yeni ewlendim ve çok yalnızım..

Turkiyedesiniz sonucta
iyi yonunden bakmalisiniz bence yurtdisina gelin giden arkadaslar vs var
alismak elbette zordur ama zaman verin kendinize
zamanla herseye alisiliyor

daha önce sana bi kaç konuda rastlamıştım. demek evlendin. mutluluklar dilerim :)
bence oturduğunuz yerde yaşına yakın komşularla falan görüş.

ohoooo daha 17 günlük evliymişsin kuzucum .çokkkkkk erkennn bu dediklerini yaşamak için...
Bende Kocaeliden Marmarise gelin geldim. Dediklerinin hepsiniii yaşadım halada yaşıyorum.
Burda iş bulamadım orda çalışıyordum. eşimin işi nedeniyle buradayız. Ama ben en azından 3 ay sonra falan başladı.Çom şükür mutlu bir evliliğim var. bazı geceler annemleri çok özleyip yatağa girince ağladığım oluyordu gizli gizli eşim fark ediyordu sarılıyorduk birlikte ağlıyorduk. Şimdi 15 aylık evliyiz 2 ayda bir falan gidip görüyorum ailemi. onlar geliyor yada. halk eğitimin kursuna yazıldım. güzellik uzmanlığı kursuna yazıldımm orda arkadaş edindim 2 tane çok şeker. birazda kendin girişmde bulunacaksın. ben kursu netten araştırdımm buldum aradım sordum. bu senede ikinci yarısı başladı sertifikalarımız diplomaya dönüşecek bunuda bitirirsem. sende böyle bir şeyler bul. el işi kursları falanda var seversen... Seni çokkkk iyi anlıyorum amaaa bunları yaşaman için çokk erken daha cicim aylarındasınız balayı süreci gibi bir şeydesinizzz... Ailenede öyle hemen herşeyi anlatıpp taaa uzaklarda üzmee insanları. akılları sende kalmasın. huzurun yerindeyse birazda evliliğin tadını çıkartmayaa çalışş. kocana cici yemekler yappp romantikk sofralarr hazırlaaa.... salmaa kendinii...

en iyisi bi kursa yazıl ben öyle yapmıştım ama biraz geç geldi aklıma sen fazla bunalıma girmeden ilgini çeken bir kursa git çok rahatlarsın sıkılacak vakit bulamazsın

17 günde kaç kez gittin kayınvalidene ki? evliliğin baskı demek olduğunu anlamışsın işin içinden çıkamıyorsun. ne bekliyordun acaba? :uhm:

ayyy ne kadar güzel aslında.. yeni Bir şehir, yani bir hayat.. keşfedilecek Bir yiğin şey.. darısı Benim Başıma.. şu adanadan Bi çıksaydım artık =)

yaşadıklarını aynen yaşadım izmitten izmire gelin geldim bide kaçarak ailemle görüşemiyodum burda kimseyi tanımıyodum bambaşka yerdi 1 senem ağlayarak geçti ama eşim bana çok destek olmuştu sürekli dışarı çıkardık yeni ortamlara sokardı iş arkadaşlarının eşleriyle tanışırdım sonra biraz alıştım iş buldum çalıştım ama moralini bozma mutlakaki alışılıyo daha çok yenisin elvette seninde bir çevren olacak üzülme...bu arada mutluluklar dilerim...

canim moralini bozma.
bilmiyorum diye sokaga cikmamak ta ne demek, giyin guzel guzel makyajini yap kendini iyi hisset once sonra al cantani kendini disari at...
kaybola kaybola alisacaksin o sehre...
insanlara bir sey sormaktan cekinme, gitmek istedigin bir yeri bulamadiysan insanlara sor.
yalnizlik sana kotu hissettirecek mutlaka...bu kacinilmaz bir sey ama zamanla hafifleyecek bu duygu daha cok alisacaksin.
hem zamanla arkadaslarin da olur canim.
ogrenciymissin okula mi gidiyorsun? yani okula gitmiyorsan eger is ara bence calismak cok iyi gelir boyle durumlarda...

yaa aklın yerindeyse sağlıklıysan cebinde paran varsa okuma yazman varsa kaybolmak ne demek ..Bu memlekette polis memurları var sora sora bulursun yolunu bende istanbuldan ankaraya gelin geldim ama Allah insanlara alışma özelliği vermiş yoksa sudan çıkmış balık gibi her değişimde insanlarda ölürdü üzülme alışırsın.....

