Yeni evliyim esimle surekli sorun yasiyorum

Gmzbb

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2019
34
3
1
32
Mrb kızlar ben 7 aylık evliyim eşimle tanışmamız evlenmemiz hepsi 3 ay sürdü toplamda 10 aydır tanışıyoruz sevgilimin dönemimiz kısa sürdü ama rüya gibiydi böyle bir erkek kaldı mi diye hep sorardım kendime biranda evlenme kararı aldık ve evlendik ama eşim evlendikten sonra çok değişti aşırı kıskanç biri ama sorsan asla kıskanmaz makyaj yapmama izin vermez görünmeme kendime bakmama tek sorun bu olsa ıyi sürekli birşeyleri bahane edip kavga çıkarır hakaretler assagilamalar hiç bitmez ortak yaptığımız hiçbirşey yok izinliyken sürekli uyur sosyal hayatımız sıfır evde oturup sohbet bile etmiyoruz elinde sürekli telefon iddia oynar evlendigime pişman olmadım değil onu çok seviyorum ama artık katlanilacak gibi değil sürekli evdeyim psikolojim bozuldu beni hiç düşünmüyor ama herkonuda üste çıkmaya çalışıyor 7 ay içinde 3 defa boşanma derecesine geldim her defasında söz verdi düzelecem diye ama en fazla 2 gün sonra yine aynı sizce ne yapmalıyım

Mrb kızlar ben 7 aylık evliyim eşimle tanışmamız evlenmemiz hepsi 3 ay sürdü toplamda 10 aydır tanışıyoruz sevgilimin dönemimiz kısa sürdü ama rüya gibiydi böyle bir erkek kaldı mi diye hep sorardım kendime biranda evlenme kararı aldık ve evlendik ama eşim evlendikten sonra çok değişti aşırı kıskanç biri ama sorsan asla kıskanmaz makyaj yapmama izin vermez görünmeme kendime bakmama tek sorun bu olsa ıyi sürekli birşeyleri bahane edip kavga çıkarır hakaretler assagilamalar hiç bitmez ortak yaptığımız hiçbirşey yok izinliyken sürekli uyur sosyal hayatımız sıfır evde oturup sohbet bile etmiyoruz elinde sürekli telefon iddia oynar evlendigime pişman olmadım değil onu çok seviyorum ama artık katlanilacak gibi değil sürekli evdeyim psikolojim bozuldu beni hiç düşünmüyor ama herkonuda üste çıkmaya çalışıyor 7 ay içinde 3 defa boşanma derecesine geldim her defasında söz verdi düzelecem diye ama en fazla 2 gün sonra yine aynı sizce ne yapmalıyım

3 aylık adamla evlenirsen olacağı bu
Çocuk yapmayın sakın

Ne kadar sıkıcı ya... Bence ayrılmak istemiyorsa çift terapisine ikna etmeniz gerek çünkü ciddi iletişim problemleri var.

Ne kadar sıkıcı ya... Bence ayrılmak istemiyorsa çift terapisine ikna etmeniz gerek çünkü ciddi iletişim problemleri var.
Düşündüm kendisine bunu söyledim fakat reddetti ve ortada hiçbir sorun olmadığını söyledi ama ortada çok ciddi sorunlar var ben evlendiğimden beridir çok mutsuzum

İnanır mısınız ilk 3 ayda erkeklerin çoğu melektir. İlk aylar genelde rüya gibidir.Adam da kendini daha fazla saklamak istemediği için bir an önce evlenmek istemiş demek ki. Değişeceğini sanmıyorum ama kaybetme korkusunu gerçekten yaşarsa olabilir o da çocuk olana kadar olur sanırım. Bilemedim.

Yani 3ayda nasıl evlenilir. Bu kadar mı yalnız hissettiniz kendinizi ki gözü kör edip hemen nikah masasına gitmişsiniz. Kuzum kimse belli bir yaştan sonra değişmez. Neyse o'dur. Amiyane tabirle ya bu diyardan gideceksin ya da bu deveyi güdeceksiniz.

Tanışma evlenme 3 ay sürdü 😳 rekor bence. 3 ayda evlilik telaşından da tam tanıyamadınız tabi. Yapacak birşey yok ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin. Adamın karakteri bu çünkü kolay kolay değişmez.

İnsanları iyice tanımadan evlenmek ne cesurca bir şey!
Biz eşimle 5 senelik birliktelikten sonra bile aynı evin içinde bir sürü yeni özelliğimizi keşfetmişizdir.
Çoğu arkadaş demiş ama bende diyeyim, sakın çocuk yapmayın..
Haklisiniz ama bu devirde insanları tanımak çok zor dediginiz gibi 5 yılda bile tanıyamamışsınız ve sevince gerçekten insan kör oluyormuş ben evlilige çok uzak bir insandım ama eşimi tanıyınca tüm fikrim değişmişti

3 ay çok kısa bir süre ne cesaret şuan hayatimda ki kişiyle 1 ayril 1 barış 1 seneye yakin iliskim var hala o doğru kişimi emin olamıyorum...

Sağlam rest çekin
Beni böyle kabul etmek zorundasın yoksa yol yakınken ayrılalım diye
Israrla aynı şeyi yaparsa sizde onun hayatını zorlaştırın
Sürekli telefonunu kontrol edin
İş yerine gidip durun
En ufak bir yere gidince bende geleceğim diye tutturun belki anlar

:D çok tanıdık geldi. Öncelikle biz de benzer sorunlar yaşadık hatta bazen daha fazlasını çünkü ikimiz de tek yaşıyorduk başka hayatlarımız vardı bir anda hayatlarımız değişti. Çok zorlandık ama sonunda hep sarılıp uyuduk çünkü sevgi öyle bir şey işte. Bence “sadakatsizlik ve şiddet” dışında her şey değişebiliyor. Ama burda da kıstas fedakarlıkların karşılıklı yapılması asla tek taraflı olmasın. Ayrıca kısıtlamalarda da mantıklı bir neden olduğu sürece ben sorun görmüyorum örneğin eşinizin konuşmasını istemediğiniz bir arkadaşı vardır mantıklı bir sebep sunarsanız kabul edilir, sizin bir yere gitmenizi istemiyordur mantıklı bir sebep sunar kabul edersiniz vs. Umarım toparlanır.

3 ay mı . 8 yıllık ilişkim var her geçen zaman farklı yönlerini hala bile görüyoken ki evli değiliz henüz , sanırım sizinki cahil cesareti olmuş. Başına gelenleri evlendiğin gün kabul etmişsin zaten umarım sonu kötü olmaz 🤦🏻‍♀️

Tanışma evlenme 3 ay sürdü 😳 rekor bence. 3 ayda evlilik telaşından da tam tanıyamadınız tabi. Yapacak birşey yok ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin. Adamın karakteri bu çünkü kolay kolay değişmez.
Yıldırım nikâhı derler ya tam olarak öyle birşey oldu düzeltmeyi deniyorum ama olmuyor her yolu denedim ama dediginiz gibi karakter bu değişmiyor

Double korunmanı onerırım

Back
X