- 20 Ocak 2015
- 1.170
- 895
- 63
- Konu Sahibi herzamanmutsuz
-
kızlar günaydın aslında dert deil ama düğüne bir ay kalınca herşey kafasına takılıyor insanın biz eşimle ayrı şehirlerdeniz ve iki düğün olacak onun ailesinden uzakta bir şehir de oturacağız.onun memleketindeki düğünümden sonra direk balayına çıkacağız ve 4 günlük balayından sonra onun memleketine uğrayıp el opeceğiz.ama eşim yakın zamanda gidilmicek zaten otelden cıkıp oraya gitmemiz ikindiyi bulacak o gece yatar sabah kahvaltımızı eder erkenden rahat cıkarız yola dedi.bende dört günlük yeni evli olarak kalınırmı bilemedim
Eh etmeyin o zaman. Bastan ters davranirsaniz o da sizin ailenize tipatip ayni davranir kulagina kupe olsunaslında ben ailemle aynı şehirde olacağım ve o bu fedakarlığı yaparken 1 gece orda kalmaya itiraz etmem onu kıracak diye korkuyorum
işte ne guzelaslında ben ailemle aynı şehirde olacağım ve o bu fedakarlığı yaparken 1 gece orda kalmaya itiraz etmem onu kıracak diye korkuyorum
Maddi durumunuz el veriyor ise otelde kalın.
Ben düğünü yaptığımız otelde 2 gece kaldım sonra balayına çıktım.
İki aile de düğün yaptığımız şehirde. Bizim evimiz sadece başka şehirde.[/QUOT
canım zaten onun memleketinde otelde kalcaz ve direk ordan 4 günlüğüne balayına geçeceğiz evimize dönüşte 1 gece orda kalmaktan bahsediyorum
Bizimde aynı eşimin ailesinin old Şehirde düğün oldu Balayına gittik dönüşte kendi evimize gittik .kızlar günaydın aslında dert deil ama düğüne bir ay kalınca herşey kafasına takılıyor insanın biz eşimle ayrı şehirlerdeniz ve iki düğün olacak onun ailesinden uzakta bir şehir de oturacağız.onun memleketindeki düğünümden sonra direk balayına çıkacağız ve 4 günlük balayından sonra onun memleketine uğrayıp el opeceğiz.ama eşim yakın zamanda gidilmicek zaten otelden cıkıp oraya gitmemiz ikindiyi bulacak o gece yatar sabah kahvaltımızı eder erkenden rahat cıkarız yola dedi.bende dört günlük yeni evli olarak kalınırmı bilemedim
öncelikle hayırlı olsunkızlar günaydın aslında dert deil ama düğüne bir ay kalınca herşey kafasına takılıyor insanın biz eşimle ayrı şehirlerdeniz ve iki düğün olacak onun ailesinden uzakta bir şehir de oturacağız.onun memleketindeki düğünümden sonra direk balayına çıkacağız ve 4 günlük balayından sonra onun memleketine uğrayıp el opeceğiz.ama eşim yakın zamanda gidilmicek zaten otelden cıkıp oraya gitmemiz ikindiyi bulacak o gece yatar sabah kahvaltımızı eder erkenden rahat cıkarız yola dedi.bende dört günlük yeni evli olarak kalınırmı bilemedim
yapmasın cnm nasıl alıstırırsan öyle gider kız misafir cay koyarlarsa ic yemek hazırlarlarsa tabak koyarsın sofraya o kadar hicc muhabbat olmaBen olsam kalmazdım ne kendi ailemde ne eşimin ailesinde.
Daha 1kaç günlük evliyken kalmak isteyen sonrasında sürekli ister.
İstemese bile engüzel günlerinizden birini ona buna çay taşı bılaşık yıka olarak mı geçireceksiniz?
Ben de ailemle aynı şehirdeyim. Eşimin ailesi uzak bir şehirde. Başlarda senin gibi düşündüm. Fedakarlık yapıyor diye düşünüp bir dediğini iki etmedim.Tüm bayramları ailesinin yanında geçirir olduk. En kısa tatillerde bile gitmek istedi. Bıktırdı beni çünkü ben çalışıyorum ve kısa tatillerde dinlenmek istiyorum. Annesi de farklı bir kadın. Bu yaz artık kavga ettim eşimle kendi tatilini ailenin yanında geçir benim tatilime karışma dedim. Diyeceğim şu ki ona fedakarlık yapıyorsun deyip sürekli memleketine gitmeyi alıştırma.aslında ben ailemle aynı şehirde olacağım ve o bu fedakarlığı yaparken 1 gece orda kalmaya itiraz etmem onu kıracak diye korkuyorum
Kalınır neden kalınmasın altı üstü bir gece.kızlar günaydın aslında dert deil ama düğüne bir ay kalınca herşey kafasına takılıyor insanın biz eşimle ayrı şehirlerdeniz ve iki düğün olacak onun ailesinden uzakta bir şehir de oturacağız.onun memleketindeki düğünümden sonra direk balayına çıkacağız ve 4 günlük balayından sonra onun memleketine uğrayıp el opeceğiz.ama eşim yakın zamanda gidilmicek zaten otelden cıkıp oraya gitmemiz ikindiyi bulacak o gece yatar sabah kahvaltımızı eder erkenden rahat cıkarız yola dedi.bende dört günlük yeni evli olarak kalınırmı bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?