Yeni flörtümle başım dertte :)

Garip biri bence, kadınların kafasını karıştırarak elde tutmaya çalışanlardan gibi. Taktik yapıyor olabilir, ama ben sevmedim sen emek versen boşa cıkabilir ve boşuna yorulabilirsin cok iyi enerji almadım
Valla dediğiniz gibi de olabilir ya. Bu hareketlere başka açıklama bulamadım. Taktik yapıyor herhalde.

Ya ne biliyim ortak arkadaşlara kalsa harika birisi
Dışı onları yakıyor içi seni yakacak ama. Uzun ve yorucu bir ilişkiden çıktın, böyle mıymıntı ile uğraşacak enerjiyi ne ara topladın yahu? Ben 6 yıllık herifimin nazını çekemiyorum.

Dışı onları yakıyor içi seni yakacak ama. Uzun ve yorucu bir ilişkiden çıktın, böyle mıymıntı ile uğraşacak enerjiyi ne ara topladın yahu? Ben 6 yıllık herifimin nazını çekemiyorum.
Haklısın. Valla yorgunum. Baya yoğun zaman geçirdik arkadaşlar sayesinde. Hal ve tavırları yanılttı beni herhalde.

Ayy biri de mi sabit olmaz bu erkeklerin?! Sanki birileri bunlara vudu yapıyor. Bu adam uzun süreli değil gibi geliyor bana. Zaten flörtünüzmüş, e gerçek yüzünü de arkadaş ortamının dışında gördünüz. Kaçın!

Bu hikayeyi yengeç erkeğiyle yaşadım ben Yani akrep erkeği olmasıyla alakası yok tamamen ne istediğini bilemeyen tipler bunlar. Tüm o güzel duyguları da ziyan ediyorlar zaten. Dehleyin gitsin yani hiiiç çabaya değmez. Bu arada akrep erkeğinin iyisi iyidir

Bana alınma ama adam seni parmağında döndürüyor

Evet ya yengeç erkeği benim de hayatımdaydı.6 sene hem de.Iyyyyhhh öğhhhhhhhhh Şimdi koç erkeği bir kocam var çok şükür

benim kerkenez kocam da akrep 1 saat önce heryeri ayrı oynarken 1 saat sonra müftü kesiliyor
ayriyeten akrep burcu erkeğinin cinselliğe düşkünlüğü de yalan kocam da dahil akrep erkeği olarak kimi duyduysam hep bu yönde.

bence akrep erkeklerine ikizler burcunu vermeliler. ben akrebim mesela ama belirsizliği hiç sevmem gelemem de.ya hep ya hiç ya siyah ya beyaz...

demem o ki 180e bas ve kaçççç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…