yeni evliyken...

bişi olmaz kalırsın canım.

Bende dugunden once ve dugun gecesi kaldim baska sehirdeydi dugun sonra balayina gectik sorun olmazdi eltim giciklik yapmasaydi kalabilirsin bir geceymis zaten

Maddi durumunuz el veriyor ise otelde kalın.
Ben düğünü yaptığımız otelde 2 gece kaldım sonra balayına çıktım.
İki aile de düğün yaptığımız şehirde. Bizim evimiz sadece başka şehirde.

aslında ben ailemle aynı şehirde olacağım ve o bu fedakarlığı yaparken 1 gece orda kalmaya itiraz etmem onu kıracak diye korkuyorum
Eh etmeyin o zaman. Bastan ters davranirsaniz o da sizin ailenize tipatip ayni davranir kulagina kupe olsun

aslında ben ailemle aynı şehirde olacağım ve o bu fedakarlığı yaparken 1 gece orda kalmaya itiraz etmem onu kıracak diye korkuyorum
işte ne guzel
eşinle arandaki olabılecek sorunu sen daha ıyı bılıyormussun
bence hıc fıkır almaya gerek yok
ayrıca gayet mantıklı dusunmussun
hem bı gece kalınsa nolacak yanı
artık butun geceler sızın zaten
hıc sorun cıkarmadan kalın bence

Bizimde aynı eşimin ailesinin old Şehirde düğün oldu Balayına gittik dönüşte kendi evimize gittik .
el öpmeye ise bir ay sonra gittik Kv ve kp evine ne gerek var 4.gün gitmeye ama yinede siz bilirsiniz

Yani bunda sorun yapilacak hicbirsey yokki,konu acmaniza bile gerek yok.Ne olacak yani dinlenip cikalim diye 1 gece kalalim demis.

Eger ilk gecenizde orda kalacak olsaydiniz ben kalma derdim. Ama bu durumda balayindan dönmüs olacaksiniz. Zaten el öpülmeye gideceksiniz sonrada kendi memleketinize gideceksiniz. Bir daha ne zaman görüsürsünüz kim bilir. Bi gece kalip hem esinin hemde ailesinin gönlünü hos tutmaktan zarar gelmez.

Kalınır ya niye kalınmasın. Neticede balayı dönüşü olacak. Eşinizi kırmayın böyle şeylerden dolayı. Hemde ailesiyle biraz vakit geçirmiş olursunuz

öncelikle hayırlı olsun
kalınır neden kalınmasın,kafana böyle küçük şeylere takma.evliliğe az kaldıkca herkeste stres oluyor boyle,kendini rahatlatmaya çalış düğününde balayınında tadını çıkar cnm.
hem ailesiyle ayrı şehirdeymişsiniz zaten kalacağın 1 gece,sıkıntı yapma

yapmasın cnm nasıl alıstırırsan öyle gider kız misafir cay koyarlarsa ic yemek hazırlarlarsa tabak koyarsın sofraya o kadar hicc muhabbat olma

Ben de ailemle aynı şehirdeyim. Eşimin ailesi uzak bir şehirde. Başlarda senin gibi düşündüm. Fedakarlık yapıyor diye düşünüp bir dediğini iki etmedim.Tüm bayramları ailesinin yanında geçirir olduk. En kısa tatillerde bile gitmek istedi. Bıktırdı beni çünkü ben çalışıyorum ve kısa tatillerde dinlenmek istiyorum. Annesi de farklı bir kadın. Bu yaz artık kavga ettim eşimle kendi tatilini ailenin yanında geçir benim tatilime karışma dedim. Diyeceğim şu ki ona fedakarlık yapıyorsun deyip sürekli memleketine gitmeyi alıştırma.

Kalınır neden kalınmasın altı üstü bir gece.

Ben balayı öncesi hemen düğün sonrası sandım. Balayından sonra bi gece tabi kalınır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…