunda değil annesine yemeğe gidiyo oturmaya gidiyo beni evde bırakıp konuşmaya çalışıyorum cevap vermiyo hep susuyo tek dediği sen bana laf düşürmüyosun hep cevap veriyosun diyo ama çok saçma aramızdaki dengeyi bulması gerekiyo bıktım yardım edin nolur
Boşuna bekleme denge kurmayı becermisini ve o Kv nin de değişmesini . Bunların hepsi Tecrübe ile sabit . Seni orya zorla götürmüyorsa , yada bu sebeplerden kavga çıkartmıyorsa , telefonunu açmamana ses çıkarmıyorsa bunlar bile şükretmen gereken Şeyler . Evliliğin devam etsin istiyorsan dengeyi kurmaya sen çalışacaksın . Baktın olmuyor ya bu deveyi güdeceksin , yada bu diyardan gideceksin . Bu şekilde devam edersen eşin bunalır ve en sonunda da vazgeçilen sen olursun .
Bunları haketmiyorum ve tahammül etmek istemiyorum eşim uyarmalı annesini ve evine gitmemeli ben olsam öyle yapardım annesi hareketlerini düzeltirse birlikte gideriz
Siz de zor gelinmişsiniz valla. Eşi annemle görüşeceksin diye bin kere baskı yapan adamları okuduk burada. Siz bana ses çıkarmasın ama annesine kızsın diyorsunuz. Ne güzel ne size ne annesine karışmıyormuş. Annesi de oğlunu eve almamazlık etmiyor siz yoksunuz diye. Oğlunu da annesinden kıskanmayıverin. Hem birlikte gelip gitseniz ne olacak? Keşke benim de kayınvalidem benden elini eteğini çekse ne güzel valla.[/QUOTE
İyi ama ben annesine durduk yerde bişey yapsam bana sesi çıkar annesine neden çıkmıyo ben anlamıyorum en kötüyüde düşünmek istemiyorum en azından böyle yapmıyo şöyle yapmıyo bu nasıl bir inanç bi kadın olarak hiç beklmezdim bu cevabı
Dışardan öyle olabilir ama yaşamak çok farklı sinir bozucu oluyo bi süre sonra yada ben kaldıramıyorum bu durumukusura bakma ama komik görünüyor yahu
kv bayağı bayağı kıskanmış
sen de gül geç bence
çok basit hareketler çünkü
canım boşuna takıyorsunDışardan öyle olabilir ama yaşamak çok farklı sinir bozucu oluyo bi süre sonra yada ben kaldıramıyorum bu durumu
Bende tamda bundan bahsediyorum işte daha kötüsü olabilirdi demek istemiyorum sonuçta bunu haketmiyorum yaşamak zorundada değilim tek isteğim eşimin bunu anlaması ileriye doğru çocuğum olduğunda eşim çocuğu alıp göstermeyemi gidicek yada bi düğün cenaze olduğun kaynanama yüzümümü çeviricem huzursuzluk yaşamak istemiyorum eşim konuşsun kaynanamda düzgün davransınki görüşelim nereye kadar böyle gitcek elbet bigün baskı yapıcak kocamda kaynanmda bunun için yardım istiyorum sizden bunu nasıl yapabilirim daha önce ben adım attım gittim evine konuştum derdimi anlattım gayet güzeldi herşey ve kaynanam yine yaptı yapacağınıSizin şahsınıza yapılan bir baskı yoksa, eşinize de annesi üzerinden psikolojik baskı uygulayamazsınız. Diyorum ki eşiniz aranıza girmiyor, karışmıyor, annesi de oğluna gelinle ayrıl ya da eve getir diye bile baskı yapmıyor belli ki. Kaldı ki kayınvalideniz de sizi arıyormuş ama telefonlara çıkmıyormuşsunuz. Bunun kadınlık onuruyla ne ilgisi var? Normal bir mesaj yazdım işte. Nesi dokundu kadınlık onurunuza?
Sizin şahsınıza yapılan bir baskı yoksa, eşinize de annesi üzerinden psikolojik baskı uygulayamazsınız. Diyorum ki eşiniz aranıza girmiyor, karışmıyor, annesi de oğluna gelinle ayrıl ya da eve getir diye bile baskı yapmıyor belli ki. Kaldı ki kayınvalideniz de sizi arıyormuş ama telefonlara çıkmıyormuşsunuz. Bence olaylardna uzak durmaya çalışan adamı kadınca meselelere dahil etmeye çabalıyorsunız. Bunun kadınlık onuruyla ne ilgisi var? Normal bir mesaj yazdım işte. Nesi dokundu kadınlık onurunuza?
İnşallah ama umutsuzum kaynanamdancanım boşuna takıyorsun
geçer bu da alışırsın
böyle insanlar hep var
Bende tamda bundan bahsediyorum işte daha kötüsü olabilirdi demek istemiyorum sonuçta bunu haketmiyorum yaşamak zorundada değilim tek isteğim eşimin bunu anlaması ileriye doğru çocuğum olduğunda eşim çocuğu alıp göstermeyemi gidicek yada bi düğün cenaze olduğun kaynanama yüzümümü çeviricem huzursuzluk yaşamak istemiyorum eşim konuşsun kaynanamda düzgün davransınki görüşelim nereye kadar böyle gitcek elbet bigün baskı yapıcak kocamda kaynanmda bunun için yardım istiyorum sizden bunu nasıl yapabilirim daha önce ben adım attım gittim evine konuştum derdimi anlattım gayet güzeldi herşey ve kaynanam yine yaptı yapacağını
Ayrıca kaynanam terbiyesiz bi insan eşimin babası eşim küçükken vefat etmiş kaynanamda tekrar evlenmiş evlendiği adamda eşimi istememiş ve boşanmışlar neyseki eşim askerdeyken tekrar evlenmiş ve kocası allah var çok iyi bi insan eşimin kendi babası gibi herşeye koşturdu düğün boyunca ve şimdide kaynanm o adamın çocuklarını istemiyor demiyoki benim oğlumuda istemediler ben boşandım buda beni bırakır üzülür demiyo nişanlıyken kaynanamın eşinin kızı geldi eve ve babasından para isteyip çıktı kaynanmda senin kızın orospu kahpe bi selam vermedi bana falan diye bastı çığlığı kızda 15 yaşında bi çocuk vermediyse bile böyle küfürlemi söylemek lazım ayrıca ben varım orda benden bile utanmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?