yeni evliyim yardımmm

ceren26

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2010
493
73
118
ben daha 15 günlük evliyim.ama eşim bana karşı cinsel anlamda çok ilğisiz.bırakın diğrelerini yanyana otururken sanki iki yabancı gibiyiz.yatarken yatağın bi ucunda o bi ucunda ben.çok zoruma gidiyor bu halleri.herkesmi böyleydi yoksa bende mi bi anormallik var

Siz hareketlendirin derim.
Çok yenisiniz,eşiniz kadın görmemiş gibi saldıracak değil diye dşünüyorum.
O çekimi sizde yaratabilirsiniz,anlattırmayın bana şimdi:)

kastettiğim sadece birlikte olmak değil aslında mesela tv izlerken yeni evliyiz insan bi yaklaşmazmı bi sarılmazmı yada.hiçbiri yok.ben yaklaşıyodum sürekli bende bıraktım artık yeter.o kadar zoruma gidiyorki.dokunmuyoır bile bana

Siz hareketlendirin derim.
Çok yenisiniz,eşiniz kadın görmemiş gibi saldıracak değil diye dşünüyorum.
O çekimi sizde yaratabilirsiniz,anlattırmayın bana şimdi:)

terste tepebilir ama.bazı erkekler pek hoşlanmaz kadınların daha aktif olmasından.bide yeni evliler.erkeğin yaklaşmasını beklemeli bence

Çok yenisiniz flört döneminiz filan oldu mu hiç?
Birde burda okumuştum ben alışma döneminde olabiliyormuş bu tarz şeyler.
Hemen bıkmayın sıkılmayın yahu yeni başladınız bu yola..Çoooook uzun seneler var önünüzde;)
Eşiniz belkide sizden bekliyor,yada kişiliği bu şekilde.

severek evlendik ama sanırım yeteri kadar sevememişiz.eşim şafi mezhebinden ben degilim her yaklaştıgımda namaz kılıcam dokunma abdestimi bozarsın falan diyor.nasıl evliyiz neden evlendik çözemiyorum.sadece aynı evde yemek yemek için mi.

terste tepebilir ama.bazı erkekler pek hoşlanmaz kadınların daha aktif olmasından.bide yeni evliler.erkeğin yaklaşmasını beklemeli bence

Kadınının yanaşmasından hoşlanmayan erkek yoktur sanıyorum..bayanssulusmile
Ki evlilikte ben yanaştım sen yanaştın olmaz.Bence yani.:ecrin_bebek:

ama kendisi hiç yanaşmazken karşısındaki kadının yanına sokulması soğumasına da neden olabilir.evlide olsak bazı durumlarda kendimizi ağırdan almalıyız bazen bence.

Bence kendisine sor,Neden benimle İlgilenmiyosun hayatım,işteyken seni çok özlüyorum,canım sıkılıyo seni beklerken,akşamın olmasını iple çekiyorum sana sarılmak için,seni görmek için felan diyebilirsin...
Ve sonra kendin öp,sarıl,elini tut,sevdiğini söle,günah değil ki bunlar,senin nikahlı kocan...
Bakalım ne diyecek?
Sebebini kendisine sor...

sarılarak uyumayı alışkanlık haline getirin.

sık sık sevginizi dile getirin. o yapmazsa da siz yapın bir süre sonra oda yapacak isteyecek bekleyecektir.

içinizde geldiği gibi davranın. ben eşime hadi beni öp sev beni derdim.. diye diyee bebek gibi sever oldu..:)

En doğrusu ona sorman. Sor öğren..
İnancına göre abdest alması gerekiyorsa da 15 günde bu kadar zor gelmemeli, bir gariplik varkafamçokkarıştı

kızalar teşekkürler önerileriniz için.az önce konustum kendisiyle ben o şekilde davranmıyorum diyo.ben uyuduktan sonra falan bana sarılıyormuş.konusarakta çözemedik kabullenmiyo çünkü.umarım bu konusmadan sonra düzelir yoksa kafayı sıyıracam

bazı mezheplerde böyle bir şey duymuştum. karısı bile olsa onlara dokununca abdestleri bozulurmuş(gusül) çok şaşırmıştım ama şafi mezhebimi tam hatırlamıyorum. yani cinsi münasebet dışında dokunup öpmezlermiş eşlerini. böyle bişey olabilirmi acaba

evet bende duymuştum bir kadınla tokalaşınca bile abdestleri bozuluyomuş gerçekten onların inancına göre tabii...ama bu karısı yani helali...böyle saçmalık mı olur...

abdestim bozulur demesi çok saçma
öyle olsa bile 15 günlük evli bir erkek çok daha istekli olmalı
abdest almam gerek diye bir bahane uydurmamalı:olmaz:
hiç normal değil canım umarım düzelir eşin

Back
X