Yeni evliyim ve eşimin cinsel isteksizliği !!!

Konusmadim mi saniyorsun yine farkli anlayip kavgaya dokecek korkusuyla h.sonu yine boş geçince konuştum ben kendimi kötü hissediyorum ben demi eksiklik ben etkilemiyorum seni dedim ilk zamanlarimizda daha cok birbirimizle olmaliyiz dedim. Zaten h.ici yoruluyoruz anliyorum ama h.sonu da böyle olunca tamamen moralim bozuluyor dedim. Senle ilgisi yok diyor gayet cekicisin kendini sartliyorsun sorun cikariyosun diyor. Kendini benim yerime koy diyorum ya ben karsilik vermeseydim arkami donup uyusaydim napardin diorum ses yok

Eşinizin sağlık problemi filan varmı hiç..

Canım balayında her gün birlikte olmadık demişsin bu çok normal.
İlişkinin sağlıklısı gün aşırı olandır.

İlk zamanlar olan sıklık daha sonra kalmıyor tabiki.
Yine de haftada 2-3 idealdir...

Yorucu bir işi olan erkek genellikle ilişkiden kaçar.
Eşin ne iş yapıyor? Yoğun tempolu bir iş mi?
Iste biz o gun asiriyida yapamadik. Eşim muhasebe mud. Bi sirkette yolu uzak. Ama bende öyleyim yorgun dustugumuz gunler oluyor anlayissiz davranmam asla. Ama genelde böyle olunca uzuluyorum takiyorum

Arkadas ne oluyor bu erkeklere? Son zamanlarda esinin cinsel isteksizliginden dert yanan ne cok bayan var...eskiden kadinlar kocalarina yuz cevirirmis simdi erkekler,devir hakikaten degismis

6 aylik evliyken ben de boyle konu acmistim, simdi de esimin her konuyu cinsellige baglamasindan biktim diye konu acasim var.
bazi seyler duzeliyor yani umudunu kaybetme.
Ama bu arada esimin isini degistirdiginden ve daha az yorucu bir ise gectiginden bahsetmemde fayda var.

Ona birakirsam bu anlamda daha cok uzaklasacagimizi dusunuyorum. O yaklasinca karşılık vermelimiyim peki yoksa bende isteksiz davranip ne hissettigimi anlamasini mi saglamaliyim
Uzaklasmaz korkma o yaklaşınca karşılık ver ama yaklasmassa sende yaklasma bı sure dene bak degusecek canım

6 aylik evliyken ben de boyle konu acmistim, simdi de esimin her konuyu cinsellige baglamasindan biktim diye konu acasim var.
bazi seyler duzeliyor yani umudunu kaybetme.
Ama bu arada esimin isini degistirdiginden ve daha az yorucu bir ise gectiginden bahsetmemde fayda var.
Gercekten mi?
Nasıl değişti peki sen nasil bir yol izledin.
Takmamaya çalışıp ustune dusmiyim diyorum bakıyorum yine tık yok.korkuyorum bu defa tamamen kopucaz die

Gercekten mi?
Nasıl değişti peki sen nasil bir yol izledin.
Takmamaya çalışıp ustune dusmiyim diyorum bakıyorum yine tık yok.korkuyorum bu defa tamamen kopucaz die
Soyle ki cinsellik ne kadar sık olursa o kadar daha istek artiyor, azaldikca istek de azaliyor.
Ben esime gel seviselim demedim.
Canim istedigi zaman yatagimiza yattigimizda ben onu tahrik ettim.
Oyle kiyafetle falan degil, pijama da olsa dokunuslar opusler falan. Devaminda donuyordum sirtimi o devam ediyordu :p: Sonradan esim benden beter oldu. Simdi de basedemiyorum :27: sorun degil hergun olsa da ama saclarimi kurutmak cok canimi sıkıyor.

yorgunluk çok dandik bir bahane bence.insan dinlenir bi rahatlar yani sonrasında.

Soyle ki cinsellik ne kadar sık olursa o kadar daha istek artiyor, azaldikca istek de azaliyor.
Oyle kiyafetle falan degil, pijama da olsa dokunuslar opusler falan. Devaminda donuyordum sirtimi o devam ediyordu :p: Sonradan esim benden beter oldu. Simdi de basedemiyorum :KK53: sorun degil hergun olsa da ama saclarimi kurutmak cok canimi sıkıyor.

gebe gebe ne aayıp :) büyük sıkıntı saç kurutmak vallaha.ama arkadaşın eşinde kesin bir sorun var.kafasına taltıgı birşey olmalı

gebe gebe ne aayıp :) büyük sıkıntı saç kurutmak vallaha.ama arkadaşın eşinde kesin bir sorun var.kafasına taltıgı birşey olmalı
Yok ya benimki de cok istemezdi dedim ya konum var.
sorun olsa hic olmaz.
Gebe oldugum halde su an esim yillik izinde. Inan biktim. Geri cevirmekten de nefret ederim. Nispet olsun diye yazmiyorum, konu sahibine ornek olsun yani. Oyleden boyle olabiliyor.
Bu arada bizim balayi da oyle odadan cikmayalim modunda degildi.

