- 19 Mayıs 2016
- 1.113
- 2.001
- 133
Ne var bunda ya.sorun cikarmaya yer ariyosun..ohoo bende herseyi sorun etsem neler cikar.ayip birde oglunu doldurup annesinin uzerine salmissinuzGelinine Icerde misafir var demiyor ben varim tutup bohca bakmaya baska odaya gidiliyor
Misafir yalnız bırakılmaz ama sanırım kv sizi misafir olarak görmemiş ev sahibi olarak dusunmus ve diğer misafirin yanında nasılsa siz varsiniz diye birkaç dakika içeriye gitmiş. Abartacak birşey yok bence siz sorun yapmışsınız. Kv yerinde kendi annenizde olabilirdi bunu yapan, o zaman da böyle yadirgar miydiniz acaba? Kusura bakmayın ama gerçekten biraz özeleştiri yapmanız lazım daha en.bastan böyle buluttan nem kaparsanız mutlu olamazsınız.Sorun su ki obur gelini yani beni Icerde birakip bohcaya gitmesi misafir odada yanliz birakilir mi gelinin aklina uyup beni yokmusum gibi davranip gitmesi
Gerçekten takildigin, dert ettigin bumu? Lütfen biri bana şaka desin. Dertsiz başıma dert acmak denir buna.Gelinine Icerde misafir var demiyor ben varim tutup bohca bakmaya baska odaya gidiliyor
Hiç bu acidan bakmamistim cok dogru soyluyorsunuz.Yalnız o değilde böyle yok yere bir durumda bile nişanlın senden taraf olmuş sen kaçırma bu adamı
Hay agziniza sağlık ya ne hastalıklı düşünceler bunlar ya...annesini paylatmak ne demek ya ayıp...Dunyanin en sacma iliskileri okudugumu bile anlamadim. Bohca elti kaynana yemeni nisanli. Kafaniza takacak dert ariyorsunuz. Demek ki derdiniz yok. Bir dahakine nisanliniz annesini bi pataklayiversin iciniz sogusun cinayet mi isledi ne yaptiysa kadin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?