yeni ewlendim ve çok yalnızım..

BEN SENİ GERÇEKTEN ANLIYORUM BENİM BÜTÜN AİLEM İSTANBULDA SADECE EŞİM VE AİLESİ İZMİRDE ONLARDA UZAK....
NERDEN Mİ ALACAN ÇIK DIŞARI BİN Bİ DOLMUŞA GİDERKEN SAĞA SOLA BAK BULDUĞUN YERDE İN kaydirigubbakcemile3 ORDA OAYALAN Bİ YERDE Bİ ÇAY İÇ. KEYİF YAP SONRA AYNI DOLMUŞA GERİ BİN EVİNE GİTT... OKADAR ZOR DEĞİL YAAA AT KENDİNİ DIŞARI GERİSİ GELİCEK İNAN KENDİNE OLAN GÜVENİN GELİCEK BUGÜN BUNU YAPARSANalkisalkisalkis

her komşu çat kapı gelir diye bi kanun mu var ki...
adamına göre değişir...
benim 2 komsum var ikiside çok tatlı insanlar haber vermeden asla gelmezler...
bende aynı şekilde habersiz gitmem ...
günaşırı gidip gelmeleri bende sevmem...
hem daha çok yenisin dur bakalım yavaş yavaş alışırsın...
ama evde oturarakta bu duruma çare bulamazsın....
eşinin iş arkadaşlarının eşleri yok mu
akşam gezmesi düzenlersiniz..
dediğim gibi bi kursa gitmek sana çok sey katacaktır...

haklısın aslında

Canını hiiiç sıkma bak burda bursada oturan arkadaslar var onlarla bulusma ayarlayabilirsiniz veya oturdugun apartmanda git komsuya de bir fincan seker var mı kaydirigubbakcemile2
Ben yapardım valla tanısmak isterim derim komsularıma..

cesaretlendim vallahi saolunyerimseniben

delikafadulden
sırnaşık şey

özgüwen eksikliği oluşuyo snırım hiç böyle bi insan deildim

aynı durum bendede var canım benim 5 ay oldu.bende ailemden uzaklardayım ve bende aynı günleri geçirdim ama şuan alıştım sayılır arada banada geliyor afakanlar yanlızlıktan delircek gibi oluyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm

ben hayatinda tatil amacli bursaya 2 kere geldim ve hemen hemen nereden nasil gidilir biliyorum bide boyle bi kolaylikta var dolmuslar var taxi gibi settindede mutlaka vardir onlar cok kolaylik, esininde yadimci olmasi lazim,ben turk kokenliyim bende ailemden uzagim ama esim allaha sukur benim yanimda oldu hep isten geldi benimle cafeye kafe icmeye ciktik yemeye ciktik sonra is buldum calisiyom ama esim benim herseyim cunku hep benim yanimda zemuszemus

ay benim canım sıkalacak ve evde oturcam :) çık canım dışarı gez toz gezdikçe öğreneceksin nerede ne var. hiiiç korkma. ben istanbuda oturuyorum ama evlenince hayatımda hiç ayak basmadığım bir semte hemde ailemde bayaa uzakta istanbulun diğer ucuna taşınmıştım. geçri ben çalışıyordum ama işten eve giderken hem yolun çok uzak olması hemde ne bakkal ne market bilmiyordum nerde böle geze geze
ctesileri eşim 7ye kadar çalışır bende ctesileri tek başıma talan ederdim sokakları şimdi nerede ne satılıyor nerede ucuzu kalitelisi var herşeyi bilirim

çık gez dolaş hayatım yaa
kaybolmak ta ne demek...
ben bile bursa'ya 2 günlüğüne gitmiştim
gezmediğim yeri kalmadı evi de ben tarif etmiştim..
hiç sıkma canını hem kpss diyorsun çalış
ehliyet diyorsun hemen kursa yazıl
yakınlarda başka kurslar varsa mesela dil,pc vs.
gibi onlarla uğraş edin.
eşinin arkadaşları varsa eşleriyle tanış
4'lü,6'lı gruplar halinde gezin vs.
ne bileyim sıkma canını yaa daha 17 günlük evlisin
tadını çıkar,böyle şeylerle üzme kendini...

yaşın kaç küçükmüsünki sen ???:uhm::uhm:

bunun yaşın küçüklüğü büyüklüğüyle alakası yok. ben o kadar sene ailemden uzakta okudum ama şimdiki kadar annemi babamı özlememişimdir okurken:) ki ozamanlar yaşım çok daha ufak olmasına rağmen.
bambaşka bir şey. kendini bildin bileli yattığın yataktan kullandığın dolaptan bastığın yerden bambaşka bir ortama giriyorsun artık bundan sonra hep orada yaşayacaksın ve bunun yanında birde rkadaşların ailen tanıdığın veya tanımadığın sadece hergün gördüğün yüz aşinası olduğun insanlar hepsi bir anda yok .. tanıdığın sevdiğin tek birisi var o da eşin ve de onu akşamdan akşama görebiliyorsun...

anneni daha çok özlüyorsun çünkü öğrencilikteki gibi kafana estiğinde yanına gidemiyorsun. kirli çamaşırlarını annene götüremiyorsun :) kimse yemeğini yapmıyor bambaşka birşey alışma dönemi o giriş kısmı gerçekten zor ama başedilmeyecek birşey değil.

çok doğru söylüyosun cnm

Hayatta her ınsaın başına gelır bazı ınsanlar aynı mahallede bıle ev taşınırken bu sıkıntıları ceker
yenı ınsanlar yenı iş yemı mekanlar her zaman ınsanı bu gıbı dusuncelere sokar.

ama hayat felsefesı edının kendınıze mekanlar değişsede mutluluk ıcınızde sız nereye gıdersenız gıdın o sızınle yeterkı mutlu olmak ıcın cabalayın bardağın boş tarafını degıl dolu kısmını gorun..

hıc evlenmeseydınız kendı aılnızle olsaydınız aılenızle ılgılı sorunlarınız olurdu..

yakın cevreye gıtseydınız eşınızle sorunlarınız olur ..sorun her yerde var..

eşınız akrabaları mevcut ..yenı bır evınız var ..hoşgeldın ıcın gelenler olacak..
sızde hafta sonları eşınızle beraber senın tek başına gıdebılecegın yerlerı gezıp gorursun...

Evlılıgın ılk gunlerının tadını cıkarın..bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…