Yeni evliyim iliskiye giremedim

Evet bir de kan gelecek mu gelmeyecek mi diye stres oldum bir kere elimle oraya dokunmustum canım yanmıştı bozuldu mu bozulmadı mu diye kendimi çok yıprattım. Evlendikten sonra kan gelmezse va diye çok korktum galiba biraz bundanda gerildim ettim çünkü aklıma geldikçe yıllarca üzüldüm kendimi mahvettim. Doktora gitmeye bile cesaret edememistim bozuldu derse diye evlenip ilişkiye giremiyoruz diye doktora gittiğimde kizlik zarın duruyor dediğinde inanin dünyalar benim oldu bir de bana iftira da atmışlardı korkuyordum galiba bundan dolayı da strese girdim

Çok teşekkür ederim inşallah bende aşarım yaparım gerek kalmadan çok yıpratıcı bir süreç her gün ağlıyorum üzülüyorum evlendim evleneli

Evet onun da morali bozuluyor canı sıkılıyor olmayınca haklısınız aslında bende çok istiyorum yapmayı istiyorum da onu ama kendimi kasıyorum
Ben yaşadım sayılır ama çözüm buldum. Prezervatif kesinlikle takması gerekiyor ucuna da kayganlaştırıcı sürdün mü hoppp bitti kayacak bitecek anlamıyorsun bile ne olduğunu içeride duvar vs yok sen kastığın için kaslar ortaya çıkıyor. Sen içini rahatlat eşine bırak.

Prezervatif daha mı kaygan oluyor bebek yağı önermişti doktorum sizce bir rahatsızlık etmez demi

Prezervatif daha mı kaygan oluyor bebek yağı önermişti doktorum sizce bir rahatsızlık etmez demi
Ben gratisten prezervatif ve kayganlaştırıcı almıştım çok işime yaramıştı toplasan iki kere kullandım sonra sonra alışıyorsun. İkisi de kaygan çünkü

düşünmeyi ve stres olmayı bırak olayı akısına birak ve o şekilde normalleştir. cinsellik zaman ile ögrenilen ve uzmanlasılan bir seydır su anda yeni oldugu için stres oluyorsun sadece vaginusmus degılsın emin ol
işte kafana takma bunları artık sadece esıne ve kendıne odaklan stres olma. herkes de nasıl oluyorsa sizde de olacak

Hiç Bir şey hissetmeyeceksin. Zevk alıyorsan girişte sıkıntı olmaz. Çok istersen emla diye uyuşturucu Bir krem var al kullan.

Merhaba,

Bende aynı şeyleri yaşadım hatta 1 buçuk sene yapamadık eşimle boşanacaktık neredeyse çok kötü zamanlardı. Tedavi olmadan aşamadım ben malesef evde denedim ama yapamadım çünkü kendim de dokunamıyordum vajinama. Ama senin o kadar ileri durum değil az da olsa girmiş o yüzden önce kendin dilatör set alıp evde başlayabilirsin. Ya da tedavi düşünürsen İstanbul’da isen doktorum saygın micozkadıoğlu öneririm kesinlikle.
Çok teşekkür ederim inşallah bende aşarım yaparım gerek kalmadan çok yıpratıcı bir süreç her gün ağlıyorum üzülüyorum evlendim evleneli
inşallah bende öyleydim ama inan hiçbir şekilde acı yok dilatör set ile alıştırabilirsin kendini sonra çok rahat edeceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…