- 1 Ekim 2018
- 4.348
- 3.219
- 63
- Konu Sahibi Albatrosanda
O zaman durumu tersine çevirAlınmadım da üzüldüm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman durumu tersine çevirAlınmadım da üzüldüm
Normalde dehlerdim diyorsunuz, neyinden hoşlandınız bu adamın bu kadar, neden dehleyemiyorsunuz onu anlamaya çalışın, sizin de biraz kafanız karışık galiba, duygularınızı, sebeplerinizi vs analiz edip netleştirmeye çalışın.Bilmem hoşlandım herhalde. Dedim ya normalde dehlerdim.
Bana da öyle geliyorben okurken yoruldum siz yaşarken nasıl yorulmuyorsunuz? Max 1 hafta veriyorum sizin de resti çekmenize![]()
Ne isin var kuzum.boyle bir adamla sevmiyor iste erkekler severlerse gecmis falan dinlemez hemen evlenmek isterlwe birak ayril nasil hoslandin oda ayri mevzu ama inan uzulen sen olursunMerhaba, bayadır foruma uğramıyorum. Çünkü dertliyim, birinden hoşlanıyorum. Bazılarınız beni biliyor, tanıyor. Açıkçası o uzun ilişki bittikten sonra biriyle flört etmeye başlamak bana iyi gelmişti. Kendimi de gayet iyi hissediyordum.
Gelelim derdime, flört ettiğim beyefendinin fazlasıyla gelgitleri var. Burçlara hiç inanmam akrep burcu olduğunu duyan arkadaşlarım kaç kaç dediler. Var mı aslı astarı kaçayım mı :) neyse efendim sürekli biz olur muyuz anlaşabilir miyizin derdinde. Ya anlaşamazsak ya şöyle olursa ya böyle olursa.Ortak arkadaşlarımız da var ve biz anlaşamazsak ortak arkadaşlarımız ne olacakmış. Biraz ağırdan mı alsaymışız.Neden anlaşamayalım diyorum geçmişteki sevgilileriyle anlaşamamış olmamış, yılmış gibi konuşuyor. (Evlilik raddesine geldiği biri de olmuş) Aklında sürekli kuşkular var ve ne düşündüğünü anlayamıyorum. Geçtiğimiz gün söylediğim bi söze sinirlendiği için aramadı beni, sonra da hiçbi şey yokmuş gibi 2 gün sonra arayıp tatlı yiyelim geleyim seni alayım napıyorsun dışarıda geçe kalma diye mesaj attı. Ve o gece bana çok güzel şeyler söyledi. Amma ve lakin ufacık bir lafımı çekip alıp sinirlenip bozuluyor. Ben de biraz ilgi alaka bekleyen biriyim. Bunun muhabbeti oldu. Bu seferde ben senin beklentilerini karşılayamam ilgi konusunda diyip buna bozuldu aramıyor. Her ne hikmetse bu olayın gündüzü güzel bir gün geçiriyoruz. Yani bazen beni düşünüyor, sahipleniyor gibi davranıyor hatta kıskançlık yaptığı bile oldu. Ama sonuç bu.
Kısacası ben bu adamı anlayamadım. Normalde hiç uğraşmaz dehlerdim. Ama baya hoşlandım herhalde. Çok net bir insanımdır çünkü belirsizlikler beni yorar. Ne yapayım ne edeyim. Size danışayım dedim. :)
Merhaba, bayadır foruma uğramıyorum. Çünkü dertliyim, birinden hoşlanıyorum. Bazılarınız beni biliyor, tanıyor. Açıkçası o uzun ilişki bittikten sonra biriyle flört etmeye başlamak bana iyi gelmişti. Kendimi de gayet iyi hissediyordum.
