Yeni flörtümle başım dertte :)

MissCherryBlossom MissCherryBlossom foruma bayadır girmiyordum tamam kaçacağım mesajıma komik atmışsın. Valla kaçmadım biliyor musun belamı buldum
Birbirimize gidip geldik, yemek yaptı, yaptım, film izledik, bolca muhabbet sohbet, evime almak istediğim bi kaç bi şey vardı gelip onlara yardım etti, taktı. Sonra da çok gitmek istediğim bi yer vardı beni oraya götürdü tüm günü orda geçirdik. Elimi tutma hamleleri falan. Tam ben tamam herhalde derken, akşamına pat ben evlenmek istemiyorum dedi. Yemin ediyorum ağzımdan bir kere evlenme lafı çıkmadı ona karşı. 4-5 gün konuşmadık, ben hastalandım biraz ateşim falan çıktı. Arkadaşlara yazmıştım öğrendiği gibi evime geldi. Sana ilaç getirdim diye. Oturup çorba yaptı çay yaptı ben de çok soğuk davrandım. Niye soğuksun diyor bi de bana. Deli midir nedir. Ve sürekli benim yanımda kendini aşağılıyor. Fotoğraf çekildik, bi kıza bak bi bana bak beni nasıl beğendin diyor, sizinkiler beni beğenir mi diyor bi kaç bi şey daha.

Birbirimize gidip geldik, yemek yaptı, yaptım, film izledik, bolca muhabbet sohbet, evime almak istediğim bi kaç bi şey vardı gelip onlara yardım etti, taktı. Sonra da çok gitmek istediğim bi yer vardı beni oraya götürdü tüm günü orda geçirdik. Elimi tutma hamleleri falan. Tam ben tamam herhalde derken, akşamına pat ben evlenmek istemiyorum dedi. Yemin ediyorum ağzımdan bir kere evlenme lafı çıkmadı ona karşı. 4-5 gün konuşmadık, ben hastalandım biraz ateşim falan çıktı. Arkadaşlara yazmıştım öğrendiği gibi evime geldi. Sana ilaç getirdim diye. Oturup çorba yaptı çay yaptı ben de çok soğuk davrandım. Niye soğuksun diyor bi de bana. Deli midir nedir. Ve sürekli benim yanımda kendini aşağılıyor. Fotoğraf çekildik, bi kıza bak bi bana bak beni nasıl beğendin diyor, sizinkiler beni beğenir mi diyor bi kaç bi şey daha.

Kafası kırık bence kaç :KK51:
Anlattığın şeyler hiç normal insan profili gibi gelmedi bana

ilgi istiyo lafınızı çekip alındığına göre. alındığı zaman ilgi gösterin onun dışında olsa da olur olmasa da olur takılın o zaten istemeye başlar gibi geliyor. klasik akrep burcuysa tabi :D elinin altında olmayın yani, ilgili ama sanki her an da gidebilirmiş gibi.

Kendi kendini gömende ne bilimm

🤭

6 yıllık ilişkimde su anlattıklarının aynısını 100 katı olarak yaşadım ...Böyle yorucu ve kavgalı git gelli seviyor bundan besleniyor ....En ufak bişeyde küser günlerce konuşmazdı ...Bakarsın ettiğim laflardan 1 kelimeyi seçmiş sen bana bunu dedin diye başa kakar...Naptığı belli değil...Başkası mı var yoksa inat mı gurur mu hiç anlayamazsın.. Bi yanında her seyin olur bi aramaz sormaz alakasız ve düşman kesilir...
Yanındayken aşırı kıskanmalar ama küstüğünde senin ne yaptıgını bile merak etmez...Evlenmeyi geç bi kere, ciddi ve sürekli bir ilişki de kuramazsın. ..Binbir bahanesi her zaman vardır . Senin psikolojinin hiç önemi olmaz...

Gerçekten boyle bişi istiosan devam et, o geldikçe hazır ol, gittikçe gelmesini bekle ne diim

Akrep erkeği böyle olmaz. İstiyorsa bir kadini gider söyler, biterse ne olur demez, paşa paşa sever, kimseyi de tinlamaz.
Dehlerdim diyebileceğiniz bir iliskiniz de olmasın bence. O da belli ki sizin için benzer şeyler düşünüyor...

Adamın aklı karışık gibi. Ya başka biri de var aklında yada sizle ilgili soru işaretleri var.

Back
X