Canım geçen gün yazmıştın sanırım yorum yapmıştım ben denicem diyordun olmadı mıBiri yazsın lütfen
Hayır denedim ama cesaret edemedim girmesineCanım geçen gün yazmıştın sanırım yorum yapmıştım ben denicem diyordun olmadı mı
İnşallah bende atlatırım korktuğunuz gibi değilmiş demiBenim de başımdan geçti inanın atlatabilirsiniz hiç gecikmeden bir psikolog yardımı almayı deneyin ben o şekil atlattım
Ben de hemen yapamamıştım .(nerdeyse 1 ayı bulmuştu ) çok korktuğunu için panik oluyorsunuz.acı oluyor mu ?(ben de çok acı olduğu için cesaret edemiyordum.Ama sonra dedim ki dünya da milyarlarca insan yapıyor.Demek ki zamanla acı olmayacak .) Eşinize izin verin cesaret edin.Tutun kendinizi .Bi iki defa izin verin tam analmıyla devamı gelecek.Korkmayın . Yapabilrsiniz.1.5 aydır evliyim ilk gun çok korktum yapamadım. Sonradan denemelerde ucu girdi devamı gelmiyordu doktora gittim kizlik zarimin durdugunu söyledi eşimde korktuğum için eskisi gibi yaklasmamaya başladı sonradan yine deneyelim diyince çok korkuyorum sevisiyorum orgazm oluyorum ama içime girme şeyi beni çok korkutuyor bunu nasıl yenicem ne yapicam yaşayan var mı artık çok bunaldım eşimle de aram kötü olmaya başladı ucu giriyor devamı gelmiyor bilinmezlik beni çok korkutuyor kizlkk zarim bozulurken nolacsk o an ne hissetcem yine girerken o girememek hissi olacak mı diye korkmaktan çok yoruldum bunu yaşayan var mı nefes egzersizleri pelvik egzersizleri yapıyorum bana yardım eder misiniz ne yapcam doktor psikolojik dedi evli hanımlar yardımcı olur musunuz psikolojik olarak çöktüm artık
Ucu giriyor daha acı vs olmadi kizlik zarimda bozulmadı psikolojik olarak acı bekliyorum ne olacak diye insan geriliyorBen de hemen yapamamıştım .(nerdeyse 1 ayı bulmuştu ) çok korktuğunu için panik oluyorsunuz.acı oluyor mu ?(ben de çok acı olduğu için cesaret edemiyordum.Ama sonra dedim ki dünya da milyarlarca insan yapıyor.Demek ki zamanla acı olmayacak .) Eşinize izin verin cesaret edin.Tutun kendinizi .Bi iki defa izin verin tam analmıyla devamı gelecek.Korkmayın . Yapabilrsiniz.
Nasıl kasmadiniz o an başka şeyler mi düşündünüzben 1 yıl böyle kaldım eşim yurt dışına çıktı geldi onu özlemekten kndimi bıraktım kasamadım
Kesin acı olacak diye bi şey yok ki .(hiç acı yaşamayan kişiler bilşyorumUcu giriyor daha acı vs olmadi kizlik zarimda bozulmadı psikolojik olarak acı bekliyorum ne olacak diye insan geriliyor
O duvar hissi beni çok tedirgin ediyor ilerlemiyor bunu nasıl asicam tam kendimi rahatlatıyorum cesaret ediyorum bu sefer o duvar hissi çıkınca korkmaya başlıyorum devam edemiyoruzKesin acı olacak diye bi şey yok ki .(hiç acı yaşamayan kişiler bilşyorum
Ne demek istediğinizi anlıyorum.o hissi düşünmemeye çalışın sadece bi his .Aslında 1 defa cesaret etsenşz devamı gelecek.(ben ne kadar acısa da dayanacağım demiştim ve öyle de yaptım .Eşim de ne kadar belli etmese de canı sıkılmaya başlamıştı bu duruma . ) insan panikledikçe daha zorlaşıyorO duvar hissi beni çok tedirgin ediyor ilerlemiyor bunu nasıl asicam tam kendimi rahatlatıyorum cesaret ediyorum bu sefer o duvar hissi çıkınca korkmaya başlıyorum devam edemiyoruz
Alkol kullanıyorsanız 1 2 kadeh birşeyler için gevsersiniz ve duvar hissi dediğin tamda orası oradan sonra birşey kalmıyor zaten acı falan da yok devamlı öyle düşünürsen çok acır korkarsın eşinde soğur neden ne oluyor diye kızar sorgular benim de 1 hafta sonra olmuştu ama 1 ay 1 buçuk ay çok uzun yaniO duvar hissi beni çok tedirgin ediyor ilerlemiyor bunu nasıl asicam tam kendimi rahatlatıyorum cesaret ediyorum bu sefer o duvar hissi çıkınca korkmaya başlıyorum devam edemiyoruz
Yarın inşallah denicem umarım olurNe demek istediğinizi anlıyorum.o hissi düşünmemeye çalışın sadece bi his .Aslında 1 defa cesaret etsenşz devamı gelecek.(ben ne kadar acısa da dayanacağım demiştim ve öyle de yaptım .Eşim de ne kadar belli etmese de canı sıkılmaya başlamıştı bu duruma . ) insan panikledikçe daha zorlaşıyor
İlerlemiyor bir türlü bu sefer bende tedirgin oluyorumAlkol kullanıyorsanız 1 2 kadeh birşeyler için gevsersiniz ve duvar hissi dediğin tamda orası oradan sonra birşey kalmıyor zaten acı falan da yok devamlı öyle düşünürsen çok acır korkarsın eşinde soğur neden ne oluyor diye kızar sorgular benim de 1 hafta sonra olmuştu ama 1 ay 1 buçuk ay çok uzun yani
Evet ilerlemeyince bende çok panikledim bu sefer daha da korktum bir de doktora gittim 1 defa 2. Doktor o kadar kötü davrandı ki içime bir şey sokacak misiniz dedim de o zaman niye tedavi olmaya geldin seninle mi uğraşcaz dedi orda beni azarladıNe demek istediğinizi anlıyorum.o hissi düşünmemeye çalışın sadece bi his .Aslında 1 defa cesaret etsenşz devamı gelecek.(ben ne kadar acısa da dayanacağım demiştim ve öyle de yaptım .Eşim de ne kadar belli etmese de canı sıkılmaya başlamıştı bu duruma . ) insan panikledikçe daha zorlaşıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?