aslında canım bursa süper bir yer ama illaki hasret koyuyor insana ama inan alışırsın zamanla daha çoook yenisin eşinle aran iyi olsun her yer cennet misali boşver çık gez k.k bursa buluşmaları oluyor onlara katıl bende bursadanım ve sana yakın sayılırımmm :))))

daha önce sana bi kaç konuda rastlamıştım. demek evlendin. mutluluklar dilerim :)
bence oturduğunuz yerde yaşına yakın komşularla falan görüş.

teşekkür ederim:1rolleyes:
hafta sonunu bekliyorum pazar günü eşimle dısarı cıkıcaz neyle nasıl çarsıya gidiliceini öğreticek

öyle miii nerde oturuyosun?????

inş cnm çok tşk ederim

başlarda zor gelebilir tabii.ama çevren oldukça etrafı tanımaya başladıkça alışırsın.
çok şanslısın Bursa çok güzel bir yer.gezicek görücek çok yeri var.her adımı tarih kokar.
ulaşımı kolaydır.her yere yakın olması da ayrı bir güzellik.
biz de eşimle Bursaya gidebilmeyi istedik ama kısmet olmadı

canım benim evliliğinin ilk günlerinde evine yurduna alışamaman gayet normal ben aynı şehirde oldugum halde hergun ağlıyordum,komşularınla tanışmaya çalış hem bir arkadaş yazmıştı kursa gitmeyı dene diye hem çevren olur yeni arkadaşlıklar kurarsın emin ol zamanla alışacaksın ve çok seveceksin bursayı ayrıca bursanın çok güzel yerlerınden birinde oturuyormuşsun şanslısın:))senı çok iyi anlıyorum bende aileme yakın oturmuyorum çok zor alıştım evime..eşininde sana anlayış göstermesi lazım bol bol gezin bu şekilde tanıyacaksın şehrimizi zaten..bu arada hoşgeldin....

Yeni evlisin ve bambaşka bir şehre gitmişsin..Böyle duygular içinde olman çok doğal..Kendine uğraşacak birşeyler bul bence...Kendi haline pek kalma..Tek kalınca insan duygu yoğunluğuna giriyor..Gez dolaş yeni yerler keşfetmeye çalış..Bir süre sonra alışacaksın emin ol...

Aslında çok olumlu yönleride var.. Bunları görmeye çalış:) Yeni bir hayat.. Keşfedilcek, öğrenilcek yeni yerler, yeni insanlar, yeni karakterler ... Yeniliklere açık olmalısın :) Tadını çıkarmaya bak.. Hem sevdiğin insan da yanında.. Sana yardımcı da oluyor.. Ohh daha ne olsun :)

Ayy aynı beni anlatmışsın neredeyse.Evlendikten sonra her gece ağlardım annemleri özledim ,evimi özledim diye.Annemlerle aramda 2 saatlik yol var.Otobüsle 2 vesait ve zor oluyo, ee her gün gidip gelinmiyo 4 saat yol oluyo.Şimdi oturduğum yer daha sessiz ve daha küçük bi yer, eskiden beyoğlunda otururdum şimdi Silivrideyim.Burda hiç biyeri bilmiyodum,hiç arkadaşım yoktu, hep evde oturuyodum.Sonra bebeğim olsun istedim , hamileyken burda Ağustos 2010 anneleri diye bi başlıkta bir sürü arkadaş buldum kendime, sonra içlerinden biri Silivri'de oturuyomuş.Onunla buluştuk :) Benden 2 gün önce doğurdu, bende hastanede ziyaretine gittim. Geçen gün o bana oturmaya geldi kızıyla. :)) Yakında ben de ona gidicem kızımla :) Ama gerçekten insanın ailesinden uzakta oturması çok kötü.Bütün arkadaşlarım çevrem oradaydı, beyoğluna çıkar gezerdim.Ama burda öyle gezilicek yer de yok. Hem tek başına da gezilmiyo :)) ama şimdi arkadaş buldum. Eskisine göre daha iyiyim , hem kızım da var,evde de sıkılmıyorum :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…