- 25 Mart 2017
- 953
- 1.302
- 33
- 35
kızlar tek arsız benim heralde yaaaa hiç yabncılık çekmedimHepinize iyi geceler bir bucuk aylık evliyim ama alışamıyorum bu eve ailemin evini özlüyorum orda uyumayı özlüyorum en büyük problemim eşyalar yeni olduğu için hiçbirini rahat rahat kullanamıyorum mutfakta yemek yiyoruz halıya dokulcek diye yaptığım panikkelbet dökülecek eskiyecek bunu biliyorum ama yine de bu huyumdan vazgeçemiyorum herseyi dikkatli kullanma cabam bu evi sevmemi hayli zorlaştırıyor benim gibi olan var mıydı çok merak ediyorum?????
Bende öyleyim 2 yıl olacak evliyim ve esyalarimi çok seviyorum kıyamıyorum bişey dökülecek bişey olacak diye tabi zamanla azalıyor bu ama ben hala çok dikkatliyim bu konudaHepinize iyi geceler bir bucuk aylık evliyim ama alışamıyorum bu eve ailemin evini özlüyorum orda uyumayı özlüyorum en büyük problemim eşyalar yeni olduğu için hiçbirini rahat rahat kullanamıyorum mutfakta yemek yiyoruz halıya dokulcek diye yaptığım panikkelbet dökülecek eskiyecek bunu biliyorum ama yine de bu huyumdan vazgeçemiyorum herseyi dikkatli kullanma cabam bu evi sevmemi hayli zorlaştırıyor benim gibi olan var mıydı çok merak ediyorum?????
Hiç ailenizden ayrı durmadınız mı ? Eşyaya bu kadar değer vermek neden ben böyle şeylerin bilinç altı olduğunu düşünüyorum aileniz çok mu cimriydi ya da çocukken eşyalarla ilgili hiç azar işittiniz mi ? Aile olayına gelince ailenizin yetiştirme hatası hani burada bazı erkekler var anneden kopamıyor o hesap sizi bağımsız yetiştirememiş
hayır ailem aksine çok bonkördür hiç cimrilik yapmadılar :)Hiç ailenizden ayrı durmadınız mı ? Eşyaya bu kadar değer vermek neden ben böyle şeylerin bilinç altı olduğunu düşünüyorum aileniz çok mu cimriydi ya da çocukken eşyalarla ilgili hiç azar işittiniz mi ? Aile olayına gelince ailenizin yetiştirme hatası hani burada bazı erkekler var anneden kopamıyor o hesap sizi bağımsız yetiştirememiş
Bende çok yakınım ama hep orda olmak istiyorum benkızlar tek arsız benim heralde yaaaa hiç yabncılık çekmedimbabamın evindede cok mutlu huzurlu rahattım ama evlenince hiç yadırgamadım hemen benimsedim. bende 7 aylık evliyim canım. ilk zamanlar bendede tencereler hep aynı dursun herşey hiç kirlenmesin gii bi durum oldu ama. cok hızlı ve telaşlı iş yaptıgım için mutfktaki halımı kaç kere yıkaamaya verdim birşeyler döküp bilmyrm snra attm yenisini aldm takılma öyle şeylere. halıdır vs. ama koltuklarını falan temiz kullan yeter kalan herşey kolay değşir alınır. benim düğünden bir ay snramı ne gri koltuklarıma kahve döküldü aynı odanın halısına kocam meyvesuyu dktü siliyosun çıkıyo takma. baba evini özleme konusuna gelince uzaktamısın cok ailenden belki ben o yüzden hiç yadrgamadm iki sokak var aramızda istediğimde ordayım
Aynen işte benimmiş hissi yokBende başta senin gibiydim baba evimi çok özlüyodum.Ev sanki başkasınınmış gibi geliyodu.Ama zamanla alışıyo insan.3 aydan sonra normale döndüm gerçi ozamanda hamile kaldım ev kokuyodu bana9 aylık evliyim son 3 ayda daha benimsedim.
Bende aglıyorum yatagımda rahat bile uyuyamıyorumohoo 1.5 sene hergun bu evde uyandigima agladim eşim neler cekti garibim
esyalara gelince sen istesende istemesende kirlenicek birgun kirilacak hele birde cocugun olunca yandin yani daha 5 dk once arkami bez almak icin dondugumde alt degistirmenin ustunden yan donup kayip koltuguma isemis :) onun icin cok kasma
Ah o günleri görebilecek miyim :)Bende en başta alışamamıştım. Koltukta eğreti oturuyordum misafirlikte gibi.Yatakta yatınca tetikte uyuyordum.
Nasıl oldu bilmiyorum ama zamanla alıştım, şimdi dingonun ahırı gibi.
annene git 1 hafta kal tesellin dussun :)Bende aglıyorum yatagımda rahat bile uyuyamıyorum
Kafalar pırıl pırılBen koltuğa oturmazdım ilk zamanlar tv yi yerde oturarak izlerdim)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?