Yeni eşyaları soğuk yapan şey, henüz üzerine yaşanmışlıklar sinmediği için. Eşyayı eşya yapan şey anılardır . :)Zamanla alisacaksiniz. Bu arada yeni eşyalar bana da çok soğuk gelir. Zamanla benimsersiniz.
Benim de küçükken çok sevdiğim bir pantolonum vardı giymiyordum saf gibi sonra ne oldu o pantolon küçüldü doğru düzgün hiç giyemedimAma zamanla geçiyor
Hepinize iyi geceler bir bucuk aylık evliyim ama alışamıyorum bu eve ailemin evini özlüyorum orda uyumayı özlüyorum en büyük problemim eşyalar yeni olduğu için hiçbirini rahat rahat kullanamıyorum mutfakta yemek yiyoruz halıya dokulcek diye yaptığım panikkelbet dökülecek eskiyecek bunu biliyorum ama yine de bu huyumdan vazgeçemiyorum herseyi dikkatli kullanma cabam bu evi sevmemi hayli zorlaştırıyor benim gibi olan var mıydı çok merak ediyorum?????
Hepinize iyi geceler bir bucuk aylık evliyim ama alışamıyorum bu eve ailemin evini özlüyorum orda uyumayı özlüyorum en büyük problemim eşyalar yeni olduğu için hiçbirini rahat rahat kullanamıyorum mutfakta yemek yiyoruz halıya dokulcek diye yaptığım panikkelbet dökülecek eskiyecek bunu biliyorum ama yine de bu huyumdan vazgeçemiyorum herseyi dikkatli kullanma cabam bu evi sevmemi hayli zorlaştırıyor benim gibi olan var mıydı çok merak ediyorum?????
Zamanla alışıyorsun baba evine de gitsen kendi evin düzenin daha bi ayrı oluyor evini özlüyorsunHepinize iyi geceler bir bucuk aylık evliyim ama alışamıyorum bu eve ailemin evini özlüyorum orda uyumayı özlüyorum en büyük problemim eşyalar yeni olduğu için hiçbirini rahat rahat kullanamıyorum mutfakta yemek yiyoruz halıya dokulcek diye yaptığım panikkelbet dökülecek eskiyecek bunu biliyorum ama yine de bu huyumdan vazgeçemiyorum herseyi dikkatli kullanma cabam bu evi sevmemi hayli zorlaştırıyor benim gibi olan var mıydı çok merak ediyorum?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?