Yeni evliyim

Zamanla alışırsın canım. Eşya konusunda neden kendini bu kadar kasıyorsun elbette kirlenecek. Hele birde çocuk olsun bakalım o halıyı temiz görürsen şaşırırsın bak ne güzel yeni evlisin tadını çıkar

Gönülsüz bir evlilik miydi ?
Ya da evlilikte sorunlar mı var ?
Zamanla alışırsınız . Eşyalarda eskirse yenisini alırsınız .

kızlar tek arsız benim heralde yaaaa hiç yabncılık çekmedim babamın evindede cok mutlu huzurlu rahattım ama evlenince hiç yadırgamadım hemen benimsedim. bende 7 aylık evliyim canım. ilk zamanlar bendede tencereler hep aynı dursun herşey hiç kirlenmesin gii bi durum oldu ama. cok hızlı ve telaşlı iş yaptıgım için mutfktaki halımı kaç kere yıkaamaya verdim birşeyler döküp bilmyrm snra attm yenisini aldm takılma öyle şeylere. halıdır vs. ama koltuklarını falan temiz kullan yeter kalan herşey kolay değşir alınır. benim düğünden bir ay snramı ne gri koltuklarıma kahve döküldü aynı odanın halısına kocam meyvesuyu dktü siliyosun çıkıyo takma. baba evini özleme konusuna gelince uzaktamısın cok ailenden belki ben o yüzden hiç yadrgamadm iki sokak var aramızda istediğimde ordayım

Bende öyleyim 2 yıl olacak evliyim ve esyalarimi çok seviyorum kıyamıyorum bişey dökülecek bişey olacak diye tabi zamanla azalıyor bu ama ben hala çok dikkatliyim bu konuda

hayır ailem aksine çok bonkördür hiç cimrilik yapmadılar :)

bizim kanepelerin dili olsa da konuşsa 7 yılda iki çocuk eşyaların anasını ağlattılar çok yaşanmışlıkları var bizim evin :))

Kızlar yaptığınız her değerli yorum için çok tşk ederim seve isteye evlendim ama bendeki bu takıntı yüzünden evde durmak istemiyorum ailemi özlüyorum hep cunku ordaki esyaları kullanırken böyle takıntı olmuyo :)

Başta öyle olurda sonra geçer alışırsın ç. Eşyayı sakınmana gelince başta öyle oluyor bana ger gelen evin mağaza vitrini gibi diyordu sonra eşim sıvı sabunlupu kırdı sonra yağdanlık kırıldı halıya ve duvara tap döküldü sonra gelen misafir çay döktü tepsi kırıldı vs. Derken hiçbir şey ilk anki gibi kalmadı şimdi fark ettimde evde yer yerinden oynamış

Bende çok yakınım ama hep orda olmak istiyorum ben

ohoo 1.5 sene hergun bu evde uyandigima agladim eşim neler cekti garibim
esyalara gelince sen istesende istemesende kirlenicek birgun kirilacak hele birde cocugun olunca yandin yani daha 5 dk once arkami bez almak icin dondugumde alt degistirmenin ustunden yan donup kayip koltuguma isemis :) onun icin cok kasma

Aynen işte benimmiş hissi yok

Bende aglıyorum yatagımda rahat bile uyuyamıyorum

Bende en başta alışamamıştım. Koltukta eğreti oturuyordum misafirlikte gibi. Yatakta yatınca tetikte uyuyordum.
Nasıl oldu bilmiyorum ama zamanla alıştım, şimdi dingonun ahırı gibi.
Ah o günleri görebilecek miyim :)

Bende evime alisamadim. Ilk zamanlar esime diyordum mutfaktan sunu getirirmisin sen alirmisin diye cünkü evi benimseyememistim ta ki balayina gidene kadar. Oradan geldikten sonra ne olduysa oldu :) artik benim evim diyorum

ilk evlendigimde bende 1 ay boyunca her gun agladim.annemle konusurken bile dayanamayip aglardim.evlerimizde 15 dklik mesafede cok uzak degildi.ilk 1 ay hic gitmedim kendi evime alismak icin.esyalara bende cok deger verirdim ama sakar bi esim oldugundan bir haftalikken kola sisesini haliya döktu bi yil boyunca hep biseyleri dokerdi.5 yillik evliyiz cok sukur gitti sakarligi.biz ne kadar anlatsakta zamanla alisacaksiniz.o yuzden panikte yapin ailenizi de ozleyin herseyi yasayin.

Ben tartışmalarımıza ağlardım gitmek isterdim.Yoksa hep sevdim evimi.Ama alıştın mı düzenine dersen.5.yıla gircem yeni yeni eşyaları kullandıkça eskidikçe evimi özler,benimser oldum..Ne garip..

.. hala alışamadim mahalleye çünkü kaynanamla altlı üstlü .halen yabanci gibiyim. benimseyemedim
evimi seviyorum ya o sıkıntı degil de mahalleyi sevmiyorumm..
annemlerin evi yabanci gibi geliyo..
tuhaf oluyorum ya

8 aylık evliyim salonum hep kapalı durur ben hala oraya gidiğimde baska evdeymişim gibi hissediyorum :)
ama mutfak halım perişan halde hiç dikkat etmedim cünkü acemilik vardı yani yıkamacıya vermeye bile utanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…