Yeni flörtümle başım dertte :)

Bilmem hoşlandım herhalde. Dedim ya normalde dehlerdim.
Normalde dehlerdim diyorsunuz, neyinden hoşlandınız bu adamın bu kadar, neden dehleyemiyorsunuz onu anlamaya çalışın, sizin de biraz kafanız karışık galiba, duygularınızı, sebeplerinizi vs analiz edip netleştirmeye çalışın.

Akrep burcu unutmaz yazar ve muhakkak intikamını alır on sene sonra bile ama aşkı sevdayı son raddesine kadar yaşatır güçlü bir karakter nettir sevdikleri çok kıymetlidir kendimden biliyorum bende bir akrebim ama ASLA UNUTMAZ İNTİKAMINI ER YADA GEÇ ALIR

Bende akrep burcuyum... Burç genellemesi bilene sorulur en çok aldatan burç yengeç... Şaşırdınız mı evcimen bilinen yengecin sağ gösterip sol vurmasına.... Hepsi değil yüzde 80 i net... Şimdi gelelim size Bi kere süre yazmamışsınız... Nerde tanıştınız yazmamışsınız... Yazdıklarınızdan hiç bir sağlıklı yorum yapamam... Ne yaptınız kızdı ne dediniz bunlar muallak.... Bu kadar detaysız konuya çünkü asıl can alıcı kısımlar yok yorumlar gerçeği yansıtmaz... Ayrıca siz biraz detaycısınız... Ve sabırsız... Ben bundan emin oldum sadece

Yani siz anlatıyorsunuz onun gözünden empati yapıp hikayenin eksik kısımlarını görmek laxımki net işinize yarar bişey söyliyeyim.... Durduk yere mi kızıyor durduk yeremi aramıyor durduk yeremi geçmiş açılıyor bu böyle olamaz.... Mantığa uymuyor

Eşim de Akrep burcu. Akrep lerin genel özelliğidir o çözülememek. Bence eşimi tam anlamıyla çözmüş değilim. Ne zaman ne yapacağı belli olmuyor. Ama severse tam seviyor. Sürekli sevdiğini söylüyor vs. Benim tavsiyem sen anlaşamayacak gibisin. Kaç

Açıklamalar net olmadan hiç kaçmadan iletişim yoksa bir akrep burcu erkeğiyle anlaşamazsınız yada kadınıyla onların hemen güvenmemek gibi mantıklı beyin çalıştıran hareketlere bakan bir yapıları vardır.. Kendini geliştirmiş olanları böyledir en azından.... Hareketlerden ne görüyorsa onu yansıtır alma verme dengesi.... Bu nedenle üzerine gitme şımartma ve hak etmiyorsa değer vermeye gönüllü insanların olmadığı kulüp gibi.... Yani pek yer bezi çıkmaz bizden en doğru yorumlarıda onlar yapar lakin doğrularına ikiyüzlülük yapmaz eğip bükmez... 🙏

Merhaba, bayadır foruma uğramıyorum. Çünkü dertliyim, birinden hoşlanıyorum. Bazılarınız beni biliyor, tanıyor. Açıkçası o uzun ilişki bittikten sonra biriyle flört etmeye başlamak bana iyi gelmişti. Kendimi de gayet iyi hissediyordum.

Gelelim derdime, flört ettiğim beyefendinin fazlasıyla gelgitleri var. Burçlara hiç inanmam akrep burcu olduğunu duyan arkadaşlarım kaç kaç dediler. Var mı aslı astarı kaçayım mı :) neyse efendim sürekli biz olur muyuz anlaşabilir miyizin derdinde. Ya anlaşamazsak ya şöyle olursa ya böyle olursa.Ortak arkadaşlarımız da var ve biz anlaşamazsak ortak arkadaşlarımız ne olacakmış. Biraz ağırdan mı alsaymışız.Neden anlaşamayalım diyorum geçmişteki sevgilileriyle anlaşamamış olmamış, yılmış gibi konuşuyor. (Evlilik raddesine geldiği biri de olmuş) Aklında sürekli kuşkular var ve ne düşündüğünü anlayamıyorum. Geçtiğimiz gün söylediğim bi söze sinirlendiği için aramadı beni, sonra da hiçbi şey yokmuş gibi 2 gün sonra arayıp tatlı yiyelim geleyim seni alayım napıyorsun dışarıda geçe kalma diye mesaj attı. Ve o gece bana çok güzel şeyler söyledi. Amma ve lakin ufacık bir lafımı çekip alıp sinirlenip bozuluyor. Ben de biraz ilgi alaka bekleyen biriyim. Bunun muhabbeti oldu. Bu seferde ben senin beklentilerini karşılayamam ilgi konusunda diyip buna bozuldu aramıyor. Her ne hikmetse bu olayın gündüzü güzel bir gün geçiriyoruz. Yani bazen beni düşünüyor, sahipleniyor gibi davranıyor hatta kıskançlık yaptığı bile oldu. Ama sonuç bu.

Kısacası ben bu adamı anlayamadım. Normalde hiç uğraşmaz dehlerdim. Ama baya hoşlandım herhalde. Çok net bir insanımdır çünkü belirsizlikler beni yorar. Ne yapayım ne edeyim. Size danışayım dedim. :)
Ne isin var kuzum.boyle bir adamla sevmiyor iste erkekler severlerse gecmis falan dinlemez hemen evlenmek isterlwe birak ayril nasil hoslandin oda ayri mevzu ama inan uzulen sen olursun

Merhaba, bayadır foruma uğramıyorum. Çünkü dertliyim, birinden hoşlanıyorum. Bazılarınız beni biliyor, tanıyor. Açıkçası o uzun ilişki bittikten sonra biriyle flört etmeye başlamak bana iyi gelmişti. Kendimi de gayet iyi hissediyordum.

