Yeni evliyim esimle surekli sorun yasiyorum

Evde yatan hobisi olmayan oksijen israfı gibi paso iddia oynayan biri, sızı ne demeye asagılar ki? Kendisinin ebegumecıden farkı yok halbuki.

Durumu aılenıze anlatın, bilsinler.
Eşim uzman çavuş sürekli evde yatmıyor ama zor bir işi de yok yani en rahat bölgede haftada 3 gün izinki evde olduğu günler sürekli koltukta sadece yemek yemek için kalkar ortak hicbir antikiteniz yok

Düşündüm kendisine bunu söyledim fakat reddetti ve ortada hiçbir sorun olmadığını söyledi ama ortada çok ciddi sorunlar var ben evlendiğimden beridir çok mutsuzum
Bence ayrılmayı düşünecek raddedeyseniz bir arkadaşınızın evine gidin birkaç gün. Bu arada bir çift terapistinden randevu alın en erken randevuyu. Kabul etmezse dönmeyeceğinize dair tehdit edin.
Size makyaj yaptırmaması bile kabul edilemez hala nasıl sorun yok diyebiliyor neyin kafasını yaşıyor. Bir şekilde sizi kaybetme korkusu yaşaması lazım

İnanır mısınız ilk 3 ayda erkeklerin çoğu melektir. İlk aylar genelde rüya gibidir.Adam da kendini daha fazla saklamak istemediği için bir an önce evlenmek istemiş demek ki. Değişeceğini sanmıyorum ama kaybetme korkusunu gerçekten yaşarsa olabilir o da çocuk olana kadar olur sanırım. Bilemedim.
Kaybetme korkusu çok fazla boşanmak istediğimde ağlayıp bensiz olamayacağını dile getirdi ama yine değişen birşey yok

Haklisiniz ama bu devirde insanları tanımak çok zor dediginiz gibi 5 yılda bile tanıyamamışsınız ve sevince gerçekten insan kör oluyormuş ben evlilige çok uzak bir insandım ama eşimi tanıyınca tüm fikrim değişmişti

canım 5 yılda bile tanıyamamış değilim sen çok yanlış anlamışsın, biz 5 sene boyunca birlikteydik ama bir insanın Kafede sinemada davranışı ayrıı aynı evin içinde ayrı olur, sen eğer 3 aycık tanıdığın insanla evlendiysen bunun sonuçları da işte böyle olur.. Rabbime şükür biz evimizde birbirimize 1 kere seslermizi yükseltmedik. Benim bahsettiğim başka senin anladığın bambaşka.. Ne diyim inşallah hakkıınızda hayırlısı olur.

Eşim uzman çavuş sürekli evde yatmıyor ama zor bir işi de yok yani en rahat bölgede haftada 3 gün izinki evde olduğu günler sürekli koltukta sadece yemek yemek için kalkar ortak hicbir antikiteniz yok
Ne is yaptıgı muhım degıl, dısarı cıkıp sizinle bir kahve ıcmıyor sınemaya gitmiyorsa ebegumecıden farkı yoktur.
Aılenıze anlatın durumu.

Evet olur, hakaret altında oldugunu bilirler kontrol ederler arkanda olduklarını gösterirler sahipsiz sanmaktan vazgecıp belki duzgun birine donusur esınız de.
Bu sekilde yapayalnız siniz. Terk etmedıgız ıcın gıdemedıgınızı sanıyor.

canım 5 yılda bile tanıyamamış değilim sen çok yanlış anlamışsın, biz 5 sene boyunca birlikteydik ama bir insanın Kafede sinemada davranışı ayrıı aynı evin içinde ayrı olur, sen eğer 3 aycık tanıdığın insanla evlendiysen bunun sonuçları da işte böyle olur..
Benim bahsettiğim başka senin anladığın bambaşka.. Ne diyim inşallah hakkıınızda hayırlısı olur.
Hayır demek istediğim şu benimde 4 yıllık bir ilişkim olmuştu ama insan gerçekten taniyamiyor aynı evin içine gitmeyene kadar yani 5 yıldan snra aynı eve girdiğinde sende farklı özelliklerini fark etmissindir

Düşündüm kendisine bunu söyledim fakat reddetti ve ortada hiçbir sorun olmadığını söyledi ama ortada çok ciddi sorunlar var ben evlendiğimden beridir çok mutsuzum
Ne gıbı hakaret ediyor hangi konularda asagılıyor sızı?

Evet olur, hakaret altında oldugunu bilirler kontrol ederler arkanda olduklarını gösterirler sahipsiz sanmaktan vazgecıp belki duzgun birine donusur esınız de.
Bu sekilde yapayalnız siniz. Terk etmedıgız ıcın gıdemedıgınızı sanıyor.
Ailemi üzmekte korkuyorum çünkü benim babam yok annemi üzmek en son isteyecegim sey

Mrb kızlar ben 7 aylık evliyim eşimle tanışmamız evlenmemiz hepsi 3 ay sürdü toplamda 10 aydır tanışıyoruz sevgilimin dönemimiz kısa sürdü ama rüya gibiydi böyle bir erkek kaldı mi diye hep sorardım kendime biranda evlenme kararı aldık ve evlendik ama eşim evlendikten sonra çok değişti aşırı kıskanç biri ama sorsan asla kıskanmaz makyaj yapmama izin vermez görünmeme kendime bakmama tek sorun bu olsa ıyi sürekli birşeyleri bahane edip kavga çıkarır hakaretler assagilamalar hiç bitmez ortak yaptığımız hiçbirşey yok izinliyken sürekli uyur sosyal hayatımız sıfır evde oturup sohbet bile etmiyoruz elinde sürekli telefon iddia oynar evlendigime pişman olmadım değil onu çok seviyorum ama artık katlanilacak gibi değil sürekli evdeyim psikolojim bozuldu beni hiç düşünmüyor ama herkonuda üste çıkmaya çalışıyor 7 ay içinde 3 defa boşanma derecesine geldim her defasında söz verdi düzelecem diye ama en fazla 2 gün sonra yine aynı sizce ne yapmalıyım

Bunların hepsi böyle..
Allah sabır versin.

Hayır demek istediğim şu benimde 4 yıllık bir ilişkim olmuştu ama insan gerçekten taniyamiyor aynı evin içine gitmeyene kadar yani 5 yıldan snra aynı eve girdiğinde sende farklı özelliklerini fark etmissindir

ama keşfettğin özellikler yuva yıkacak kadar büyük şeyler olmuyor ki canım, en fazla biraz daha dağınık olduğunu, çorabını ortada bıraktığını keşfedersin. Senin şu an yaşadığın şeyler tamamen tam tanıyamadan evlendiğin için.. inşallah düzelir ne diyim..

Back
X