- 18 Haziran 2021
- 2.028
- 1.017
- 83
Eşinde sen korkuyorsun diye yavaş davranıyordur yardımcı olacaksa kayganlastirici falan kullaninİlerlemiyor bir türlü bu sefer bende tedirgin oluyorum
Evet gittim nefes egzersizleri pelvik egzersizleri vs verdi kitap önerdi bir dedr u var ya bunun ? gıttın mı ? burda bı cok konu acmıssın bellı kı yapamamana bı yardımı dokunmuyor soylenenlerın.
Evet kullanıyoruz inşallah bende aşarım başarırım bana dua edinEşinde sen korkuyorsun diye yavaş davranıyordur yardımcı olacaksa kayganlastirici falan kullanin
vajınısmus gıbı bısımıssın sanırım. :S evet burda konular var egzersızle aparatlarla ugrasıp bundan kurtulan cok arkadas var. ınsallah sen de kurtulursun.Evet gittim nefes egzersizleri pelvik egzersizleri vs verdi kitap önerdi bir de
Vajinal değil klitoristenOrgazm olup iliskiye girememeyi daha yeni duydum
Evet psikolojik. Kafanda neler kuruyorsun bilmiyorum ama hiç de öyle kötü birşey değil. Kendini olumsuz birşeye inandırmışsın ve peşinden gidiyorsun.1.5 aydır evliyim ilk gun çok korktum yapamadım. Sonradan denemelerde ucu girdi devamı gelmiyordu doktora gittim kizlik zarimin durdugunu söyledi eşimde korktuğum için eskisi gibi yaklasmamaya başladı sonradan yine deneyelim diyince çok korkuyorum sevisiyorum orgazm oluyorum ama içime girme şeyi beni çok korkutuyor bunu nasıl yenicem ne yapicam yaşayan var mı artık çok bunaldım eşimle de aram kötü olmaya başladı ucu giriyor devamı gelmiyor bilinmezlik beni çok korkutuyor kizlkk zarim bozulurken nolacsk o an ne hissetcem yine girerken o girememek hissi olacak mı diye korkmaktan çok yoruldum bunu yaşayan var mı nefes egzersizleri pelvik egzersizleri yapıyorum bana yardım eder misiniz ne yapcam doktor psikolojik dedi evli hanımlar yardımcı olur musunuz psikolojik olarak çöktüm artık
Başaracaksın kız hadi güç sende yaparsın sen bu işi bırak kendiniEvet kullanıyoruz inşallah bende aşarım başarırım bana dua edin
Umarım aparatlara gerek kalmadan başarırım dua edin lütfenvajınısmus gıbı bısımıssın sanırım. :S evet burda konular var egzersızle aparatlarla ugrasıp bundan kurtulan cok arkadas var. ınsallah sen de kurtulursun.
Çok teşekkür ederim beni öyle motive ettiniz ki doktorda demişti çatala oturdun bu bile senin için iyi dedi buraya oturup bacağını acamayanlar bile var demiştiEvet psikolojik. Kafanda neler kuruyorsun bilmiyorum ama hiç de öyle kötü birşey değil. Kendini olumsuz birşeye inandırmışsın ve peşinden gidiyorsun.
Tam tersine çok güzel birşey olduğuna inandırırsan düzelecek. Pelvik ve nefes egzersizleri sana gereksiz. Çünkü ucu girdi diyorsun. Demek ki yapabiliyorsunucu girince afedersin idrarını yapıyormuş gibi serbest bırak. Eşin gerisini halleder. Kendine inan ve gaza gel. Sürekli sürekli eşini yarı yolda bırakma hevesi kaçar. Çünkü sen yapabiliyorsun ucu girdiğine göre
Öyle vajinismus vakaları var ki daha bacağını açamıyor psikolojik olarak. O yüzden rahat ol sen yapacaksın
İnşallah buraya başardım yazarimBaşaracaksın kız hadi güç sende yaparsın sen bu işi bırak kendini
İç dudakların içine giriyor penis ama vajina orda ilerlemeyince beni panik tutuyor iyice niye girmiyor diye bir de acıyacak mi açılacak Orası nolacak korkusu bilinmezlik korkusu yirtildiguni hissetcem şimdi diye gözümün önüne geliyorEvet psikolojik. Kafanda neler kuruyorsun bilmiyorum ama hiç de öyle kötü birşey değil. Kendini olumsuz birşeye inandırmışsın ve peşinden gidiyorsun.
