Hic oyle olmadim:)) catir catir kullandm. Esyalar senin guzel kardesm istedgn gibi kullan. Bisy olunca biri bisy dicek diye mi korkuyosunHepinize iyi geceler bir bucuk aylık evliyim ama alışamıyorum bu eve ailemin evini özlüyorum orda uyumayı özlüyorum en büyük problemim eşyalar yeni olduğu için hiçbirini rahat rahat kullanamıyorum mutfakta yemek yiyoruz halıya dokulcek diye yaptığım panikkelbet dökülecek eskiyecek bunu biliyorum ama yine de bu huyumdan vazgeçemiyorum herseyi dikkatli kullanma cabam bu evi sevmemi hayli zorlaştırıyor benim gibi olan var mıydı çok merak ediyorum?????
Kullanin gitsin ne olacak. Ne onemi var ki yani ben anlamiyorumKahve Krem yatak odası almışm, hiç sevemedim, çok aceleyle almıştık çok pişmanım, eşim kizmasa hemen satalım yok pahasına diyeceğim ama borcu bile bitmedi daha, çok takıntı yaptım
Eşinle aran iyiyse huzurunuz varsa inan eşyanın zerre değeri yok, huzur olmayınca eşyalar tam ve mükemmel olsa ne çare... kendinizi hiç yere üzmeyinKahve Krem yatak odası almışm, hiç sevemedim, çok aceleyle almıştık çok pişmanım, eşim kizmasa hemen satalım yok pahasına diyeceğim ama borcu bile bitmedi daha, çok takıntı yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?