Gelelim derdime, flört ettiğim beyefendinin fazlasıyla gelgitleri var. Burçlara hiç inanmam akrep burcu olduğunu duyan arkadaşlarım kaç kaç dediler. Var mı aslı astarı kaçayım mı :) neyse efendim sürekli biz olur muyuz anlaşabilir miyizin derdinde. Ya anlaşamazsak ya şöyle olursa ya böyle olursa.Ortak arkadaşlarımız da var ve biz anlaşamazsak ortak arkadaşlarımız ne olacakmış. Biraz ağırdan mı alsaymışız.Neden anlaşamayalım diyorum geçmişteki sevgilileriyle anlaşamamış olmamış, yılmış gibi konuşuyor. (Evlilik raddesine geldiği biri de olmuş) Aklında sürekli kuşkular var ve ne düşündüğünü anlayamıyorum. Geçtiğimiz gün söylediğim bi söze sinirlendiği için aramadı beni, sonra da hiçbi şey yokmuş gibi 2 gün sonra arayıp tatlı yiyelim geleyim seni alayım napıyorsun dışarıda geçe kalma diye mesaj attı. Ve o gece bana çok güzel şeyler söyledi. Amma ve lakin ufacık bir lafımı çekip alıp sinirlenip bozuluyor. Ben de biraz ilgi alaka bekleyen biriyim. Bunun muhabbeti oldu. Bu seferde ben senin beklentilerini karşılayamam ilgi konusunda diyip buna bozuldu aramıyor. Her ne hikmetse bu olayın gündüzü güzel bir gün geçiriyoruz. Yani bazen beni düşünüyor, sahipleniyor gibi davranıyor hatta kıskançlık yaptığı bile oldu. Ama sonuç bu.
Kısacası ben bu adamı anlayamadım. Normalde hiç uğraşmaz dehlerdim. Ama baya hoşlandım herhalde. Çok net bir insanımdır çünkü belirsizlikler beni yorar. Ne yapayım ne edeyim. Size danışayım dedim. :)
Siz naaptınız pekiYeni akrepten çıktım:) benim flörtümün ilk aşamalarına çok benzettim bazen alıp seni göklere çıkarıyor ertesi gün veya ertesi güne kalmadan o çıakrdığı yerden fırlatıp atıyor. Sonra hiçbir şey olmamış gibi davranıp senin yine gönlünü çeliyorr ve sonrasında yine bir kaosun içinde buluyosun kendini derkeeeennnn olan bir tek sana oluyor ve dağılmış psikolojini toplamanın çarelerini arıyorsun. Tabii benimki üst düzey manyak seninkiyle henüz kıyaslanmaycak kadar ama ilişkimizin başlarını anımsattın bana:) Hakkında hayırlısı olsun
Bu hikayeyi yengeç erkeğiyle yaşadım benYani akrep erkeği olmasıyla alakası yok tamamen ne istediğini bilemeyen tipler bunlar. Tüm o güzel duyguları da ziyan ediyorlar zaten. Dehleyin gitsin yani hiiiç çabaya değmez. Bu arada akrep erkeğinin iyisi iyidir
![]()
Ben buna flört demem takilmak derim. Flört romantik olur.Alınmadım da üzüldüm
Ben boğayım kendisi benim ikizler olduğumu düşünüyor ne hikmetse. Çok kararsızmışım ona göre.Bu akrep degil ikizlere benziyor. Sizin gibi gel gitli ilişki konularina heppp ayni şeyi yazarim "gercekten aşik olsaydi, size biseyler hissetseydi böyle konuşmazdi". Eski ilişkisinde ne yasadiginin ne oldugunun hiç onemi yok. Sanki herkes ilk bulduguyla mi evleniyor, herkesin kendine gore ilişki kırgınlıklari var. Bahaneleri sıvıyor resmen, sanki cocuklariniz ortada kalacakmiş gibi ortak arkadaslarimiza ne olacakdiyor ya saka gibi
Boyle gel git yapan heriflerin üzerine neden dusunuyorsunuz ki. Bu kadar hevessiz birini görsem ben sogurum daha olmaz o ilişki.
Bilmiyorum artık ben de boğayımAkrep erkeği böyle anlattığınız gibi olmuyor normalde amma....