Tam tersine çok güzel birşey olduğuna inandırırsan düzelecek. Pelvik ve nefes egzersizleri sana gereksiz. Çünkü ucu girdi diyorsun. Demek ki yapabiliyorsunucu girince afedersin idrarını yapıyormuş gibi serbest bırak. Eşin gerisini halleder. Kendine inan ve gaza gel. Sürekli sürekli eşini yarı yolda bırakma hevesi kaçar. Çünkü sen yapabiliyorsun ucu girdiğine göre
Öyle vajinismus vakaları var ki daha bacağını açamıyor psikolojik olarak. O yüzden rahat ol sen yapacaksın
Evet sen kafanda çok kuruyorsunÇok teşekkür ederim beni öyle motive ettiniz ki doktorda demişti çatala oturdun bu bile senin için iyi dedi buraya oturup bacağını acamayanlar bile var demişti
Yırtılma lafını bırak. Adı gibi öyle bir yırtılma kurma kafanda.İç dudakların içine giriyor penis ama vajina orda ilerlemeyince beni panik tutuyor iyice niye girmiyor diye bir de acıyacak mi açılacak Orası nolacak korkusu bilinmezlik korkusu yirtildiguni hissetcem şimdi diye gözümün önüne geliyor
Siz panikledikçe eşinşz de devam etmiyordur .Devam etmesine izin verin .O an konuşun misal siz konuştıkça kafanuz dağılır o hisse kapılmazsınız belki.o nasıl bi doktor yaaEvet ilerlemeyince bende çok panikledim bu sefer daha da korktum bir de doktora gittim 1 defa 2. Doktor o kadar kötü davrandı ki içime bir şey sokacak misiniz dedim de o zaman niye tedavi olmaya geldin seninle mi uğraşcaz dedi orda beni azarladı
Evet onun da morali bozuluyor canı sıkılıyor olmayınca haklısınız aslında bende çok istiyorum yapmayı istiyorum da onu ama kendimi kasıyorumEvet sen kafanda çok kuruyorsun
Kötü birşey olsa hangimiz yaparız kızsenin sorunun ucu girene kadar yapıp tam o anda vazgeçmek ve sonra bunu alışkanlık haline getirmek. Sonraki akşam yine vazgeçersin ve bu kısır döngü devam eder böyle. Sonu gelmez. Hiçbir parmak egzersizş,hiçbir materyal eşinle ten teması gibi olmayacak. Kendini onun kollarına bırak. Tam vazgeçecek gibi isen sakın o an durma. Bunun sonu yok de kendine. Bırak devam etsin gitsin. Nereye kadar eşini yarı yolda bırakabilirsin ki. O da seninle tek bir vücut olmak ister. Gör bak onun aldığı zevkten sen zevk duyacaksın.
Canım sen vajinismussun ben iki yıl sonra duzeldim gebe kaldım normal doğum yaptım öyle düzeldi1.5 aydır evliyim ilk gun çok korktum yapamadım. Sonradan denemelerde ucu girdi devamı gelmiyordu doktora gittim kizlik zarimin durdugunu söyledi eşimde korktuğum için eskisi gibi yaklasmamaya başladı sonradan yine deneyelim diyince çok korkuyorum sevisiyorum orgazm oluyorum ama içime girme şeyi beni çok korkutuyor bunu nasıl yenicem ne yapicam yaşayan var mı artık çok bunaldım eşimle de aram kötü olmaya başladı ucu giriyor devamı gelmiyor bilinmezlik beni çok korkutuyor kizlkk zarim bozulurken nolacsk o an ne hissetcem yine girerken o girememek hissi olacak mı diye korkmaktan çok yoruldum bunu yaşayan var mı nefes egzersizleri pelvik egzersizleri yapıyorum bana yardım eder misiniz ne yapcam doktor psikolojik dedi evli hanımlar yardımcı olur musunuz psikolojik olarak çöktüm artık
KasmaEvet onun da morali bozuluyor canı sıkılıyor olmayınca haklısınız aslında bende çok istiyorum yapmayı istiyorum da onu ama kendimi kasıyorum
Merhaba,1.5 aydır evliyim ilk gun çok korktum yapamadım. Sonradan denemelerde ucu girdi devamı gelmiyordu doktora gittim kizlik zarimin durdugunu söyledi eşimde korktuğum için eskisi gibi yaklasmamaya başladı sonradan yine deneyelim diyince çok korkuyorum sevisiyorum orgazm oluyorum ama içime girme şeyi beni çok korkutuyor bunu nasıl yenicem ne yapicam yaşayan var mı artık çok bunaldım eşimle de aram kötü olmaya başladı ucu giriyor devamı gelmiyor bilinmezlik beni çok korkutuyor kizlkk zarim bozulurken nolacsk o an ne hissetcem yine girerken o girememek hissi olacak mı diye korkmaktan çok yoruldum bunu yaşayan var mı nefes egzersizleri pelvik egzersizleri yapıyorum bana yardım eder misiniz ne yapcam doktor psikolojik dedi evli hanımlar yardımcı olur musunuz psikolojik olarak çöktüm artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?