yeni evliyken...

aslında ben ailemle aynı şehirde olacağım ve o bu fedakarlığı yaparken 1 gece orda kalmaya itiraz etmem onu kıracak diye korkuyorum

kesnlikle doğru düşünüyorsunuz bencıllıkle evlılık yurumez fedakarlık lazım bencede kalabılırsınız bızde balayı sonrası kayınvalıdemle yanı ılcede oturduguuz halde ugramıstık onlara evımıze gıtmeden

Bencede bi geceden bir sey olmaz yani bir gun bile degil ki balayindan bile donmus olacaksiniz yanlis anlamadiysam. Zaten sizin ailenizle yakin olcakmissiniz bunlari dert etmeyin ki en guzel gunleriniz en mutlu gunleriniz olsun

Neden kalinmasin ? Siz artık o ailenin bi Ferdi olacaksınız. Ha 4 günlük ha 4 yıllık ne farkeder. Böyle masumane bi isteği neden geri ceviresiniz ki. Bende olsam çok kirilirdim ayrıca Eşiniz çok mantıklı konusmus

keşke bütün dertler böyle olsa arkadaşım:) bir gün bile değil kalınır neden kalınmasın kırmayın eşiniiz hem artık onlarda senin ailen olacak değil mi şimdi olmasa bile ileride illa ki kalacağınız günler olur herseyden tat almya bakın derim Allahım başka dert vermesin zaten erkenden yola çıkarız demiş eşiniz ki haklı yani bu güzel günleri iyi değerlendir mutluluklr cok

Evliligin altin kurali karsindakini cok zorlamamak ve anlayis nolcsk ki kalirsiniz bir gece ondan sonra zaten tum geceler sizin kucuk seylere takilmayin... mutluluklar

Kızlar o iş bekleyen kaynanalar mazi oldu
Bazı gelinlerde yzlü görünücem diye
Her işi yapmaya kalkıyor hiç gerek yok
Saygısızlık etmeden aradaki o seviyeyi kaybetmeden yürütmek daha iyi
Bence kal yoksa yol su elektrik olarak dönebilir

Kalinir niye kalinmasin, onlarda artik sizin aileniz.
Hem esiniz sizin ailenizin oldugu sehirde yasamayi kabul etmis.
Esinizi memnun etmis olursunuz,cok da guzel olur.

kalınır cnm ne var utanıyosun galıba ama kımse sana aaaaa s..s yaptılarrrrr dıye bakmıycak merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…