Ses çıkarmayıp oturmakta uçta bir davranış sürekli konusunu açıp zorlamakta. Zaten "naapsak sevişsek mi?" deyipte sevişmeye başlamanıza daha yıllar var:) şimdi hayatın daha romantik bir dönemindesiniz otururken öpüşmeye başlayın tahrik edin başlatın bir şeyleri. Tabi nelerden tahrik olduğunu deneme yanılmayla bulacaksınız.haklısınız daha sevişmeyi bilmiyoruz sanırım bu oonuda ölçutum yok baskalarinin ne yaptigi cok onemli degil ama ben bi anormallik seziyorum cunku yeniyiz ve bu kadar az olmasi beni tedirgin ediyor belkide tam birlesememektende kaynaklaniyordur olabilir ama ben bunun için cabaliyorum o hiç çabalamıyor ne yapsam acaba o yaklaşana kadar hiç sesimi cikarmayip otursam mı :/
bu konuları konuşmaktan hoşlanmadığını mı söylüyordu
ilginç..
Olur mu hiç öyle şey :)ya daha da kotu olur diye korkuyorum sapik gibi surekli dile getiriyorum zaten bir de kiyafet giyip gezinirsem adam benden korkacak daha da uzaklasirsa
çok dindar bir insan mı diye düşündüm ama...ben konusmadim yani soyle ben konusmuyordum sadece boyle seylerin konusunu acmiyorsun tuhaf geliyor falan diye ben konustugumda o da boyle seyleri konusmaktan hoslanmadigini soyluyordu yoksa oyle konustugumda terslemiyordu hic konusmadik.
yorgunum demesi bana göre bir kaçış benim eşimde yoğun iş temposunda çalışıyor bi caba göremedim olsada olur olmasada olur modunda eşiniz sizi hazırlaması lazımken ilişkiye siz onun nazını çekiyorsunuz alın karşınıza konuşun sapıklık olarak gelebilir size ama bana göre evliliğin %80 seks tiryani ilk zamanlarimizda konusmasakta yaklasimi farkliydi biraz daha istekliydi gerci mesajlasmayi sevmiyor benimki mesaj watsapp hic kullandigi bir sey degil cok sikici bu konularda da cok problem yasadik sonunda bende oyle oldum mesajlasmayi sevmiyorum artik iste zamanla boyle oldu
Ses çıkarmayıp oturmakta uçta bir davranış sürekli konusunu açıp zorlamakta. Zaten "naapsak sevişsek mi?" deyipte sevişmeye başlamanıza daha yıllar var:) şimdi hayatın daha romantik bir dönemindesiniz otururken öpüşmeye başlayın tahrik edin başlatın bir şeyleri. Tabi nelerden tahrik olduğunu deneme yanılmayla bulacaksınız.
akşam yorgun da bu işin saati yok ki
hafta sonu tatil değil mi
koca bir gün var
sabah var ki onun tadından yenmez
ille de gece 12 den sonra yapılmıyor bu faaliyet
ayrıca da hadi gidip sevişelim diye başlanmaz zaten
birden otururken nasıl burada bitti bu işin sonu dersin
yani hadi hazırlan birlikte olacağız deyince olmaz iki taraf da gerilir
yalnız birlikteliğin olmama sebebi sadece siz misiniz yoksa yeterli sertleşme de mi yok
burada bir konu vardı ben yıllarca kendimi vajinusmus sandım meğer eşim yeterince sertleşip giremiyormuş diye
bu arada aceleye gerek yok
tam birleşme olmasın ama ikiniz de sevişmekten zevk alın doruğa ulaşın birbirinizin vücudunu anlayın sonra olur birleşme de kendiliğinden
çok dindar bir insan mı diye düşündüm ama...
