Yeni evliyim

Zamanla alışılıyormuş sonra baba evine gelsen bile kendi evine dönmek istiyormuşsun.
İnan çevremden duyduğum hep bu yönde.
Bakalım benimde tecrübe etmeme çok az kaldı.

kendı evınız dıısnda anne evınde bıle rahat edemeyeıp evınızı cok sevdıgınız gunlerde gelecek.

tam anlamiyla benimseyenediniz belki kendi evinizi ve hatta misafir gibi hissediyor olabilirsiniz. ama genelde evlendikten sonra kendi eviniz disinda gittigimiz her ev hatta annemizin evi bile bize yabanci gelir orada misafir hissederiz. eşyalara takilmayin yahu gelip gecici. ayrica eviniz de müze degil ki oylece kalsin. yarin bir gub hele de çoluk çocuktan sonra daha da rahatlayacaksiniz. hayat akışının oldugu her yerde bir değişkenlik vardır durağan olmasini beklemeyin ve boyle yasamayin. henuz cok yeni evlisiniz. evde zaman gecirdikce evinizi benimseyeceksiniz illa ki. zaman sadece birazcik zaman..

Üniversiteyi ailemden uzakta okuduğum için midir bilmem hiç öyle yabancılamadim evimi. Zaten basit bir şekilde döşedik. Sadece ihtiyacımız olani aldık. Çabuk alıştım memlekete gidince de evimi çok özledim. Doğup büyüdüğüm evde rahat edemiyorum artık.

Bende halıları ilk yıkattıgımda biraz kirlenene kadar evdekilerin burnundan getırıyorum aman dökülmesin aman dikkat sizde de yeni eşyalar tabı biraz zaman geçince o kadar da değerli gelmez gözünüze bende evlendım hıc kimsenin olmadığı bısehıre geldim ilk zaman tabı eski hayatımıda özledim ama yorumlarda da yazıldığı gibi bı sure sonra babaevı gurbet oluyor insan içinde huzurlu olduğu müddetçe kendı evi gibisi olmuyor

esyaları dıkkatlı kullanma konusunda bende oyleydım..... takiii bir aksam esımle cay ıcene kadar.... salondayız halım bembeyaz bı tane desen dahı yok. ve mıymıymıy elım hep ustunde.
neyse cay ıcıyoruz orta sehpada bardaklar ve cay makınesı vardı. esım sııımm sıyah cayı halıya doktu. tam murat kekıllı gıbı kendımı yere atıp cılgınlık gecırecektım ki kendı elımdekı cayıda ben doktum 30 dk halıya mudahale etmedım oturdum baktım baktım guldum sonradan gectı o takıntım. sımdı 3 senelık evlıyım hunharca kullanıyorum bazı seylerı ozellıkle ki yenıden guzel alayım alısmaya gelıncede o herkeste oluyor zamanla azalıyor

Dünya malı dünyada kalır ,hiiiiccc umrumda bile olmadı . Doyasıya kullanamayacak kirletemeyeceksem niye yeni eşya alıyorum ? Kirlenir temizlenir ,sorun etme bu kadar .bunun için alışamıyorsun .kendi evinde misafir gibi yaşamayı bıraktığında alışırsın .benim tek sıkıntım baba özlemiydi mesela

Hep derlerdi evlendikten sonra baba evine gittiğinde bir an önce kendi evime gitsem diyosun diye ama çok zoruma giderdi bu laf, yok artık koca delisi evlilik delisi olanlar böyle hisseder derdim ama inan aynen doğru. 7 aylık evliyim ben de üniv dışarda okuduğumdan mıdır senelerce eşimle kavuşma hayali kurdugumuzdan mıdır çabuk benimsedim evi eşyaları herşeyi.
Birkaç kere yanlışlikla halıya koltuğa bişeyler döküldükten sonra salarsın bence. Senin kadar olmasa da ilk zamanlar ben de kıyamadım eşyalara, hiç tozlanmalarina fırsat vermeyim hep heryer temiz kalsin istedim ama olmadı ben de saldim, evi pislik götürmeye başlamadan temizlik bile yapmiyorum. Unutma o eşyalar sen KULLAN diye var.. ve kendine zaman tanı biraz

Ailemi bende çok özlüyorum eşimi çok sevmem çok mutlu olmama rağmen evimi yatağımı özlüyor neredeyse her gün ailemi ziyarete gidiyordum bu süreç 6-7 ay sürdü sende alisacaksin merak etme

Eşya konusu ise çok saçma canım insanlar ölüyor eşya kirlense kullanılmayacak hale gelse atılsa ne olur boşver

Hiç zorluk cekmedim.hemen alıştım evime.farklı bişey çünkü size ait ev,size ait eşyalar,sizin düzeniniz..çok hoşuma gitmisti benim.hala da bıraksalar evden çıkmam.

Evlenmeseydim bile ayri eve cikmak icin calisirdim. Insanin kendi evi, kendi kurallari olmasi guzel bisey bence. Boyle dusunun.
Babamin evinde kural ve baskiyla buyumedim oyle bir derdim olmadi ama kendi evin olmasi baska bir his iste.
Evlenince de evimi hic yadirgamadim. Zevkime gore aldim herseyimi. Tepe tepe kullaniyorum. Kedimde yoldu etrafi zaten Hersey benim keyfimde...
Kendi evi gibisi yok insanin.

baende 7 aylık evliyim daha yeni alıştım. ne ağlardım hergün giderdim ailemin yanına şimdi kendi evimi özlüyorum.

evin eşyalarını kataloğdaki evler gibi döşediyseniz size ev gibi gelmiyor olabilir ,

Eşyalar kullanmak içindir
Tam tersini yaptığında eşyalar seni kullanır
Dökülürse yıkanır temizlenir
Lütfen hayatı kendine zehir etme

Zamanla alışıyorsun baba evine de gitsen kendi evin düzenin daha bi ayrı oluyor evini özlüyorsun bende evleneli bir yıl oldu ama hala eşyalarımı dikkatli kullanırdım ta ki kızım olana kadar şimdi ondan önemli değerli bi şey yok

Hiç unutmuyorum biz evlendik inan görenler bizi 40 yıllık evli sanıyordu.Ev hayatımız da normal sıradandı bu kadar pimpiriklenme canım.

ben çok hor kullanırdım eşyalarımı. ya da sakınmazdım. sanırım birkaç çay bardağı hariç kırdığım döktüğüm bir şey yok. 6 yıllık evliyim. sen de rahat bırak kendini.
gelen giden takımlarımı kırdı, oğluşum koltukların kenarlarını parçaladı, eşim halıma koca bir tava yağ döktü, blenderımı kırdı yani bir şekilde kırılıp dökülüyor.
ha noldu hepsi yenilendi. daha iyi olmadı mı oldu bence.

İlk başlarda öyle oluyor ama bir yandan da sevdiğin insanla aynı evi paylaşmanın da mutluluğu bir başka. Ben bir de şehir dışına evlendim ama bir süre sonra ailene gittiğinde kendi evini arayacaksın özleyeceksin rahat edemeyeceksin tecrübeyle sabit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…