6 da isten cikiyor 7 e dogru eve geliyor yemek yiyor bi yarim saat falan sonra tv cay keyif derken saat oluyor 11 12 hop uyku.
canim kadin dogum doktorlari bazen sadecea agri kesici krem vererek bile çözüyor sorunu. en azindan sen bi git kadin dogum doktoruna sakin cekinme cok normal seyler bunlar. benim cok arkadasim ayni nedenden kadin doğuma gitti ve tek seferde sorun çözüldü. senin çabani görünce eşin de üstüne düşeni yapmaya mecbur kalirkendi kendime asamiyorum ki problemimi bunun asmam icin de onun da yardimi lazim biraz ustune gitmeyip beklicem hala ayniysa doktora gitmesini soylucem tekrar ediyorsa her sey uzatmicam bu kadar uzulup bir tek ben ugrasamam onunda caba harcamasi lazim.
Yalnız eski eşiniz bi zevat oldu bi vatandaş, daha başka ne diyeceksiniz bilmiyorum öldüm gülmekten
Hıyarağası, dümbük, camış gibi seçenekler de var isterseniz, ay çok tatlısınız ya
Hep mutlu olun inşallah.
oyle bir niyetim yok yani insallah olmaz boyle bir hayati surduremem sevsemdeyani kendimi suclamiyorum ama bugun konustugumda sorun ben degilim yapsakta olmuyor moralim bozuluyor dedi istegi varmis ama bu yuzden girmiyor iliskiye ben eger dorun benden kaynakliysa ben de kabul edip doktora gitmeye raziyim dedim ama eger bende problem cikmazsa senin gitmen gerekicek dedim sustu. acikcasi bir sorunum oldugunu dusunmuyorum vajinismus falan yani ne bileyim yasayip gorucem.
jübileegüzelmiş. hayret ediyorum böyle adamlara. bir erkek nasıl cinsellik istemez. benim adama havada karada soğukta sıcakta farketmiyo. adam yakaladığı yerde Allah tan çoluk çocuk var yoksa 7/ 24 full hd
Fantezi gecelik ile bir anda aklını başından almaya çalışsanız mı? Diye düşündüm ben..
Yani yerinizde olsam birde bunu denerdim. Hani hadi kalk bir şeyler yapalım değilde bir anda olsa mesela?
Eşinize yardım edebilmeniz için önce onun bu konunun bir sorun olduğunu bu şekilde sizi üzdüğünü kabul etmesi lazım.Sizi gerçekten seviyor olsa üzülmenize dayanamaz birlikte çözüm aramak ister ya da kendisi tek başına arar çözümü sizden utanıyorsa.Siz vajinusmus olsaydınız yardım alamzmıydınız mesela eşiniz mutlu olsun evliliğiniz güzel olsun diye.Eşiniz çok bencil davranıyo.Cinsellik kadınların da ihtiyacı açık ve net yani.Eşinizin sorununuzu kabul etmesi lazım gerisi teferruat bence.6 da isten cikiyor 7 e dogru eve geliyor yemek yiyor bi yarim saat falan sonra tv cay keyif derken saat oluyor 11 12 hop uyku.
Canım esinle adam akıllı konuş cinsel isteksizlik hastalıktır binevi ve çözümü de varbalayinda da cok farkli degildi yani bu halinden iyi di ama cok istekli de degildi aslinda bunu dile getirmistim evlenmeden once ama bu tur konulari konusmayi sevmedigini soyluyordu onun haricinde iyidik iyi anlasiriz sarilir oper sevgi gosterir ama cinsellik yok
Adam tuhafmış yahuBen denemistim bunu kac defa bosagidimabi kere giyin de anneme gidelim annemi ozledm deyip reddetmisti basim agriyo deyip reddetmisligi de var dindar biri degildi ama beni kandirmak icin beni oyle camasirlarla birakip camiye namaza gitmisligi var
Giyip yanına gitsen ne yapar?amin ama inan evlenmeden once bir dunya aldim hic birini giyemedim pisman oldum keske almasaydim yataga gectigi gibi uyuyor fark edecegini sanmam acikcasi hevesim de kalmadi
bu durumu yasayip cozen yok mu en cok onu merak ediyorumkimse de ben de yasadim duzeldi yok ya bosaniyorlar ya daboyle devam
5 yıl sevgili hayatı yaşayıp evlendiniz ve eşiniz isteksiz
Çok ilginç. Biz 7 yılın sonunda evlendik ve çok şükür ikimizde de böyle bir durum yok
Ki bir erkeğin isteksiz olduğu çok nadir görülen bir durum.
Bence bi karşınıza alıp adam gibi konuşun, bunun bir nedeni olmalı.
ay ağzım açık okudumCok gecmisler olsun basta normalde evet sonradan nedenler etkilemis. insallah duzelir cinsel hayatiniz. ki bakin normal evlilikte bile yorgun olmasi uzuyor. dusunun ben neler yasadm. 30 yasindaydi o zaman diyodm 30 sene hic yapmamis heralde baya zorlicak beni. nerdee
Yani dusunun evlendk ilk gun film izlyoruz mal gibi yatiyodu. ben yanasmasam yanasacagi yok. bi de cinsellige o kadar ilgisiz ki. ben hic sevgililik yasamadigm halde evlenmeden once bi erkek ne ister nasil mutlu edilir ne var ne yok okumus ogremistim. bu acip okumamis bile.anladgm kadariyla.
Hep yapamadi hem de kalkip kan aradi yatakta yuzunu eksitti niye kan yok diyeacaba niye yok bi de yapi itibariyle de benden kan gelmezmis doktor oyle soylemisti dogumda bozulcakmis. bunu benden ogrendi 30 yasinda adam. ben 21 yasindaydim o zaman.
Sonra bakiyodum bi iki yenilik katmis kendine. benim okudugum seyleri uygulamaya calisiydu bi iki. daha evlendkten sonra akil etmis acip okumayi. ama o da ben yanasinca.
Bana kendi istedgyle bi ilk gece yanasti o da ayip olmasin diye heraldebi de iplerin koptugunu anlayip ayrlmaya yakin yanasmisti onu da ben reddetmistim jubile yaptim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?