yeni evliyim fakat ailemi çok ozluyorum

ehli_halim

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2007
9
0
611
Edirne
Merhaba ben 3 aylık evliyim eşimle çok severek evlendik. Ailesiyle iyi anlaşıyoruz.zaten ayrı evlerdeyiz. Ben farklı bir kente gelin gittim ama ailemi o kadar çok özlüyorum ki hergün ağlıyorum .üstelik her ay görebiliyoruz .ben kalabalık bir ailede yaşıyordum. Şimdi bu evdeki sessizlik o kadar kötü yapıyor ki beni kocamida uzuyorum. Nasıl başa çıkacağımız bilmiyorum. Siz bu aşamalari nasıl atlattığı lütfen yardım edin akil verin?

canım her ay görüyormuşsun ne güzel bak ben ailemden 1200 km uzaktayım üstelik bebeğim var her zaman gidip gelemiyoruz yollarda zor olduğu için 6 ayda bir filan görüşüyoruz bende çok özlüyorum en azından senin kayınvalidenler varmış aynı şehirde bizim kimsemiz yok burda görev için burdayız öyle bir arkadaşım filanda yok mecbur katlanıyorum eşim için napiim

meslegin varsa çalışabilirsin
yok ev hanımıyım dersen
belediyelerin ücretsiz kursları var onlara yazıl
hem bişeyler ögrenirsin hemde kafan dagılır

canım yenı evlıyken bende senın gıbıydım.. ılk hafta eşim yanımdaydı o kadar aramadım sonra eşimin işe gıttıgı ilk gün camdan arkasından bakıp aglamaya basladım ve aynen senın gıbı hergün agladım.. üstelık eşimin ailesıylede çok çok ıyı degıldık daha tanımıyoduk bırbırımızı. gece gündüz agladım bnde gece bıle annemle ablamla konusurdum eşim kızardı.. hamılelıgım bıle anne anne dıye aglamakla gectı..

arkadaslarıma anlattım ben eve gıtmek ıstıyorum dıye eşimide çok sevıyorum ama annemı ıstıyodum kardesımı özlüyodum...arkadasım bana demiştiki öncelerı bnde öyleydım ama evıme alıştıkça benımsedıkçe ve çocuk falanda olursa hele hepsi geciyo yuvan oluyo orası annemlere gıtsemde eve gelmek ıstıyorum bı an önce ılerde de evını özlüyceksın baska yerde sıkılacaksın demıştı aynen oyle oldu valla..

3 buçuk sene oldu üst üste ıkı çocuk dogurdum evet annemı aılemı sevıyorum ama o haller çoktan gectı.... bı yere gıtsem evımı özlerım...

canm bende ıstanbuldan ızmıre gelın geldım ben en son aılemı 2 ay once gordum ve 6 aylık evlıyım ılk zamanlar evlılıgın guzellıgı heyecanı ıle pek anlamıyodum ama en son aılemın yanına gıdıp geldıkten sonra her gun aglıyodum ıstanbula yerleselım dıodum esıme ( imkansız oldugunu bildiğim halde ) ama bı ay sonra gene alıstım oraları dusunmemeye basladım bu sıteden arkadslar buldum kendıme onlarla sohbet ettım bulustum kendıme ugras buldum evlenmenın kendı evımın olmasının kendı aılemı kurmanın olumlu ıyı taraflarını dusundum ve kendıme her zaman bende artık annem gıbı bır evın kadını annesı vs o evın herseyı en onemlısı olucam oldum dedım ve su an cok ıyıyız. kendı kendının piskologu ol cnm sana orayı onları ozletıcek seylerı dusunme fırsat verme kendıne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…