jübileeCok gecmisler olsun basta normalde evet sonradan nedenler etkilemis. insallah duzelir cinsel hayatiniz. ki bakin normal evlilikte bile yorgun olmasi uzuyor. dusunun ben neler yasadm. 30 yasindaydi o zaman diyodm 30 sene hic yapmamis heralde baya zorlicak beni. nerdee
Yani dusunun evlendk ilk gun film izlyoruz mal gibi yatiyodu. ben yanasmasam yanasacagi yok. bi de cinsellige o kadar ilgisiz ki. ben hic sevgililik yasamadigm halde evlenmeden once bi erkek ne ister nasil mutlu edilir ne var ne yok okumus ogremistim. bu acip okumamis bile.anladgm kadariyla.
Hep yapamadi hem de kalkip kan aradi yatakta yuzunu eksitti niye kan yok diyeacaba niye yok bi de yapi itibariyle de benden kan gelmezmis doktor oyle soylemisti dogumda bozulcakmis. bunu benden ogrendi 30 yasinda adam. ben 21 yasindaydim o zaman.
Sonra bakiyodum bi iki yenilik katmis kendine. benim okudugum seyleri uygulamaya calisiydu bi iki. daha evlendkten sonra akil etmis acip okumayi. ama o da ben yanasinca.
Bana kendi istedgyle bi ilk gece yanasti o da ayip olmasin diye heraldebi de iplerin koptugunu anlayip ayrlmaya yakin yanasmisti onu da ben reddetmistim jubile yaptim
ya misafirsiz bir akşam nasıl geçiyor yazsana
şimdi burada nasıl yazayım da bak biz yıllardır evliyiz
çocuğumuz var
buna rağmen ev içinde çaktırmadan neler yaparız
haa geceye halimiz kalmaz birliktelik yaşanmaz belki ama çocuk olmasa o akşam 8-9 arasında o iş de aradan çıkmış olurdu
ille de yatağa yatılıp giyinilip beklenmez
akşamın normal saatlerini ayırın bu işe
hatta geçen sene birisi yazmıştı
birinci reklam arasında birlikte oluyoruz
eşim duşa gidiyor
ikinci reklamda da ben gidiyorum diye hürrem moda iken
sen normal olarak kasılırsın. sonuçta tedirgin oluyor insan.merhaba kızlar konuyu tam olarak nereye açacağımı bilemedim ama en uygun başlik bu sanirim. benim sorunum eşimin cinsel isteginin az olmasi hatta hic yok bana gore. henuz bir aylik evliyiz ama iliskiye tam anlamiyla giremedik ( sebebi benim kendimi biraz kasmam sanirim bu yuzden birlesme olmadi) bunun harici esimin istegi yok yani hafta da bir desem degil 10 gun desem degil olsa da benim soylememle oluyor ki o da basarisiz. ve ben anormal bi durum oldugunu soyledigimde ise guluyor oyle bir sey olmadigini sadece yorgun oldugunu gec yattigi icin istegi olsa da yapamadigini soyluyor. inanmiyorum tabi. sinirim cok bozuk daha ilk ayimizda boyle giderse bosanip bosanmamak mi hesaplari yapiyorum5 senelik bir iliskimiz var bu 5 senede cinselligi yasamadik konusmadik bile sanirim anormallik o zamandan belliymis benimle ayni durumda olan ya da yasayip atlatan var mi onerileriniz ve deneyimlerinize ihtiyacim var yardim edin
ben karsi tarafi suclamadim hatta onunla konustugumda benden kaynakliysa ben doktora gitmeyi kabul ediyorum dedim yani bi anormallik varsa bu bendende kaynaklaniyor olabilir onu da soyledim ama 5 senedir bu konular yok evlenincede ayni bir de konusmaya calistiginda guluyor gecistiriyor yorgun oldugunu soyluyor ben bosanma meraklisi degilim 1 ay da bosanmayi neden dusuneyim neden evlendim ama hic bir caba yok bir sey yok bu haksizlik degil mi ? ben vajinismus olup kabul etmeyen hic bir kadinda gormedim kadinlar en azindan kabul edip tedavi olmak icin bir adim atiyorlar ama kabul etmeyip boyle sacma hareketler cok cocukca ve itici.
Normal bir erkek muma geceliğe bakmaz, romantizmle de pek işi olmaz. yeni evli normal bir çiftin sevişme sıklığı haftada en en az 4 keredir. konu sahibi eşinizle açık konuşun, bunun normal bi durum olmadığını bildiğinizi bilsin yani. ya tedavi mi olur ne yaparsa düzeltsin ya da siz kararınızı verin. bu sitede böyle konuları bir kaç kere gördük, gözlemlediğim kadarıyla düzelmiyorlar.Ayrıca gülüp geçiyo neden biliyo musun bence henüz oda alisamadi erkeklik gruruna dokunuyor ve sen bişey dedikçe gülmeye vuruyor. Canı sıkılıyor içten içe olabilir. Üstüne gitmeyin akışına bırakın dediğimi yapın romantik ortam hazırlayın
Benim esimde ayni
Balayinda cok tuhaf gelmisti uykusu gelince doner yatardi ben teşvik ediyordum hep 2 yili gectik hala ayni cok istegi yok ama hep uykusuz ve yorgun isinden dolayi o da etkiliyor biraz bebegim dogduktan sonra takmamaya basladim bende uykusuzum artk ben donup yatıyorum
sizi kızdırmak kırmak istemedim kusura bakmayın, sadece fikrimi yazdım.
ozaman eşinizin tıbbi yardım alması şart, bu konuda baskı yapın gerekirse randevuyu alın hadi gidiyoruz deyin.