neyse belki de sen korkma diye yaklaşmıyordur
harekete geçirmeye çalış bakalım ne olacak ondan sonra
Eşin belki de tam benim kafadan
Cinsellik yerine uykuyu tercih ediyordur
Şu dönemi aşınca geçer. Belki o da benzer duygular içindedir. Yani şu aşama libidosu düşük aman gay falan diye yaftalamak için çok erken. Anlıyorum sizi olmadıkça agresifleşiyorsunuz aynısı onun için de mümkün. Bence doktor için de erken. Kendiniz çözebilirsiniz. Sorun sende mi bende mi doktora mı gitsek diye düşğnmek bile insana kendisini kötü hissettirir. Önce öpüşüp koklaşıp zevk almaya çalışın. Birde tavsiyem kayganlaştırıcı kullanın sizin için işleri kolaylaştırır. Birde en azından benim için öyle koku ve müzik önemli. Yani ben hoşolmayan vücut kokusu alırsam demoralize olurum. Hoş kokular ve kendimi iyi hissettiren bir müzik daha motive edici olur. Mesela ben aydınlık severim belki siz karanlık seviyorsunuzdur. Loş yapın yada ışığı açın. Yani bunlar hep kişisel tercihler. Ortamınızı kişisel tercihlere göre ayarlayın. Kasılmamak için önden sevişip zevk almakta önemlidir herhalde.sanki biz direk o doneme gecmisiz isinlanmisiz gibi yasli hissediyorum 40 50 yaslarinda insanlar bizden aktiftir eminim. bende de pek istek kalmadi sanki sogudum gibi hic bir sey yapasim yok sevisesimde yani sade lce sinirliyim.
Olur mu hiç öyle şey :)
Siz evlisiniz elbette evin içinde istediğinizi giyer dolaşırsınız ya da bu tarz fanteziler çok normal yani..
Baktınız ona da karşılık vermiyor alıp karşınıza konuşun doktora gidelim diyin.. Bunda utanacak bir şey olmadığını güzel dille anlatın. Ayrıca sizinde tatmin olmanızın en doğal hakkınız olduğunu da belirtin bence...
Bizde de tam tersi ben çok yoruluyorum bazen eşimi üzüyorumAma devamlı olmuyor bu tabi ki... Hani bir gün olur yorgunluk iki gün olur ...
Olur mu hiç öyle şey :)
Siz evlisiniz elbette evin içinde istediğinizi giyer dolaşırsınız ya da bu tarz fanteziler çok normal yani..
Baktınız ona da karşılık vermiyor alıp karşınıza konuşun doktora gidelim diyin.. Bunda utanacak bir şey olmadığını güzel dille anlatın. Ayrıca sizinde tatmin olmanızın en doğal hakkınız olduğunu da belirtin bence...
Bizde de tam tersi ben çok yoruluyorum bazen eşimi üzüyorumAma devamlı olmuyor bu tabi ki... Hani bir gün olur yorgunluk iki gün olur ...
En son ihtimal bir doktora gidin bence inşallah çözüme kavuşurben de cok istekli degilim ama bu duruma geldim dusunun yani haftada 1 bana normal geliyor ama biz onu bile bulamadik daha :/
Şu dönemi aşınca geçer. Belki o da benzer duygular içindedir. Yani şu aşama libidosu düşük aman gay falan diye yaftalamak için çok erken. Anlıyorum sizi olmadıkça agresifleşiyorsunuz aynısı onun için de mümkün. Bence doktor için de erken. Kendiniz çözebilirsiniz. Sorun sende mi bende mi doktora mı gitsek diye düşğnmek bile insana kendisini kötü hissettirir. Önce öpüşüp koklaşıp zevk almaya çalışın. Birde tavsiyem kayganlaştırıcı kullanın sizin için işleri kolaylaştırır. Birde en azından benim için öyle koku ve müzik önemli. Yani ben hoşolmayan vücut kokusu alırsam demoralize olurum. Hoş kokular ve kendimi iyi hissettiren bir müzik daha motive edici olur. Mesela ben aydınlık severim belki siz karanlık seviyorsunuzdur. Loş yapın yada ışığı açın. Yani bunlar hep kişisel tercihler. Ortamınızı kişisel tercihlere göre ayarlayın. Kasılmamak için önden sevişip zevk almakta önemlidir herhalde.
bu ara haftasonlari yogunuz ya sehir disinda yada kalmaya gelen misafirler 12 oldu mu da aa cok gec yatiyoz falan konusmalari sikildim iyice. setlesiyor gibi yani bana sertlesmesinde problem yok gibi geldi bilemedim.
vajinismus falan olsanız anlayış ve zaman beklersiniz eşinizden, eşiniz ''olmuyor gariplik var boşanalım dese'' onu yerden yere vurursunuz ve burdaki yorumlarda eşinizi resmen gömerler, çifte standart resmen.
belki gerçekten cinsellige aç biri degil,
belki bir saglık sorunu var
ama hemen boşanma hesaplarına giriyorsunuz, yanlış yapıyorsunuz.
baştan böyle düşünüyorsanız siz boşanın kafanızı yormayın, ne kendinizi ne eşiniz yormayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?