Yeni evliyim iliskiye giremedim

Evet gittim nefes egzersizleri pelvik egzersizleri vs verdi kitap önerdi bir de
vajınısmus gıbı bısımıssın sanırım. :S evet burda konular var egzersızle aparatlarla ugrasıp bundan kurtulan cok arkadas var. ınsallah sen de kurtulursun.

Evet psikolojik. Kafanda neler kuruyorsun bilmiyorum ama hiç de öyle kötü birşey değil. Kendini olumsuz birşeye inandırmışsın ve peşinden gidiyorsun.
Tam tersine çok güzel birşey olduğuna inandırırsan düzelecek. Pelvik ve nefes egzersizleri sana gereksiz. Çünkü ucu girdi diyorsun. Demek ki yapabiliyorsun ucu girince afedersin idrarını yapıyormuş gibi serbest bırak. Eşin gerisini halleder. Kendine inan ve gaza gel. Sürekli sürekli eşini yarı yolda bırakma hevesi kaçar. Çünkü sen yapabiliyorsun ucu girdiğine göre
Öyle vajinismus vakaları var ki daha bacağını açamıyor psikolojik olarak. O yüzden rahat ol sen yapacaksın

Çok teşekkür ederim beni öyle motive ettiniz ki doktorda demişti çatala oturdun bu bile senin için iyi dedi buraya oturup bacağını acamayanlar bile var demişti

İç dudakların içine giriyor penis ama vajina orda ilerlemeyince beni panik tutuyor iyice niye girmiyor diye bir de acıyacak mi açılacak Orası nolacak korkusu bilinmezlik korkusu yirtildiguni hissetcem şimdi diye gözümün önüne geliyor

Çok teşekkür ederim beni öyle motive ettiniz ki doktorda demişti çatala oturdun bu bile senin için iyi dedi buraya oturup bacağını acamayanlar bile var demişti
Evet sen kafanda çok kuruyorsun
Kötü birşey olsa hangimiz yaparız kız senin sorunun ucu girene kadar yapıp tam o anda vazgeçmek ve sonra bunu alışkanlık haline getirmek. Sonraki akşam yine vazgeçersin ve bu kısır döngü devam eder böyle. Sonu gelmez. Hiçbir parmak egzersizş,hiçbir materyal eşinle ten teması gibi olmayacak. Kendini onun kollarına bırak. Tam vazgeçecek gibi isen sakın o an durma. Bunun sonu yok de kendine. Bırak devam etsin gitsin. Nereye kadar eşini yarı yolda bırakabilirsin ki. O da seninle tek bir vücut olmak ister. Gör bak onun aldığı zevkten sen zevk duyacaksın.

Yırtılma lafını bırak. Adı gibi öyle bir yırtılma kurma kafanda.
Neden ileri gidemiyor çünkü sen kasıyorsun
Ne dedim bak serbest bırak çişini yapıyormuş gibi
O zaman oradaki sert duvar kalkacak

Siz panikledikçe eşinşz de devam etmiyordur .Devam etmesine izin verin .O an konuşun misal siz konuştıkça kafanuz dağılır o hisse kapılmazsınız belki.o nasıl bi doktor yaa

Evet onun da morali bozuluyor canı sıkılıyor olmayınca haklısınız aslında bende çok istiyorum yapmayı istiyorum da onu ama kendimi kasıyorum

Canım sen vajinismussun ben iki yıl sonra duzeldim gebe kaldım normal doğum yaptım öyle düzeldi

düşünmeyi ve stres olmayı bırak olayı akısına birak ve o şekilde normalleştir. cinsellik zaman ile ögrenilen ve uzmanlasılan bir seydır su anda yeni oldugu için stres oluyorsun sadece vaginusmus degılsın emin ol

Merhaba,

Bende aynı şeyleri yaşadım hatta 1 buçuk sene yapamadık eşimle boşanacaktık neredeyse çok kötü zamanlardı. Tedavi olmadan aşamadım ben malesef evde denedim ama yapamadım çünkü kendim de dokunamıyordum vajinama. Ama senin o kadar ileri durum değil az da olsa girmiş o yüzden önce kendin dilatör set alıp evde başlayabilirsin. Ya da tedavi düşünürsen İstanbul’da isen doktorum saygın micozkadıoğlu öneririm kesinlikle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…