Aman dökülsün yıkamaya verirsin. çabuk eskit yenisini alHepinize iyi geceler bir bucuk aylık evliyim ama alışamıyorum bu eve ailemin evini özlüyorum orda uyumayı özlüyorum en büyük problemim eşyalar yeni olduğu için hiçbirini rahat rahat kullanamıyorum mutfakta yemek yiyoruz halıya dokulcek diye yaptığım panikkelbet dökülecek eskiyecek bunu biliyorum ama yine de bu huyumdan vazgeçemiyorum herseyi dikkatli kullanma cabam bu evi sevmemi hayli zorlaştırıyor benim gibi olan var mıydı çok merak ediyorum?????
Bende başta senin gibiydim baba evimi çok özlüyodum.Ev sanki başkasınınmış gibi geliyodu.Ama zamanla alışıyo insan.3 aydan sonra normale döndüm gerçi ozamanda hamile kaldım ev kokuyodu banaHepinize iyi geceler bir bucuk aylık evliyim ama alışamıyorum bu eve ailemin evini özlüyorum orda uyumayı özlüyorum en büyük problemim eşyalar yeni olduğu için hiçbirini rahat rahat kullanamıyorum mutfakta yemek yiyoruz halıya dokulcek diye yaptığım panikkelbet dökülecek eskiyecek bunu biliyorum ama yine de bu huyumdan vazgeçemiyorum herseyi dikkatli kullanma cabam bu evi sevmemi hayli zorlaştırıyor benim gibi olan var mıydı çok merak ediyorum?????
Evime alışmam benimde uzun sürdü hatta yaklaşık iki senedir düğünüm oldu tam alışmış sayılmam içime sinmiyor zaten bu ev.Eşyayı hiç önemsemem valla dökülürde kırılırda olur yani bu kadar önemseme.Hepinize iyi geceler bir bucuk aylık evliyim ama alışamıyorum bu eve ailemin evini özlüyorum orda uyumayı özlüyorum en büyük problemim eşyalar yeni olduğu için hiçbirini rahat rahat kullanamıyorum mutfakta yemek yiyoruz halıya dokulcek diye yaptığım panikkelbet dökülecek eskiyecek bunu biliyorum ama yine de bu huyumdan vazgeçemiyorum herseyi dikkatli kullanma cabam bu evi sevmemi hayli zorlaştırıyor benim gibi olan var mıydı çok merak ediyorum?????
Hiç ailenizden ayrı durmadınız mı ? Eşyaya bu kadar değer vermek neden ben böyle şeylerin bilinç altı olduğunu düşünüyorum aileniz çok mu cimriydi ya da çocukken eşyalarla ilgili hiç azar işittiniz mi ? Aile olayına gelince ailenizin yetiştirme hatası hani burada bazı erkekler var anneden kopamıyor o hesap sizi bağımsız yetiştirememişHepinize iyi geceler bir bucuk aylık evliyim ama alışamıyorum bu eve ailemin evini özlüyorum orda uyumayı özlüyorum en büyük problemim eşyalar yeni olduğu için hiçbirini rahat rahat kullanamıyorum mutfakta yemek yiyoruz halıya dokulcek diye yaptığım panikkelbet dökülecek eskiyecek bunu biliyorum ama yine de bu huyumdan vazgeçemiyorum herseyi dikkatli kullanma cabam bu evi sevmemi hayli zorlaştırıyor benim gibi olan var mıydı çok merak ediyorum?????
AhahahaBen koltuğa oturmazdım ilk zamanlar tv yi yerde oturarak izlerdim)))
Ama zamanla geçiyorAhahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?