- 18 Haziran 2021
- 2.028
- 1.018
- 83
Hadi inşallahİnşallah buraya başardım yazarim
Evet bir de kan gelecek mu gelmeyecek mi diye stres oldum bir kere elimle oraya dokunmustum canım yanmıştı bozuldu mu bozulmadı mu diye kendimi çok yıprattım. Evlendikten sonra kan gelmezse va diye çok korktum galiba biraz bundanda gerildim ettim çünkü aklıma geldikçe yıllarca üzüldüm kendimi mahvettim. Doktora gitmeye bile cesaret edememistim bozuldu derse diye evlenip ilişkiye giremiyoruz diye doktora gittiğimde kizlik zarın duruyor dediğinde inanin dünyalar benim oldu bir de bana iftira da atmışlardı korkuyordum galiba bundan dolayı da strese girdimdüşünmeyi ve stres olmayı bırak olayı akısına birak ve o şekilde normalleştir. cinsellik zaman ile ögrenilen ve uzmanlasılan bir seydır su anda yeni oldugu için stres oluyorsun sadece vaginusmus degılsın emin ol
Çok teşekkür ederim inşallah bende aşarım yaparım gerek kalmadan çok yıpratıcı bir süreç her gün ağlıyorum üzülüyorum evlendim evleneliMerhaba,
Bende aynı şeyleri yaşadım hatta 1 buçuk sene yapamadık eşimle boşanacaktık neredeyse çok kötü zamanlardı. Tedavi olmadan aşamadım ben malesef evde denedim ama yapamadım çünkü kendim de dokunamıyordum vajinama. Ama senin o kadar ileri durum değil az da olsa girmiş o yüzden önce kendin dilatör set alıp evde başlayabilirsin. Ya da tedavi düşünürsen İstanbul’da isen doktorum saygın micozkadıoğlu öneririm kesinlikle.
Ben yaşadım sayılır ama çözüm buldum. Prezervatif kesinlikle takması gerekiyor ucuna da kayganlaştırıcı sürdün mü hoppp bitti kayacak bitecek anlamıyorsun bile ne olduğunu içeride duvar vs yok sen kastığın için kaslar ortaya çıkıyor. Sen içini rahatlat eşine bırak.Evet onun da morali bozuluyor canı sıkılıyor olmayınca haklısınız aslında bende çok istiyorum yapmayı istiyorum da onu ama kendimi kasıyorum
Prezervatif daha mı kaygan oluyor bebek yağı önermişti doktorum sizce bir rahatsızlık etmez demiBen yaşadım sayılır ama çözüm buldum. Prezervatif kesinlikle takması gerekiyor ucuna da kayganlaştırıcı sürdün mü hoppp bitti kayacak bitecek anlamıyorsun bile ne olduğunu içeride duvar vs yok sen kastığın için kaslar ortaya çıkıyor. Sen içini rahatlat eşine bırak.
Ben gratisten prezervatif ve kayganlaştırıcı almıştım çok işime yaramıştı toplasan iki kere kullandım sonra sonra alışıyorsun. İkisi de kaygan çünküPrezervatif daha mı kaygan oluyor bebek yağı önermişti doktorum sizce bir rahatsızlık etmez demi
işte kafana takma bunları artık sadece esıne ve kendıne odaklan stres olma. herkes de nasıl oluyorsa sizde de olacakEvet bir de kan gelecek mu gelmeyecek mi diye stres oldum bir kere elimle oraya dokunmustum canım yanmıştı bozuldu mu bozulmadı mu diye kendimi çok yıprattım. Evlendikten sonra kan gelmezse va diye çok korktum galiba biraz bundanda gerildim ettim çünkü aklıma geldikçe yıllarca üzüldüm kendimi mahvettim. Doktora gitmeye bile cesaret edememistim bozuldu derse diye evlenip ilişkiye giremiyoruz diye doktora gittiğimde kizlik zarın duruyor dediğinde inanin dünyalar benim oldu bir de bana iftira da atmışlardı korkuyordum galiba bundan dolayı da strese girdim
Çok teşekkür ederim deneyeceğimBen gratisten prezervatif ve kayganlaştırıcı almıştım çok işime yaramıştı toplasan iki kere kullandım sonra sonra alışıyorsun. İkisi de kaygan çünkü
