yeni gelin eltim ve kaynana

Ortada sorun falan yok sen kendi kendine aksiyon arıyorsun. Boşuna nişanlınla annesinin arasını da bozma böyle yazıktır.

Vay bee bunun için annesine laf söylemiş dmek.Üzüldüm gerçekten kv adına.
Sana kötü davranan varmı ne dmek ya oda dünden hazırmış sende.

Ya madem istenmeyen gelinsin. Sana yapilan bu korkunç (!) hatayi yani seni yalniz birakip gidilmesi hatasini normal karşılaman gerekir.Zaten sevilmiyorsun istenmiyorsun sorun nerede ? Birde senin icin simdi anasini paylayan birkac seneye anaci olacak bunu da yaz bi yere soyledi derlersin. Anasi icin oyle bir paylar ki seni agzin acik kalir.

Bayramlasmam ne demek ya tabiki hicbirsey olmamis gibi davranmalisin hatta bu konuyu nisanlinin annesine soylemesinden utanmalisin. Kadını kendinden sogutursun bu sekilde. Sana hic guvenmez konusmaz hemen ogluma yetistiriyor diye. Kendini sevdirecegin yerde yaptigina bak. Daha nisanlisiniz ya siz bence sen gidip özür mahiyetinde bu konuyu acabilirsin bile. Anne ben olayi anlatinca yanlis anlamis kusura bakma beni yanlis anlama falan filan de yani. Cok buyuk ayip bence odaya yanlarina gidip anne kadina ayip oluyor iceri gidelim desen bile daha az kırıcı olurdun. Yani yeni gelinsin ama onların gelinisin surekli seninle ilgilenmelerini sana misafir gibi davranmalarını beklememelisin bence. Tamam seni onemsemeliler ve sen hizmet ederken obur gelinin etmemeside dogru degil ama sende esini boyle yonlendirme sen kötü gelin olursun gözlerinde

Sorun su ki obur gelini yani beni Icerde birakip bohcaya gitmesi misafir odada yanliz birakilir mi gelinin aklina uyup beni yokmusum gibi davranip gitmesi
Misafir yalnız bırakılmaz ama sanırım kv sizi misafir olarak görmemiş ev sahibi olarak dusunmus ve diğer misafirin yanında nasılsa siz varsiniz diye birkaç dakika içeriye gitmiş. Abartacak birşey yok bence siz sorun yapmışsınız. Kv yerinde kendi annenizde olabilirdi bunu yapan, o zaman da böyle yadirgar miydiniz acaba? Kusura bakmayın ama gerçekten biraz özeleştiri yapmanız lazım daha en.bastan böyle buluttan nem kaparsanız mutlu olamazsınız.

Yalnız o değilde böyle yok yere bir durumda bile nişanlın senden taraf olmuş sen kaçırma bu adamı

Ben bunda birsey görmedim.sen yabancı degil;aileden birisisin.mevlüde gelen zaten yabancı sayılmaz.samimiyete güvenip gitmişler.
Belki;yanınızda gösterse daha hoş olabilirdi ama oda o zaman sizler yanlış anlarsınız diye düşünmüş olabilir.

Konu sahibini bir dovmediginiz kalmis. Kv birsey yapmamis ama eltin pek rahat gibime geldi. Misafirle ilgilenmesi gerekenler onlar sonucta. Bana tuhaf gelen nisanlinin sana kotu davraniyorlar mi diye sormasi. Bir bildigi vardi heralde cocugun. Sen dugununde birsey olmamis gibi davran kv ne. Ama eltinle cok yuz goz olma o biraz simarikmis gibi geldi bana. Bilemedim yanii

Hay agziniza sağlık ya ne hastalıklı düşünceler bunlar ya...annesini paylatmak ne demek ya ayıp...

hic hoşlanmadım nişanlım kaynanamı payladı lafından ... o napsin gelin çağırmış yok gelemem mi desin nolcak sende ev sahibi sayılırsın oturuver misafirlerin yanında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…