Yeni flörtümle başım dertte :)

Ben ne mi yaptım aptallık ettim düzelecek beni seviyor yaptıkları söyledikleri sürekli ruh hali değişse, kıskançlık boyutları hat safhaya çıksa da iyileştiricem ben bu adamı dedim.. Dışardan bakan herkes onu normal görüyor herkese karşı çok normal ama yakınlarım harici kimse onun özel hayatında bu denli değişik ruh hastası olduğuna asla inanmaz.. Herneyse konumda yazıyor zaten detaylar sonrası.. Diyeceğim o ki halini hareketini, huyunu suyunu beğenmediğin, sana değişik gelen mantıksız bulduğun her hareketini görmezden gelme, değişir deme. Değişmiyor! Olan 2,5 yılıma oldu, onun tüm ruh hastası halinin hemşiresi oldum olan bana oldu psikolojimi bozdu şimdi kendimi toparlamanın çarelerini arıyorum..

Bu hikayeyi yengeç erkeğiyle yaşadım ben 😂 Yani akrep erkeği olmasıyla alakası yok tamamen ne istediğini bilemeyen tipler bunlar. Tüm o güzel duyguları da ziyan ediyorlar zaten. Dehleyin gitsin yani hiiiç çabaya değmez. Bu arada akrep erkeğinin iyisi iyidir 🤪
Yengeç akrep ikisi de su grubu ve aynı 🤦‍♀️
Ben de akrepten çekmiş bir kadın olarak uyarı yapmaya geldim
Gelgitleri, dengesizlikleri, geçmiş ilişkilerine dönmeleri olacak,evet, KAÇ

Zaten bu kadar kısa sürede kafasında oturamam herhalde 🤷🏻‍♀️

Süre farketmez ki.. 1 yılda olsa onun kafasındaki şablona oturmamışsın.Eksik bişey görüyor senle ilgili ve bunu sana söyleyemiyor. Bazen görmezden gelebilirim diye düşünüyor ,sonrada yok yok olmaz diyor..Akrep.. Düşünce burcudur..Ben de akrebim çünki

Bencede anlaşamayız, ben net biriyim ,kararlıyım sen kararsızsın diye konuşun. Hiç uğraşmayın. Bahane buluyor gibi geldi bana. Daha başlamadan bitirmeyi düşünüyor

Süre farketmez ki.. 1 yılda olsa onun kafasındaki şablona oturmamışsın.Eksik bişey görüyor senle ilgili ve bunu sana söyleyemiyor. Bazen görmezden gelebilirim diye düşünüyor ,sonrada yok yok olmaz diyor..Akrep.. Düşünce burcudur..Ben de akrebim çünki
Sonunu düşünen kahraman olamaz 😂

Ortak arkadaşlarımız da var ve biz anlaşamazsak ortak arkadaşlarımız ne olacakmış.

Ben en çok buraya takıldım, cidden şu mevzuya mı kafa yoruyormuş. :kızgın:
Kuzum bu herifin oynama gönlü yok yerim dar diyor,
Kaç kurtul demeyeceğim, Lütfen onu öyle güzel terk et ki farkın olsun kuzum
Şanın yürüsün :KK70: :KK70::KK70:

Ben en çok buraya takıldım, cidden şu mevzuya mı kafa yoruyormuş. :kızgın:
Kuzum bu herifin oynama gönlü yok yerim dar diyor,
Kaç kurtul demeyeceğim, Lütfen onu öyle güzel terk et ki farkın olsun kuzum
Şanın yürüsün :KK70: :KK70::KK70:
Ya bunu arkadaşlara da söyledim. Onlara da bu tarz bi şey söylemiş. Onlar da durumu anladıkları kadarı ile açıkladılar. Ama yine de düşününce çok saçma. Ve öyle bir şey ki, canımı sıkanda bu, hani şu anda burda herkesin arkadaşlara ve ortama ihtiyacı var. Güzel bir arkadaş ortamı kurmuşum o nasıl bencilce düşünüyorsa ben de öyle düşünmeliyim sanki. Yani terk etmek gibi bir durum söz konusu olamıyor. Ortak arkadaşlarla her türlü görüşmek zorundayız ve biraraya geliyoruz. Ben eve arkadaşları çağırsam onu çağırmasam olmayacak. O çağırdığında beni de çağıracak. Velhasılı kelam gruptan evime davet ettim herkesi dün. Gelmem demeyip özelden yazdı mesela. O da kendini geri çekmiyor. Maalesef böyle bir durum.

Burclara inanirim ben, tabi herseyi burclara yormamak lazim fakat etkiledigini dusunuyorum. Akrep erkegi 1 tane sevgilim olmustu yillar once cok kuskucu, icten hesapli,zorlayici,elde edene kadar kendini paralar,suphe eder,kiskanir, dengesi bozuktur.. ugrasir durur seninle ama tam olarakta gelmez. duygusal ve hassas biri isen ugrasma bosuna. kac kac kac

Burçta kabahat yok. Adamın karakteri belli. Hayat yeterince yorucu ve dertli zaten. Göz göre göre bi dert daha eklemek istiyorsan sen bilirsin.

Dehleyeceksen eğer restine rest çeksene :süslü: işte o zaman gerçek yüzünü ortaya çıkarır.
Sen alttan alansın gibi geldi bana. Sanki sende onun gibi davransan çirkinleşecek gibi bir his oluşturdu bende.

Burclara inanirim ben, tabi herseyi burclara yormamak lazim fakat etkiledigini dusunuyorum. Akrep erkegi 1 tane sevgilim olmustu yillar once cok kuskucu, icten hesapli,zorlayici,elde edene kadar kendini paralar,suphe eder,kiskanir, dengesi bozuktur.. ugrasir durur seninle ama tam olarakta gelmez. duygusal ve hassas biri isen ugrasma bosuna. kac kac kac
Kaçmadım Allah’ın dengesizi buldum belamı

Ben anladim. Hislerinden emin değil sen ona cok baglanirsin diye korkuyo o yüzden güzel gecen gunun ardindan bi bahane bulup seni aramiyo uzaklasiyo. Kisacasi sen heveslenmeden bi ölcüp tartmak istiyo ama olmazsa da seni bosuna umutlandiririm diye korkuyo.
Ya da hicbiri degil sadece boslukta ve takilmak istiyo ondan sana mavi boncuk dagitiyo. Bi yandan da umutlanma diye aralara sıkıstırıyo olmazsa diye....
Klasik erkek iste hic şaşmaz.

Back
X