Normal bir erkek muma geceliğe bakmaz, romantizmle de pek işi olmaz. yeni evli normal bir çiftin sevişme sıklığı haftada en en az 4 keredir. konu sahibi eşinizle açık konuşun, bunun normal bi durum olmadığını bildiğinizi bilsin yani. ya tedavi mi olur ne yaparsa düzeltsin ya da siz kararınızı verin. bu sitede böyle konuları bir kaç kere gördük, gözlemlediğim kadarıyla düzelmiyorlar.
Valla bende uykuyu cok severim. Cocugu uyutunca oyle uyku bastiriyor ki hemen uyuyorum bu yuzden 10 günde bir oldugu oluyor.24 saat biraksaniz uyur bende uykuyu cok sevmem 12 de uyumak bana cok erken geliyor ona gec :/
merhaba kızlar konuyu tam olarak nereye açacağımı bilemedim ama en uygun başlik bu sanirim. benim sorunum eşimin cinsel isteginin az olmasi hatta hic yok bana gore. henuz bir aylik evliyiz ama iliskiye tam anlamiyla giremedik ( sebebi benim kendimi biraz kasmam sanirim bu yuzden birlesme olmadi) bunun harici esimin istegi yok yani hafta da bir desem degil 10 gun desem degil olsa da benim soylememle oluyor ki o da basarisiz. ve ben anormal bi durum oldugunu soyledigimde ise guluyor oyle bir sey olmadigini sadece yorgun oldugunu gec yattigi icin istegi olsa da yapamadigini soyluyor. inanmiyorum tabi. sinirim cok bozuk daha ilk ayimizda boyle giderse bosanip bosanmamak mi hesaplari yapiyorum5 senelik bir iliskimiz var bu 5 senede cinselligi yasamadik konusmadik bile sanirim anormallik o zamandan belliymis benimle ayni durumda olan ya da yasayip atlatan var mi onerileriniz ve deneyimlerinize ihtiyacim var yardim edin
çok ilginç , bi sıkıntı var . böyle olması anormal .balayinda da cok farkli degildi yani bu halinden iyi di ama cok istekli de degildi aslinda bunu dile getirmistim evlenmeden once ama bu tur konulari konusmayi sevmedigini soyluyordu onun haricinde iyidik iyi anlasiriz sarilir oper sevgi gosterir ama cinsellik yok
ilk yapman gereken kendi problemini aşmak acilen bi kadin dogum doktoruna git. senle ilgilim kismi halledince eşinin daha rahat üstüne gidebilirsin. eşinin sorunu sadece hormonal de olabilir bi arkadasin eşi cok isteksizdi bazi hormonları cok düşük çıktı ilac tedavisi ve bitkisel yöntemlerle düzeldi. güvenilir bi aktara git bebek sahibi olmak istiyorum eşim icin bi macun yaptirmak istiyorum de ordan bi macun alhaklısınız daha sevişmeyi bilmiyoruz sanırım bu oonuda ölçutum yok baskalarinin ne yaptigi cok onemli degil ama ben bi anormallik seziyorum cunku yeniyiz ve bu kadar az olmasi beni tedirgin ediyor belkide tam birlesememektende kaynaklaniyordur olabilir ama ben bunun için cabaliyorum o hiç çabalamıyor ne yapsam acaba o yaklaşana kadar hiç sesimi cikarmayip otursam mı :/
İmkansız değil valla bizde eşimle sevgililikte hiç 4 yıl hiç bişey yaşamadık evlendik maşallahımız var :) bu hayat tarzıyla alakalı5 senede hiç birşey olmamasından anlayabilseydin keşke! Normal bir erkek için bu imkansız.
şimdi arkadaşım.ben de oyle duzeleni pek gormedimbiraz daha beklicem bakalim belki bu ara boyledir insallah
ilk yapman gereken kendi problemini aşmak acilen bi kadin dogum doktoruna git. senle ilgilim kismi halledince eşinin daha rahat üstüne gidebilirsin. eşinin sorunu sadece hormonal de olabilir bi arkadasin eşi cok isteksizdi bazi hormonları cok düşük çıktı ilac tedavisi ve bitkisel yöntemlerle düzeldi. güvenilir bi aktara git bebek sahibi olmak istiyorum eşim icin bi macun yaptirmak istiyorum de ordan bi macun alhergün bal, fındık, ceviz, badem, kabak çekirdeği yedir arada taze sıkılmış havuc suyu icir. bi de cakşır suyu var ama kokusu kötü belki eşin icmeyi reddeder. aksamlari türk kahvesi içir uykusu açılsın bi de bu iş icin sabahlari degerlendir özellikle haftasonu. sabah saatlerinde hormonlar tavan yapiyormus. belki adamin saat gec olunca cidden uykusu geliyordur. bunlari bi dene cnm. sağlıklı iliski yaşadıkça adamin ufku açılır belki daha boşanma icin cok erken. önce sevdigin adam icin mucadele et ama her sekilde mücadele. sonra hala hersey kötü olursa gönül rahatligiyla boşanırsin en azindan üstüme düşen herseyi yaptim dersin
vajinismus falan olsanız anlayış ve zaman beklersiniz eşinizden, eşiniz ''olmuyor gariplik var boşanalım dese'' onu yerden yere vurursunuz ve burdaki yorumlarda eşinizi resmen gömerler, çifte standart resmen.
belki gerçekten cinsellige aç biri degil,
belki bir saglık sorunu var
ama hemen boşanma hesaplarına giriyorsunuz, yanlış yapıyorsunuz.
baştan böyle düşünüyorsanız siz boşanın kafanızı yormayın, ne kendinizi ne eşiniz yormayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?