Dene canım bırak kendini sonradan çok kafana vurursun en güzel anlarım nasıl böyle geçti diyeÇok teşekkür ederim deneyeceğim
Hiç Bir şey hissetmeyeceksin. Zevk alıyorsan girişte sıkıntı olmaz. Çok istersen emla diye uyuşturucu Bir krem var al kullan.1.5 aydır evliyim ilk gun çok korktum yapamadım. Sonradan denemelerde ucu girdi devamı gelmiyordu doktora gittim kizlik zarimin durdugunu söyledi eşimde korktuğum için eskisi gibi yaklasmamaya başladı sonradan yine deneyelim diyince çok korkuyorum sevisiyorum orgazm oluyorum ama içime girme şeyi beni çok korkutuyor bunu nasıl yenicem ne yapicam yaşayan var mı artık çok bunaldım eşimle de aram kötü olmaya başladı ucu giriyor devamı gelmiyor bilinmezlik beni çok korkutuyor kizlkk zarim bozulurken nolacsk o an ne hissetcem yine girerken o girememek hissi olacak mı diye korkmaktan çok yoruldum bunu yaşayan var mı nefes egzersizleri pelvik egzersizleri yapıyorum bana yardım eder misiniz ne yapcam doktor psikolojik dedi evli hanımlar yardımcı olur musunuz psikolojik olarak çöktüm artık
Evet duymuştum işe yarar miHiç Bir şey hissetmeyeceksin. Zevk alıyorsan girişte sıkıntı olmaz. Çok istersen emla diye uyuşturucu Bir krem var al kullan.
Yarar. Psikolojik olarak seni rahatlatır. Senin en zirve olduğun anda eşin giriş yapsın vajinan esnek ve kaygan olur. Ekstra kayganlaştırıcı da kullanabilirsin. Akışına bırak.Evet duymuştum işe yarar mi
Merhaba,1.5 aydır evliyim ilk gun çok korktum yapamadım. Sonradan denemelerde ucu girdi devamı gelmiyordu doktora gittim kizlik zarimin durdugunu söyledi eşimde korktuğum için eskisi gibi yaklasmamaya başladı sonradan yine deneyelim diyince çok korkuyorum sevisiyorum orgazm oluyorum ama içime girme şeyi beni çok korkutuyor bunu nasıl yenicem ne yapicam yaşayan var mı artık çok bunaldım eşimle de aram kötü olmaya başladı ucu giriyor devamı gelmiyor bilinmezlik beni çok korkutuyor kizlkk zarim bozulurken nolacsk o an ne hissetcem yine girerken o girememek hissi olacak mı diye korkmaktan çok yoruldum bunu yaşayan var mı nefes egzersizleri pelvik egzersizleri yapıyorum bana yardım eder misiniz ne yapcam doktor psikolojik dedi evli hanımlar yardımcı olur musunuz psikolojik olarak çöktüm artık
inşallahÇok teşekkür ederim inşallah bende aşarım yaparım gerek kalmadan çok yıpratıcı bir süreç her gün ağlıyorum üzülüyorum evlendim evleneli
Evet aynen öyle mutlaka bir psikolog araştırması yapınİnşallah bende atlatırım korktuğunuz gibi değilmiş demi
Teşekkür ederim jnsallah yaparimYarar. Psikolojik olarak seni rahatlatır. Senin en zirve olduğun anda eşin giriş yapsın vajinan esnek ve kaygan olur. Ekstra kayganlaştırıcı da kullanabilirsin. Akışına bırak.
Zaten beyinde bitiyor cesaret edip ilerletsem tamamen olacak zatenEvet aynen öyle mutlaka bir psikolog araştırması yapın
Tamamen psikolojik yardım ile aşılabilir tabi kiZaten beyinde bitiyor cesaret edip ilerletsem tamamen olacak zaten
Bi arkadasim da yapamadı 1 ay o da yapmış geçenlerdeTamamen psikolojik yardım ile aşılabilir tabi ki
Sizde aşabilirsiniz bu sorunu sadece kendinize inanınBi arkadasim da yapamadı 1 ay o da yapmış geçenlerde
İnşallahSizde aşabilirsiniz bu sorunu sadece kendinize inanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?