Gelelim derdime, flört ettiğim beyefendinin fazlasıyla gelgitleri var. Burçlara hiç inanmam akrep burcu olduğunu duyan arkadaşlarım kaç kaç dediler. Var mı aslı astarı kaçayım mı :) neyse efendim sürekli biz olur muyuz anlaşabilir miyizin derdinde. Ya anlaşamazsak ya şöyle olursa ya böyle olursa.Ortak arkadaşlarımız da var ve biz anlaşamazsak ortak arkadaşlarımız ne olacakmış. Biraz ağırdan mı alsaymışız.Neden anlaşamayalım diyorum geçmişteki sevgilileriyle anlaşamamış olmamış, yılmış gibi konuşuyor. (Evlilik raddesine geldiği biri de olmuş) Aklında sürekli kuşkular var ve ne düşündüğünü anlayamıyorum. Geçtiğimiz gün söylediğim bi söze sinirlendiği için aramadı beni, sonra da hiçbi şey yokmuş gibi 2 gün sonra arayıp tatlı yiyelim geleyim seni alayım napıyorsun dışarıda geçe kalma diye mesaj attı. Ve o gece bana çok güzel şeyler söyledi. Amma ve lakin ufacık bir lafımı çekip alıp sinirlenip bozuluyor. Ben de biraz ilgi alaka bekleyen biriyim. Bunun muhabbeti oldu. Bu seferde ben senin beklentilerini karşılayamam ilgi konusunda diyip buna bozuldu aramıyor. Her ne hikmetse bu olayın gündüzü güzel bir gün geçiriyoruz. Yani bazen beni düşünüyor, sahipleniyor gibi davranıyor hatta kıskançlık yaptığı bile oldu. Ama sonuç bu.

Kısacası ben bu adamı anlayamadım. Normalde hiç uğraşmaz dehlerdim. Ama baya hoşlandım herhalde. Çok net bir insanımdır çünkü belirsizlikler beni yorar. Ne yapayım ne edeyim. Size danışayım dedim. :)

Yeni akrepten çıktım:) benim flörtümün ilk aşamalarına çok benzettim bazen alıp seni göklere çıkarıyor ertesi gün veya ertesi güne kalmadan o çıakrdığı yerden fırlatıp atıyor. Sonra hiçbir şey olmamış gibi davranıp senin yine gönlünü çeliyorr ve sonrasında yine bir kaosun içinde buluyosun kendini derkeeeennnn olan bir tek sana oluyor ve dağılmış psikolojini toplamanın çarelerini arıyorsun. Tabii benimki üst düzey manyak seninkiyle henüz kıyaslanmaycak kadar ama ilişkimizin başlarını anımsattın bana:) Hakkında hayırlısı olsun

Yeni akrepten çıktım:) benim flörtümün ilk aşamalarına çok benzettim bazen alıp seni göklere çıkarıyor ertesi gün veya ertesi güne kalmadan o çıakrdığı yerden fırlatıp atıyor. Sonra hiçbir şey olmamış gibi davranıp senin yine gönlünü çeliyorr ve sonrasında yine bir kaosun içinde buluyosun kendini derkeeeennnn olan bir tek sana oluyor ve dağılmış psikolojini toplamanın çarelerini arıyorsun. Tabii benimki üst düzey manyak seninkiyle henüz kıyaslanmaycak kadar ama ilişkimizin başlarını anımsattın bana:) Hakkında hayırlısı olsun
Siz naaptınız peki

Bu hikayeyi yengeç erkeğiyle yaşadım ben 😂 Yani akrep erkeği olmasıyla alakası yok tamamen ne istediğini bilemeyen tipler bunlar. Tüm o güzel duyguları da ziyan ediyorlar zaten. Dehleyin gitsin yani hiiiç çabaya değmez. Bu arada akrep erkeğinin iyisi iyidir 🤪

Yengec erkegi mi? Dusman basina... 👊

Bu akrep degil ikizlere benziyor. Sizin gibi gel gitli ilişki konularina heppp ayni şeyi yazarim "gercekten aşik olsaydi, size biseyler hissetseydi böyle konuşmazdi". Eski ilişkisinde ne yasadiginin ne oldugunun hiç onemi yok. Sanki herkes ilk bulduguyla mi evleniyor, herkesin kendine gore ilişki kırgınlıklari var. Bahaneleri sıvıyor resmen, sanki cocuklariniz ortada kalacakmiş gibi ortak arkadaslarimiza ne olacak 😂😂😂 diyor ya saka gibi

Boyle gel git yapan heriflerin üzerine neden dusunuyorsunuz ki. Bu kadar hevessiz birini görsem ben sogurum daha olmaz o ilişki.

Bu akrep degil ikizlere benziyor. Sizin gibi gel gitli ilişki konularina heppp ayni şeyi yazarim "gercekten aşik olsaydi, size biseyler hissetseydi böyle konuşmazdi". Eski ilişkisinde ne yasadiginin ne oldugunun hiç onemi yok. Sanki herkes ilk bulduguyla mi evleniyor, herkesin kendine gore ilişki kırgınlıklari var. Bahaneleri sıvıyor resmen, sanki cocuklariniz ortada kalacakmiş gibi ortak arkadaslarimiza ne olacak 😂😂😂 diyor ya saka gibi

Boyle gel git yapan heriflerin üzerine neden dusunuyorsunuz ki. Bu kadar hevessiz birini görsem ben sogurum daha olmaz o ilişki.
Ben boğayım kendisi benim ikizler olduğumu düşünüyor ne hikmetse. Çok kararsızmışım ona göre.

Back
X