Oyle kiyafetle falan degil, pijama da olsa dokunuslar opusler falan. Devaminda donuyordum sirtimi o devam ediyordu :p: Sonradan esim benden beter oldu. Simdi de basedemiyorum :KK53: sorun degil hergun olsa da ama saclarimi kurutmak cok canimi sıkıyor.
Bende bu yaptıklarını deniyorum bazen işe yarıyor bazense kaçıyor arkasını dönüyor kırıyorda beni kendini kaçırarak.

nasıl tahrik edicem giyim kuşam hoş koku dışında...o yaklaşınca mı isteksiz görüneyim.
Giyim kuşam değil de eşini tanıman lazım,mesela benim eşim sinirli halimden etkileniyor. Eşini sen de zamanla tanırsın,mesela hiç beklemediği bir anda eroitk bir bakış at, yanından geçerken farkında olmadan frikik ver, eğilirken filan..Şimdi böyle sorunca aklıma ilk gelenleri yazdım ama :KK22: O yaklaşınca isteksiz görünme bence,sadece her zaman ilk isteyen sen olma yeterli diye düşünüyorum. Tabi öpmek koklaşmak olsun her zaman:KK48:

Ona birakirsam bu anlamda daha cok uzaklasacagimizi dusunuyorum. O yaklasinca karşılık vermelimiyim peki yoksa bende isteksiz davranip ne hissettigimi anlamasini mi saglamaliyim

bırakmak bu konuyu konuşmamak çözüm olmuyor. . hiç ilgilenmedim bu konuyu açmadım üstüne düşmedim minilwr şortlar askılı badiler giydim dolaştım evin içinde öpüp koklardı ama ileri gitmedi hiç ... düzelir gibi oldu sonra eskiye döndü ... ve hatırlıyorum 8 hafta bacı kardes gibi uyuduğumuzu :( boşanmayı bile düşündüm ama sevgim daha ağır bastı... Böyle kabullendim benim canım istedimi yaklaştım başlattım devam ettiö ... Artık çokta umursamıyorum ... huzum yerinde diyorum değer veriyo sahip çıkıyor artık şükür diyorum ... içki kumar dayak kadın yok çok şükür ekmeğinde işinde gücünde ... boşansam daha iyisini mi bulacağım .... neleri var allah korusun oda kocamın kusuru olsun dedim yoluma devam ettim .... çok şükür mutluyum

Bu erkekler alana kadar yemin ediyorum he...
Alana kadar üstüne titrer öpeyim okşuyayım birlikte olalım..
Evlendikten sonra ne zaman istersem yanımda nasıl olsa istediğim zaman yaparımın rahatlığıyla genişten alıyorlarda alıyorlar bu durumuu ...
Ozaman hep filört döneminde kalalımm bence...

Biriside tutup yorumunun icinde ailelere acmak gibi sacma sapan bir oneride bulunmus ne diyecek maile toplanip biz gunde bi kere yapttik bazen hafta bir ne olacak boyle mi diyecek ailelerde tavsiye mi vercek yada kocasina daha cok yap mi diyecek ya daha neler
Neyse isi yogundur diyecegim ama balayi ve h.sonlarida ayniymis adam muhtemelen seni seviyor ve begeniyordur ama ten uyumu olmamis olabilir bir arkadas yazmis gayet mantikli

Cinselliğin yorgunluklu alakası yok bunu at kafandan. Balayında 2defa olacak diye kuralda yok.
Yorgunluk etkilemez ama maddiyat etkiler. Maddi sorunlar var mı?

Arkadaslarinizla kendinizi kiyaslamaniz cok tuhaf.
Adamin iliskide bir problemi yoksa,ki yok diyorsunuz (ereksiyon olamama vb)
Cekici gelmiyorsunuz yada teninizle uyusamadi ..
Kiyaslamak değil bu tarz deneyimleri evlendikten sonra yaşadığımız icin konu acilinca bahsediliyor bu defa bizdeki eksikliği farketmis oluyorum.
Ten uyuşmazlığı olsa bunu hissederdim.

Back
X